Vertigo
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.05.2002
- Poena
- 620
Ja sam poredio sa HTC 8x. Stvarno to lepše radi na uređaju sa 1GB RAMa, tj. tek se vidi kad stanu jedan pored drugoga i klikne se na neku aplikaciju. Na primer za B92, ima bar sekund prednosti u odnosu na 720. Ali kad se aplikacija upali, više nema razlike.
Isto tako, brže učita i neku aplikaciju kad se izvuče iz multitasking menija.
Verujem da će 8.1 i sledeći GDR-ovi ove godine doneti sve za uređaje od 512MB, kao i za one od 1 ili 2 GB. Ali, tamo 2015, bojim se da će morati da se napravi razlika ako planiraju da dodatno budže sistem i da ga približavaju RT-u i punokrvnoj Windows8.
Ako se ovaj Treshold (Win9?) pojavi u 2015, koji bi navodno trebalo da objedini MS sisteme, bojim se da će uređaji sa 512MB biti bačeni u stranu (a možda čak i od 1GB?) i dobiti nešto slično kao što je bio 7.8 za WP7 uređaje pred pojavu osmice. Dakle podrška, ali ne i dalji punu apgrejd.
Naravno, sve su ovo moje špekulacije, ko zna šta će biti tada.
Ali verujem da će 8.1 šljakati kao i sada, tj. jako jako dobro.
Isto tako, brže učita i neku aplikaciju kad se izvuče iz multitasking menija.
Verujem da će 8.1 i sledeći GDR-ovi ove godine doneti sve za uređaje od 512MB, kao i za one od 1 ili 2 GB. Ali, tamo 2015, bojim se da će morati da se napravi razlika ako planiraju da dodatno budže sistem i da ga približavaju RT-u i punokrvnoj Windows8.
Ako se ovaj Treshold (Win9?) pojavi u 2015, koji bi navodno trebalo da objedini MS sisteme, bojim se da će uređaji sa 512MB biti bačeni u stranu (a možda čak i od 1GB?) i dobiti nešto slično kao što je bio 7.8 za WP7 uređaje pred pojavu osmice. Dakle podrška, ali ne i dalji punu apgrejd.
Naravno, sve su ovo moje špekulacije, ko zna šta će biti tada.
Ali verujem da će 8.1 šljakati kao i sada, tj. jako jako dobro.