petar.ostoja
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 08.08.2012
- Poena
- 170
Eee extra, sad forum dobro radi isto kao na starom WP7 :d
Pozdrav svima.
Trenutno koristim HTC Desire HD i malo sam "sit" androida. Hteo bih da predjem na WP platformu, pa me zanimaju iskustva sta mogu a sta ne da ocekujem.
Konkretno me zanima Lumia 720, medjutim, prilicno je skupa s obzirom na hardware koji nudi. Da li se isplati telefon, i ima li nekih vecih problema sa njim?
Imam šum prilikom razgovora, da li je tako i kod vas?
Da li reklamirati?
Imam ovaj mob vec 2 meseca i prezadovoljan sam ali juce mi je drugarica poslala sliku i pise ''Get media content now'' (55kB)
Nije mi ovo nesto bitno ali ipak bih voleo da znam sta je tu caka...
Mob je vr'.![]()
Juce sam u Telenoru pogledao 920 i nekako je glomazan i tezak :\ Tako da bih se ipak opredelio za 720, ali ga nazalost vise nema u Telenoru.Ma ništa, zato služi forum
L920 je naravno bolji telefon, ali predpostavljam da sustinski nema neke razlike u samom funkcionisanju.
Još sam zapazio par nelogičnosti, npr ne možeš videti sadržaj telefona po memorijskim jedinicama i kapacitet pojedinačnih fajlova, kao što možeš na symbianu. Takodje je bzvz sto ne dolazi uz telefon maska i punjač za bezžično punjenje, već treba da se traži. Čak sam našao u skrivenim fajlovima plejlistu, tako da se može jako lako sređivati pomoću kompa. Ima i neka app data transfer kojom možeš prebaciti celokupan lični sadržaj (kontakti, poruke) sa starog telefona potem BTa
U svakom slučaju sam oduševljen telefonom, svaka preporuka za WP![]()
Hvala puno! Proradio je!Drzi Volume Down i Power dugme 10-ak sekundi.
Uspeo, otvorio, sad sve radi kako treba. Nisam dobro ostrugao karticu pa se zaglavilo, sad funkcioniše kako treba! :banana:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari