Šta je novo?

Nokia C3

Nisam ni znao da imam Office edit opciju... Prilicno sam siguran da mi je receno da je nemam kad sam pitao, jos davno, brzo nakon kupovine. Sad je i nebitno, ali novi tel bi to morao da ima, tako da bih C3 ipak izuzeo iz izbora.

Dakle, izbor se svodi na E5, E71, E72 i E73. Koliko vidim po komentarima i linkovima, E5, E72 i E73 su hardverski maltene isti i svi jaci od E71, ali je on po kvalitetu izrade bolji od te prve grupe, koju sam upravo po kvalitetu i poredjao. Stoga - nekako se E73 cini kao najbolja opcija. Slazete se ili ne? :)

I koliko je to E5 losiji od ostale bratije? Ako nije velika razlika...

Sve ostale sugestije su dobrodosle, i hvala svima na pomoci, i do sad i od sad... :)

P.S. Izvinjavam se jer postovi mi odose malo off-topic.

pa najbolje ti je da pogledas review na gsmarena.com .... oni su to dosta detaljno odradili pa ces prema njihovom opisu naj shvatiti sta te trenutno naj zadovoljava i sta mislis das ti treba .....samo me jedna stvar buni kod tebe ? dao bi 250 evra ??? koliko ti je u svemu tome bitna garancija ,kontam da e5 mozes nov skinut sa neke mreze mozes da pazaris za do max 180 evra,150 ako pazljivo trazis .... i opet imas 2 god grancije msm legalan fon ...a za c3 u radnji koja daje 2 garancije sumnjam da ces ga naci ispod 140 150 evra .....a nadam se da si skontao da su c3 i e5 klasovno razliciti .....

@mironiko
moja preporuka za E5. Odlican telefon - odlicno radi. Nema nikad zastajkivanja, kao kod E7x (a onda ti puca klinac za materijale od kojih je napravljen). A ako je bitno od cega je napravljen, onda idi na E6 - prohromski. Samo ne ulazi besne pare u stare telefone.

Pozdrav.

@dacha123

Naravno, shvatio sam, i od C3 i odustao, a odlucio da pazarim nesto iz E serije.

@strela

Hvala druze, a koliko vidim taj ce i biti. Posebno jer za E5 mnogo manje treba da dam, a sumnjam da je po kvalitetu nesto primetno losiji. Takodje, fixni zoom mi apsolutno nije bitan, a ta stabilnost u multitaskingu i multitab browsingu mi znaci.

Gotovo da sam def. odlucio. Jos samo: ima li E72/E73 nekih ocitih prednosti u odnosu na E5?

nek me isprave ako gresim ali msm da ti je ione dao odgovor.... ''ali i 256 ram-a(128 kod E72)'' ako je multitasking ono sto ti treba e5 je tvoj izbor ... a losiji materijali i bla bla ....dodaj jos neku sicu za futrolicu i nemoj da pravis zabice na livadi sa njim i ima bog da te vidi :D

@mironiko
E5 gazi brat vec 5-6 meseci i nikad nigde zapelo nije. Neverovatan telefon. Mislim da je jedan od najbrzih Simbian telefona na sceni.

Sve mi se cini da ce tako i biti, posebno jer cisto sumnjam da je E5 losije izrade od 6120 koji sad imam, a i generalno cuvam telefon sasvim pristojno, tako da... :)

I znam da ce ovo zvucati jako gay, ali beli mi je nekako najlepsi... :D

Izvinjavam se jos jednom zbog davljenja, imam samo jos jedno pitanje.

Naime, odlucio sam se za E5 (iako je razlika u ceni u odnosu na E63 koji otkrih u medjuvremenu velika, aliipak cu poci za vecom memorijom i novijim modelom) i bio vec u oglasima gledajuci sta ima, kad procitah test sa mobilnisvet.com:

http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test/2545/Nokia/E5

Mane tipa ekran na Suncu i neke sitne gluposti navedene na kraju mi ne smetaju (tipa kvalitet kamere i odsustvo njenog zasebnog tastera) ali me brine navedeno brljavljenje softvera, cak i Nokiinih originalnih aplikacija. Test je pisan dok je model bio vrlo nov, pa shvatam da je moguce da je to "ispeglano".

Oni koji imaju telefon neka mi to samo potvrde, ako je tako? :) Znam da vec dobih nekoliko preporuka za E5, ali sad sam zericu zabrinut, pa samo ako mi neko otkloni sumnje, reseno! :D

ma isto je sa svakim nokia modelom ....izbace ga kao djubre i posle peglaju apdejtima ..... a msm vec si video komentare hvale gore :)

Pa mogu li pretpostaviti da su ti apdejti izasli do sad i da nije potrebna lupa sa 7x zoom-om da ih nadjem?? :D

sacekaj da jos neko odg .....ali u navifirmu nadjoh 5 njih od kada je izasao fon :)

Ok, ma definitivno ce biti E5 - ako i bude nesto nepredvidjeno sa softverom, apdejtovacu ga uredno i gotovo.

E, sad slede sati i sati prelistavanja mrtvih oglasa... :D

Nećeš se pokajati, sasvim solidan fon, nemoj da te brine baterija, odlična je...

Ne znam kakav imaju ovi sto se cveljaju...

ali bratovljev, kupljen u inostranstvu radi za sve pare. I na suncu se displej dobro vidi.

Ako imas nekog napolju, moze da ti ostane nekih 60-100 evra u dzepu:
http://geizhals.at/a526974.html

Pozdrav.

ali bratovljev, kupljen u inostranstvu radi za sve pare. I na suncu se displej dobro vidi.

Ako imas nekog napolju, moze da ti ostane nekih 60-100 evra u dzepu:
http://geizhals.at/a526974.html

Pozdrav.

Ne, ali 15og idem u Bec na 3 dana... :)

Da li garancija koju dobijem od Austrijanaca ima ikakav znacaj u Srbiji? Imamo li mi ikakav zvanicni Nokia servisni centar?

Ne znam da li znaci, ali ja niti sa jednim telefonom odande nikad nisam imao problem. Za razliku od ovde kupljenih

Ok, to me korak priblizuje kupovini tamo. A nevezano za to - imamo li mi Nokia servis u Srbiji uopste?

Mislim da je ovaj telefon .. čista glupost ....slični telefon je Samsung S3350 .. jedina sličnost im je querty tastatura .. a inače ssu nebo i zemlja !! Kupio sam S3350...I prezadovoljan sam !!!

Ja sam iz Prištine ...... šta da li ti misliš da je nokia C3 bolja od Samsunga S3350 ??

Poslednja izmena:
Nemoj da si takav...mada Dr pise kao b00t...hm, dodje mi da mu posaljem zahtev za prijateljstvo kao
hektor2 u ovoj temi.

Naravno da moze. Od 20e pa navise...

Vrh Dno