Šta je novo?

Nokia Lumia 1520

Mislim da ne mozes primenom regiona vec moras menjati produkt kod na uk. Pominjao je jedan clan par stranica iza.

Tako je, ja sam na brzinu procitao poruku pa tek sad vidim sta je napisao. Dakle, moze to sto on hoce ali se to ne postize menjanjem regiona vec menjanjem product code-a telefona. Ima jedno 17 puta to objasnjeno na forumu ovde kako se radi a ima i na WPC. Search ce da pomogne :)

[YOUTUBE]iObVvOgjDh8[/YOUTUBE]

Nije se izgubio, u People aplikacije je vidljiv sada, ne u email nalozima. Takođe, proveri u FB aplikaciji, u podešavanjima da li si istoj dozvolio da se integriše u imenik. Dakle, moraš imati FB aplikaciju sad, izmenjen je način integracije socijalnih mreža u sistem.

Pre nego sto sam instalirao FB app imao sam onu standardnu opciju iz 8.0. ***. Sredih to.

Za sad nesto ne primecujem neka znacajna poboljsanja. Aj' kao da jeste niight mode malo bolji na Nokia Camera app-u.

Jel mora da imas cyan da bi instalirao gdr1 ili ne? Da li neko zna sta on donosi?

Ne moras. Ja nemam cyan. Sve vreme sam na PfD. Koliko sam primetio donosi foldere..ne videh da osim toga ima jos znacajnih izmena, ali ako te bas interesuje ima po netu liste izmena.

Stigao je koliko vidim cyan za official 8.1 za Hong Kong ...

E ja sam greskom instalirao gdr1 DP. Sad treba da vratim na 8.0 pa da instaliram cyan?

samo da potvrdim da je izasao 8.1 za HK, kao sto rece aksi164.

Izasao, izasao...

Ja i dalje prezadovoljan baterijom (napunim u petak na poslu i izdrzi lagano uz normalno koriscenje do ponedeljka, 3g i wifi non-stop ukljuceni).
Generalno sam zadovoljan i novitetima u WP8.1, medjutim jedan mi posebno smeta: dugmici u toku razgovora su pomereni i sad u 50%+ razgovora malim prstom slucajno prekidam vezu, jer se "end call" button nalazi skroz dole-levo.
To mi je trenutno deal breaker. Jel ima jos neko ovaj problem?

Kako to uspes kad je ekran ugasen dok pricas?

Mozda drzi telefon onako kao ovi biSmiSmeni umesto prislonjen na glavu, oni ga drze onako odignuto. . .

Drzim ga isto (prislonjenog na glavu/uvo) kao i WinPhone8, kada nisam imao taj problem :)

Nije moguce da L1520 nema nigde u prodaji.Vec 3 dana traim i na KP,i u ovim divljim radnjama i polovan ali nema nigde :(
Imaju samo comtrade,gigatron ali tamo je oko 70,000din

Nema ih po oglasima, bas sam gledao ovih dana. Valjda ce uskoro proraditi NS veza :d

Grip sam nasao neki na kp za 808 dok sam imao ali kad sam uzeo 1020 on ne moze da stane, tako da 1520 jos teze:(.
Moj 1020 ima i grip tako da sad skupljam pare samo za tripod.Ako negde vidim poslacu ti link, problem je sto je 1520 dosta velik telefon.

Nazad
Vrh Dno