Svaka radnja za mobilne telefone ima "seckalicu" sa SIM pa bude kao fabrička i obično je usluga besplatna.
Kod mene na l620 malo vise svetli na gornjem delu ekrana ,al isto neprimetno mora bas da se zagleda .
Pozdrav ljudi,imam jedno pitanjce.Uzeo sam Lumiu 720 pre par dana i telefon savrseno radi. Ono sto mene muci je to sto sam primetio blago probijanje pozadinskog svetla u donjem levom uglu kod back dugmeta. Nije primetno mnogo onaj ko ne zna ne bi ni primetio. I primecuje se samo ako je crna pozadina na tom mestu. Moje pitanje je da li da se cimam i reklamiram,trazim zamenu,servis? Iskreno ne bih servis jer otvoren tel vise nije isti ma koliko god ga dobro uradili. A iskreno ne znam da li bi oni uvazili garanciju na to jer sam negde procitao da Nokia isto zna za taj problem i da neke serije imaju probijanje osvetljenja zbog hardvera. Sta mi vi preporucujete?
Juče se i meni posle 6 meseci korišćenja prvi put javio problem. Kod prijema poruke kada sam hteo da je vidim samo se pojavila slika ekrana sa satom koja je bila zamrznuta. Nikakvo normalno pritiskanje tastera nije pomoglo, telefon zvonio kod sledećeg poziva ali nije moglo da se odgovori. Uradio sam pritisak istovremen na vol - i na pover oko 10sec i tel. se upalio ali mu je vreme i datum bio totalno promenjen a ostalo sve ok. Sada radi bez problema. Instaliran inače W8.1.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari