Šta je novo?

Nokia Lumia 1520

Lik je sam iskomentarisao kako mu je mnogo skupo da plati popravku. Mi smo se samo nadovezali i konstatovali da je to vrlo cesta pojava u Srbiji generalno. Nista vise, nista manje. Ako se uvredio, ja mu se izvinjavam ovom prilikom jos jednom.

Lik je sam iskomentarisao kako mu je mnogo skupo da plati popravku. Mi smo se samo nadovezali i konstatovali da je to vrlo cesta pojava u Srbiji generalno. Nista vise, nista manje. Ako se uvredio, ja mu se izvinjavam ovom prilikom jos jednom.

Uzeo si fon od 400+ evropskih novcanica i nemas 3 meseca pare za popravku ? Izvini, ali mislim da si ipak trebao jeftiniji telefon da kupis.

Prijatelj kupio auto za ravno 10k e iz uvoza.
Vozi vec par meseci bez i malo mesa na kocionim plocicama, svako kocenje besplatan vatromet za decu koja setaju sa roditeljima po trotoaru i cudjenje ostalih vozaca.

Reklo bi se mindfuck ili je ipak neki novi fazon koji nikako da skapiram, a nije da se ne trudim.
Lep potez, hvale vredan.
Voleo bih znati kako li to izgleda kada se neiskreno izvinjavaš.
Bez uvrede, samo sam radoznao, ništa više, ništa manje.

Pogledaj naslov teme.

@mikiPSY - baš si uporan dečko a?
Zaista nemam živaca da se prepucavam preko foruma, prerastao sam to negde tamo negde pre 7-8 godina... Ako ti nešto nije jasno, javi se na PM da ti sve lepo objasnim, i adresu i milke i šta god je još potrebno uz to, nikakv problem, ionako je kiša ne mogu da trčim pa ono ....

Druga stvar, javio sam se da pitam ima li neko preporuku za majstora, niko se nije javio, ni za majstora jeftinijeg niti skupljeg od onog što sam ja našao. Moja odluka je da li ću za taj novac servisirati to ili neću i da li mi je to skupo ili ne, ne znam šta to tebe treba da zanima i da me proganjaš pola večeri da se ja "izmotavam" po forumu!?!?! Ti ćeš da mi odrediš da li je to skupo ili jeftino!?

Treća stvar, pitao sam da li neko zna kako da sinhronizujem outlook i fon i ne javljaš se, kao ni ovaj tvoj "+1" drugar. Stručnjaci ste ozbiljni. Uhvatio se za ekran kao pijan plota...

Sad me zaista zaobiđi sa bilo kakvim daljim komentarisanjem ako već ne možeš da mi pomogneš oko Oulooka što mi je trenutno "goreći" problem da znam da li da se vrćem na iP5s/Note3 ili da ostajem na WinPhone...

@Telep - druže ne trudi se, vidiš da nema svrhe. Smeta ljudima kad imaš, smeta kad nemaš... Stepen isfrustriranosti našeg naroda je na nezavidnom nivou potpuno...

Bez uvrede.
Sve najbolje u daljem koriscenju telefona.

Stvarno si se neverovatno i nepotrebno izlupetao.. Pazi izjavu, "nemas 3 meseca da platis popravku" ?!

Mislim da nesto jeftinije resenje od tog neces naci, jedina varijanta ti je da juris nekog ko zna nekog ko zna opet nekog u samom servisu koji je zaduzen za Nokiu i da ti taj neko sredi po nabavnoj cenu koja je nekih 20% ( ne mora da bude pravilo) niza koliko se meni neke cifre vrte u glavi.. Drugar je na S5 slomio ekran popravka je bila oko 24000 ali posto je imao nekog izaslo ga 20000..

Stvarno si se neverovatno i nepotrebno izlupetao.. Pazi izjavu, "nemas 3 meseca da platis popravku" ?!

Trenutno nosim neki Samsung E2600 ili kako vec. Taman u skladu sa primanjima. Sutra da mu se nesto desi, u kantu momentalno, i na buvljak po jos jedan takav. Danas sutra kad budem u boljoj materijalnoj situaciji uzimam Z2 definitivno. Desi li mu se nesto, uvek cu imati pare za popravku u roku od par dana.
Kaze narod: "prostri se koliki ti je guber."

Ali da ne sirimo pricu vise, 1520 je izuzetan telefon i svi vlasnici istog treba da ponosno paradiraju po gradu pokazujuci isti. E sad sto je nekima izlomljen ekran, to je sad druga prica.

Trenutno nosim neki Samsung E2600 ili kako vec.

