@mikiPSY - baš si uporan dečko a?
Zaista nemam živaca da se prepucavam preko foruma, prerastao sam to negde tamo negde pre 7-8 godina... Ako ti nešto nije jasno, javi se na PM da ti sve lepo objasnim, i adresu i milke i šta god je još potrebno uz to, nikakv problem, ionako je kiša ne mogu da trčim pa ono ....
Druga stvar, javio sam se da pitam ima li neko preporuku za majstora, niko se nije javio, ni za majstora jeftinijeg niti skupljeg od onog što sam ja našao. Moja odluka je da li ću za taj novac servisirati to ili neću i da li mi je to skupo ili ne, ne znam šta to tebe treba da zanima i da me proganjaš pola večeri da se ja "izmotavam" po forumu!?!?! Ti ćeš da mi odrediš da li je to skupo ili jeftino!?
Treća stvar, pitao sam da li neko zna kako da sinhronizujem outlook i fon i ne javljaš se, kao ni ovaj tvoj "+1" drugar. Stručnjaci ste ozbiljni. Uhvatio se za ekran kao pijan plota...
Sad me zaista zaobiđi sa bilo kakvim daljim komentarisanjem ako već ne možeš da mi pomogneš oko Oulooka što mi je trenutno "goreći" problem da znam da li da se vrćem na iP5s/Note3 ili da ostajem na WinPhone...
@Telep - druže ne trudi se, vidiš da nema svrhe. Smeta ljudima kad imaš, smeta kad nemaš... Stepen isfrustriranosti našeg naroda je na nezavidnom nivou potpuno...