Iskreno, mogao je i malo bolje.
Prvo sam probao sa Nokia Sofware Updater softverom, pa se puno bunio zbog 64bit Windows 8-ice. Kad sam ga nekako poterao da radi, nije mi prepoznao telefon koliko god se trudio.

Onda sam probao sa Nokia Suitom (ili tako nešto), koji takođe nije prepoznao telefon. Navodno je problem do mog konkretnog računara i skoro sam odustao.
I onda kad sam već praktično odlučio da odustanem, proguglam još malo, i vidim da neko kaže da treba probati Nokia Software Updater for Retail. On prepozna telefon, odradi skidanje 1.24GB (čini mi se), i nabaci jako brzo na telefon.
E sad, vidim da se moja verzija razlikuje od tvoje, jer sam dobio 3046.0000.1334.0002. Ne znam ima li neke razlike.
Vratile su mise sve aplikacije koje su podržavale region Srbija, a neke sam morao naknadno da skinem kad sam se prijavio za USA.
E sad, Nokia Pro Cam nisam uspeo da skinem koliko god da se trudio, ali sam danas provalio u čemu se radi, i sad je na mom telefonu. Okačiću uskoro na generalnoj WP8 temi, jer je više ljudi čita.
A što se tiče Ambera, jako sam zadovoljan. Data sense je ono što sam najviše čekao i stvarno će biti od velike koristi na MTS mreži zbog ograničenog neta.
Glance fantasično izgleda, ali jede bateriju na IPS-u ekranu. Moraću još razmisliti šta mi je činiti. Do sada sam gubio oko 1% baterije tokom ~7 sati spavanja, a sad se potrošilo 16% po mojoj slobodnoj proceni.

Baš mnogo. To je malo više od 2% po satu.
FM radio sam uključio i video da funkcioniše i verovatno ga neću paliti bar pola godine, ako i uopšte.
Gmail sam opet namestio i to neverovatno lako. Samo na početku uneo tu posebnu šifru i sve se samo instaliralo.
Neke promene u brzini nisam primetio, ni u kvalitetu fotki. Sad ću proveriti da li se nešto menja sa ProCam-om.