mironiko
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.01.2011
- Poena
- 270
Nisam ni znao da imam Office edit opciju... Prilicno sam siguran da mi je receno da je nemam kad sam pitao, jos davno, brzo nakon kupovine. Sad je i nebitno, ali novi tel bi to morao da ima, tako da bih C3 ipak izuzeo iz izbora.
Dakle, izbor se svodi na E5, E71, E72 i E73. Koliko vidim po komentarima i linkovima, E5, E72 i E73 su hardverski maltene isti i svi jaci od E71, ali je on po kvalitetu izrade bolji od te prve grupe, koju sam upravo po kvalitetu i poredjao. Stoga - nekako se E73 cini kao najbolja opcija. Slazete se ili ne?
I koliko je to E5 losiji od ostale bratije? Ako nije velika razlika...
Sve ostale sugestije su dobrodosle, i hvala svima na pomoci, i do sad i od sad...
P.S. Izvinjavam se jer postovi mi odose malo off-topic.
Dakle, izbor se svodi na E5, E71, E72 i E73. Koliko vidim po komentarima i linkovima, E5, E72 i E73 su hardverski maltene isti i svi jaci od E71, ali je on po kvalitetu izrade bolji od te prve grupe, koju sam upravo po kvalitetu i poredjao. Stoga - nekako se E73 cini kao najbolja opcija. Slazete se ili ne?
I koliko je to E5 losiji od ostale bratije? Ako nije velika razlika...
Sve ostale sugestije su dobrodosle, i hvala svima na pomoci, i do sad i od sad...
P.S. Izvinjavam se jer postovi mi odose malo off-topic.