Ima kolega ovaj model, razocarao me kvalitet plastike, posle nepunih mesec dana izgleda kao da je star godinu i po... mada naravno zavisi kako nosite i pazite telefon.
Sinoc sam kod drugarice pokusavao da ga povezem na wifi i uspesno se poveze, al kad odem na Operu on ne koristi wifi kao mrezu nego se pali gprs.U cemu je problem?
pa verovatno imas u podesavanjima da namestis default konekciju opere...i po meni naj always ask
Hvala na odgovoru.Kad se instalira opera 5 zasebno (mimo ove vec integrisane) uvek koristi edge za konektivnost ka internetu. Nema opcije za wi fi. Integrisana opera pita za vrstu konektivnosti.
A Samsung S3350, koji je bolji?
Hvala na odgovoru.
Pisao sam ranije da se ekran kod kolege sav izgrebao posle mesec dana koriscenja, samo da se ispravim, nije ekran vec ona zastitna folija sto ide preko njega. Ali zato se onaj 'dzojstik' jeste izgrebao, izguljena je farba sa njega kao da je star par godina. Sto se tice igara i aplikacija kolega mi je pokazivao nesto, uglavnom su neke budalastine, koliko vidim ne moze da otvara nikakav tip e-knjiga, niti pdfove..
Pozitivne strane su da mi se svidja kakve su slike sa kamere, ekran ih prikazuje bas cisto, recimo dosta cistije nego kod mene na Wildfire-u..
U svakom slucaju ja sad ne bi mogao da uzmem takav telefon, nema nista sto ja nisam imao na 6230i od pre 5 godina.
po meni bolje se stisnuti i dodati jos i jako malo para pa uzeti neki tattoo ,5800....bilo sta sto je smart nego ostati na ovome ..... a za ljubitelje qwerty msm da je sasvim ok naj corby pro ili kako se vec zove sa win mobile i baterijom za koju mnogi tvrde da 3 dana drzi bez problemaova c3 mi je nekako totalno nejaka .... cak je ni detetu ne bih uzeo....
Ja stvarno ne vidim trenutno razlog kupovine ovakvog telefona, 150 eura nov.. Wildfire moze da se nadje za 150-170e nov, neotpakovan (telefon je cudo za te pare), a vi bi ovo sto cek nema ni Symbian? Ja imam 6230i kom samo treba maska prednja da se zameni i da bude kao nov bukvalno, to je telefon iz 2006-e ili cak 2005-e, a C3 nema nista bolje od njega.. Bolje zamenite masku onda na starom telefonu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari