Šta je novo?

Nokia Lumia 1520

Komunikacija sa kompom je da ga vidi kao USB drive.. Bez zune-a i ostalih zaebancija. Ja sam na Win 7 64bit. Nema AirDriod tip aplikacije ako ti to znaci.. Sto se maski tice, nemoj, nemoj molim te.. masku na ovakav telefon.. (ili bilo kakav :) )

Nema slanja SMS, poziva sa PC i slicno. Ali ima aplikacija za wifi transfer fajlova, sinhronizaciju istih itd.

Project screen je sistemska aplikacija u 8.1 i mozes preko USB da projektujes svoj ekran na PC i da misem onda upravljas telefonom preko istog.

1520 podrzava i Miracast.

Sto se maski tice, ja narucio iz inozemstva preko drugara Nilkin case za 1520. Kao saliveno stoji. Sta vise, telefonom se lakse rukuje sa maskom jer je sama povrsina telefona malko klizava :)

Inace, ja sam presao na 1520 sa s3 i kao android korisnik koji je rutovao, butovao i sta sve nije radio s androidom jos od originalnog htc desire-a, ja sam windowsom prezadovoljan i mislim da bih se bas smorio ako bih morao da se vratim na android..mada stoje sve prednosti i mane koje isti ima.

Od jutros mi ne radi dugme za zakljucavanje. Tj. radi, mogu da ugasim telefon, ali ne i da ga zakljucam/otkljucam? Softverski bug ili? Inace otkad je telefon kod mene imam wp8.1 i nikakvih problema nisam imao :(

Jesi probao reset. To je sw problem. Da ne radi dugme nebi mogao ni da ga iskljucis.

Def SW problem. Telefon kao da je upao u neki loop. Sve aplikacije pogasene, a grejao se nenormalno. Blokirao kad se spusti action center i nije hteo da se ugasi. Iz cista mira sve ovo. Uradio sam factory reset i sad opet fercera sve kako treba. Gremlini valjda :)

I meni se grejao do neki dan kad sam zgazio sistem. Iz cista mira se uzari u gornjem uglu, pored kamere i samo restart reshava problem. Sad formatirao i sve radi vec 10-ak dana kako valja :)

Treba mu neki Cooler :D ipak su to 4jezgra sa amd grafikom ;)

Стигла макина данас :rolleyes::beer:
Јел стигао званични 8.1 или морам P. for D. ?

^ čestitam. Gde si kupio? Koliko keša? Nešto se razmišljam da umesto tableta uzmem 1520 ili G Pro 2.

Krenuo je Cyan u nekim zemljama, sigurno ce brzo i kod nas, ja bih sacekao.

На 1320 сам имао P. f D. а на 930 ( додуше пар дана ) full наравно......и не видох неку разлику....

Pomagajteeeeee... Kako je moguce da jos nisam dobio update za 1520????????

Pozdrav, moja makina je bila hong-kong cv, pregazio sam je sa uk vc, update je odmah krenuo :)
Cyan razbija kako radi

Mislis WP 8.1 razbija ;)

DP poslednja verzija je ujedno final, razlika se oseca zato sto je Cyan (firmware) prisutan.

Bas tako, dp je znao da secne I par puta se bas zagrejao, definitivno je bolje iskustvo uz cyan

Ima neki program izbacuje status za cyan update po zemljama . Za Srbiju piše under testing....

Vuce podatke sa Nokia sajta, nije bas najazurniji, cyan za 1520 se pojavio u uk, indiji u jos par zemalja a kod njih je jos under testing

quzu8u2y.png

DP je pravio probleme na 1520. Drago mi je da sad sve radi ok...

Sajber koje su najociglednije razlike u odnosu na PD softver? Da li su ispravili pucketanje kod premotavanja klipova sa neta? Kakva je razlika u kameri? Trajanju baterije...?

Oce li apac Hong kong dobiti 8.1? Ili moram raditi UK verziju? Gdje da skinem 8.0 EU UK verziju?

Dobice naravno. Kad? Kad bude.

Svaki FW mozes da skines preko Nokia Care Suite. Ako je product code uredjaja drugaciji od onog za koji zelis da skines kako to da izvedes pise na WPC recimo...

Hvala na brzom odgovoru. Necu se zezati, cekat cu onda zvanicni update.

Vrh Dno