nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 645
Samsung.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Uzeo sam Nokiu 3 prošle nedelje u Telenoru. E sada ja zadnjih 4 godina koristim windows telefone, još uvek imam Lumiu 550 koja ima win10, tako da ne znam koliko sam kompetentan da pričam o pomenutom telefonu.
Nokia 3 ima 2 giga rama i sa njim radi odlično, barem ja do sada nisam imao problema. Aplikacije mi rade sasvim ok, pogotovu FB i Messenger ako uporedim sa aplikacijama na win10
Zadnje ažuriranje sistema je 05.04.2017. ako si na to mislio. Baterija izgura dan, i po meni mogli su jaču bateriju da stave. Fon je iz Telenora, ali nije zaključan, probao sa karticom iz Vipa.
Послато са TA-1020 уз помоћ Тапатока
Ma ok je to, nemoj da mislis da nešto ne radi kako treba, taj SOC je 28mm i nije toliko stedljiv, ali sasvim odgovarajući toj klasi telefona.
Imaš lagan skin, i najnoviji OS, sta ces bolje od toga![]()
SM-A9100
Poredis Z2 sa 3200mAh i 0.2' većim ekranom i ovu Nokiju sa 2650mAh!?
SM-A9100
Da, ali ovde ne znas kakav je displej i da li je neki low end krs. To moze da trosi opasno ako je mator neki LCD. Drugo ko zna kako su optimizovali SW, kakve su antene itd itd.
@dejan87dex šta je to? Ne zameri ne razumem se baš nešto dobro u mobilne, ovde sam da naučim nešto.
Послато са TA-1020 уз помоћ Тапатока
Nemoguće sa ovom socijalom od CPU-a.Nikada me Androidi nisu privlacili sve do sada. Nikad nisam ni imao Android...
Mislite da vredi uzimati Nokia 6? Je l sve evropska verzija? Znam da je bila chinese version. Meni se bas svidja Nokia 6, sta znam... Jedan video na YT me je odusevio gde Nokia 6 otvara brze aplikacije nego iPhone 7 plus. Jedino je u igrama jabuka pobedila.
Sent from mTalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari