Evo danas je dva meseca kako koristim 720, pa da sumiram utiske.
Telefon je preziveo dva pada. Jedan sa visine od oko 1.2 m na tvrdu zemlju, prosao bez ikakve ogrebotine. Drugi pad je bio sa visine od 1.7 m i leteo 2 m napred (jer sam uradio malicem u ves masinu

) na plocice i pao je na zadnju stranu tako da opet ni jedna ogrebotina.
Gorilla glass 2 , odlicno cuva ekran, posle dva meseca ni jedna ogrebotina, bez screen protektora, imala je cini mi se neka sitna ogrebotina, koju sam jednom primetio na suncu, ali sada nikako ne mogu da je vidim. Kao da je nestala

.
WP radi odlicno sa ovim hardverom , tako da sa tim nema nikakvih problema, M$ ce itekako nastaviti da podrzava ove low range telefone jer im je tu najveca prodaja, tako da nema brige za buduce updejte itd od M$ sve ce sigurno raditi na 720 .
Odlican kvalitet zvuka, odlican signal, GPS jako precizan, kamera ODLICNA, sve u svemu odlican telefon pogotovo kada se uzme u obzir njegova cena.
E sada mane

.
Prva stvar koja mi se ne svidja na ovom telefonu i smatram je manom, mada nisam siguran sta je tu problem.
Desava mi se da kada je neonsko osvetljenje u sobi, telefon pojaca osvetljenje kapacitivnih tastera do kraja, a ekran drzim uvek na mininalnom osvetljenju, i tada se vide zraci svetla od kapacitivnih tastera na ekranu kada je crna pozadina u tom delu, ako gledate nesto u boji to se ne primecuje. Mene to ume po malo da nervira, i nadam se da ce nekim apdejtom srediti tu jacinu osvetljenja tastera.
Druga stvar je pozicija zvucnika, kada je telefon na stolu , zvuk je manje vise dobar, ali kada je na nekoj mekoj povrsini, na "ledjima" , zvuk je ocajan.