Sad si se 'izleteo' sa ovim, mada bilo je jasno od starta.. Neka nepotrebna zavist ili sta je vec, iz tebi znanih razloga. Otkud znas da ces imati pare za popravku u roku od par dana, kakve su bre to izjave, a pre svega, zasto?

Treba da mi uleti neka veca kinta u narednom periodu. Kad budem imao na gomili lovu, nije problem da se prebacim u mod "samo bahato, samo bezobrazno".

Sto si zapenio Lozacu ? Daj neki keep calm gif da se uneredimo, ide lepo vreme. ;)

Koja glupa prepucavanja. Sta vas briga ko koliko ima para i da li hoce da popravi tel. Mozda mu ne smeta puklo staklo pa ga nosi tako 2 godine npr. Ko mu ne ugrozava funcionalnost mislim je na njemu da li hoce i kad hoce da menja.

Kupis telefon za 450e, posle par meseci polovan vredi jedva preko 300e. Slucajno ti ispadne fon i prsne ekrancina, zamena 200e, pa i ja bih popi*deo i dobro razmislio da li da menjam

Apsolutno se slazem. Za tel koji vredi 300 da das jos 200 za zamenu dislpleya. Guras dok ti ne dosadi onda prodas tel u takvom stanju da izvuces koliko toliko para

Ako nema novac za popravku, stavi na oglas da menja havarisan 1520 za jeftiniji ispravan telefon. Verujem da bi se javilo par servisera koji bi se rado dzorali.

........Guras dok ti ne dosadi........
Ја имао немао кинте , тако хаварисан фоун никад не бих користио....колико сам само виђао по граду iPhone-ове са поломљеним екраном...тапкају по њему , лаганица

Drzite se teme, nikoga ne zanima koliko ko ima para.
Tema je L1520 , ako vas isti ne zanima, zaobidjite temu.

Kupis telefon za 450e, posle par meseci polovan vredi jedva preko 300e. Slucajno ti ispadne fon i prsne ekrancina, zamena 200e, pa i ja bih popi*deo i dobro razmislio da li da menjam

Druze javi mi se na pp da pijemo kafu, Bogu hvala ostalo je i normalnih ovde :)
Zdrava logika, ispravno razmisljanje, a najveca caka je sto nisam nacisto da li ostajati na WP.
Ti bre "psy" kao da sam kupio Bentley *** pa da paradiram po gradu? Jesi svestan kolko si zaglibio? To je problem Srbije i bede u njoj, pa je Njokija nesto sa cime mora da se paradira...

P.S. Javilo se jos par ljudi koje smatram kompetentnim, da li je moguce da nema resenja za sinhronizaciju? Hvala

:wave:

Izgleda da nema resenja osim ako ti sam ms account ne povuce to, ja jesam imao Lumiu 920 i Ativ S, ali sam vec pre toga sve drzao kod Gooogle, tako da mi nije bio problem.. Gledao sam i ja sad na netu, tj kad sam ti napisao ono za ekran i servis, ali nisam nasao nista sto bi ti pomoglo.. nazalost..

I neka završi na tome, da ne čitamo gluposti iznova i iznova... Svako čini onako kako smatra da treba... Uostalom, šta Vi (mi) imamo sa tim...

Nego, jeli iko od vas probao nokia softw....tool, nudi li vam iakve opcije, nove... Zanima me, a nemam taj model... Planiram ga u budućnosti...

Ponosni vlasnik ovog Megazorda od pre neki dan :) Ukratko, nije za svakoga, ali ja sam odusevljen i svaki drugi posle njega deluje sicusno i smesno. Elem, slabo nesto ima zastitnih maskica i futrola za njega po netu. Moze neka preporuka? Po mogucstvu nesto sto moze da se kupi u bgdu..

U bg osim silikona tesko ces sta naci. Vidi na e-bay ima zanimljivih maskica a i nisu puno skupe ali se cekaju oko mesec dana odprilike.

Kad sam video tvoj komentar u ovoj temi posle onog da si prodao Z2, rekoh uzeo je 1520 :wave:

Zamenio kod ortaka ekran, bio feleričan, radio 2 minuta pa crko, kamera nije radila, tj fokus brljavio, prednja nikako, vibracija takođe, zaglupeo se ceo uređaj tako da sam vrnuo stari.

U četvrtak otišao u promobi - 25k ekran i zamena. Skoro pa da sam zaboravio kako je lepo imati ceo telefon :)
:wave:

Niko nije ništa SLUŽBENO spomenuo, sve sama nagađanja, na prezentaciji wp8.1 Joe Belfiore je rekao "this Summer", to znači između 21.06. i 23.09. ove godine. :d

Vrh Dno