Mozda moje pitanje nece biti postavljeno na najboljem mestu, no nema veze, oprosticete mi...
Naime, imam Nokiu 6120 vec skoro 3 godine i vrlo sam zadovoljan. Medjutim, baterija je na izdisaju, vratanca baterije pocela su da ne stoje max. stabilno, a i uzasno sam proruznio svoj telefon, jednostavno extenzivnim koriscenjem. Stoga, razmisljam vrlo ozbiljno o uzimanju novog telefona, i moje pitanje bice zapravo molba za savet oko te kupovine.
Kriterijumi tj. zelje koje imam su:
Da telefon bude Nokia (ovo nije striktno fixno, ali samo ako me neko ubedi da ima bolji sa dole navedenim karakteristikama, pristacu na promenu ovog uslova)
Da je naravno smartphone - samim tim trebalo bi da ima neki sto savremeniji Symbian (recimo, moja 6120 ima Symbian 9.2 i vrlo sam njim zadovoljan - jedino sto na ovom telefonu nemam a voleo bih je multitabing u Operi Mini koju koristim) a objasnjenje zasto ne Android ili Win7 sledi iz sledeceg uslova
Da dizajn bude monoblok i (zbog cega pitanje i jeste ovde) da lici na Nokiu C3, koja mi je zaista idealno lep telefon (ne volim touchscreen i to ne dolazi u obzir)
Da ima wireless (i u kuci i na poslu imam mrezu pa da iskoristim to)
Sem razgovora i poruka, tel. ne koristim za mnogo cega drugog - Gmail, Opera Mini ali samo za neki vrlo osnovni browsing, i tako, nista posebno. Eventualno malo prosirim upotrebu sa novim uredjajem, ali ne vidim kako bih to nesto mnogo uradio.
Ako neko smatra da s tom upotrebom gresim u smislu kriterijuma koje imam - neka sad govori ili cuti zauvek!

Ako ne, da cujem vase savete podrzane linkovima i slicnim detaljima koji ce me naterati da odlucim lakse i brze...
Hvala lepo svima, unapred!