Šta je novo?

Niste normalni :)

@Toxic:

Kad sam rekao mlati pticurine mislio sam - pobi ih jedno 30-40 za level-up ;) (ili bar jedan deo level-up dobices strenght +5 ). Meni je palilo (tj. tako je ispadalo) trcim, naletim na pticurine, izmoren sam (fatigue pri kraju) i onda promasujem ko ****** ali cesto dobijam level up za blunt weapon (to sam koristio, u tvom slucaju bice "your long blade skill has increased" )

PS. Block je odlicna stvar, naci ces posle dobre maceve koji su Single handed LB. Povecavanjem block skilla dobijaces na agility (to mu je govering att) + sto kad koristis stit manje ti ostecuju ostatak armora iz razloga sto te lupaju po stitu, koji je naravno izdrzljiviji od recimo gauntlets-a ili pauldrona....

PSS. Damage oruzja i nije toliko vazan koliko je bitno da ne promasujes sa njime !

Poslednja izmena:
Iskreno, malo su ti nezgodne primarne osobine za level-upovanje, ja na primer odaberem pet najvaznijih pa onda njih em lako nagruvam em up-ujem ko lud...

Recimo, obicno to budu long blade, neki armour koji planiram da koristim (obicno light), steal osobina, itd... E sada, posto long blade raste ko lud, uz treniranje i rast ovih ostalih - eto ti levelup-a svaki cas!!!

Samo, gledaj da jednu istu osobinu povecavas sto vise puta u okviru jednog dizanja nivoa, posto ti je onda bonus najveci... Ja npr kad dignem long blade 9 puta (sledeci znaci level up), obicno ulozim kintu na treniranje neke minorne osobine 10 puta, sto pri dizanju nivoa obezbedjuje bonus od +5 na strenght (guverning od Long Blade-a), i jos +5 na governing tog minor skila, koji naravno treba da bude bilo koji drugi osim streanght... Nadam se da je neko razumeo sta htedoh reci, deluje malo komplikovano na papiru

Zdravoooooo :)
Ja level-ovao :D (sad sam 4 level, opak sam ;) )

Jos samo 50-ak levela pa ces dostici mog penzionisanog karaktera :d

Uopste nije potrebno imati neke mnogo velike levele. Ako se pravilno vezba :d moze se prilikom lvl-upa dobiti +5 za 3 atributa i tako vec na lvl <20 nabiti atribute blizu 100. Ja sam recimo presao main quest i oba expa, kao i dosta guildova sa likom koji je bio oko 20 nivoa.

Mnogo je bitnije koje iteme imas :) Dosta je zanimljiv Imperial Cult (to je oficijelna religija carstva). U njihovim questovima se ide dosta po deadra ruinsima pa se dobiju extra itemi.

Svejedno, Dedricke ruine mozes iovako da overis :) Meni je bilo super sto sam igrao sa oficijalnom mapom na kojoj su ucrtane manje-vise sve ruine pa sam kad god sam isao nekuda mogao da vidim gde usput ima neka ucrtana kulica, koja je oznacavala rusevinu, odem tamo i popricam sa lokalcima

Posebno su me radovali Golden saint-ovi u tim setnjama po rusevinama.
Uvek su lepo obuceni, jos bolje naoruzani, a i soultrap odradi posao.

Jel moze neka pomoc oko kuca. davno sam batalio es3 ponajvise zbog obaveza ali bih posle ove rasprave :d da se vratim u bitku. secam se da sam daleko dogurao ali i da je fora da moram da budem vodja svih kuca ukoliko zelim da picim dalje kao nerecar. e sada ako se dobro secam bio sam clan hlalu-a i zbog tog clanstva me nisu primali u druge kuce. dakle pitanje kako postati clan svih kuca da bih mogao da jurim dalje (btw imao sam neku snimljenu poziciju i pre nego sto sam saznao da sam nerevar)

Mozes postati Hortator svih kuca a da ne budes njihov clan. Trebas da poopricas sa tacno odredjenom osobom u svakom od klanova koja ce ti dati spisak od 5-6 vodja koje moras "prijateljski ubediti" da te podrze. Ne moras biti clan nijedne kuce, niti ima prepreka ako si clan neke druge kuce, to nije uslov za quest.
E sad kome se bese konkretno obracas - zaboravio sam :) Popricaj sa pojedinim clanovima kuca o topiku "become a hortator" (ako se dobro secam). Ako ne uspe pogledaj neki walkthrough...Steta sto si batalio u tako odmakloj fazi igre, skoro si na kraju...
Dagoth Ur te ceka :d

E onaj Bolvyn sa kojim treba da se sibam u Areni da bi postao Redoran Hortator nece da mi ponudi dvoboj. Iako smo "ortaci na 100%"...

Sta se desilo? Sta da radim?

Abdee je napisao(la):
E onaj Bolvyn sa kojim treba da se sibam u Areni da bi postao Redoran Hortator nece da mi ponudi dvoboj. Iako smo "ortaci na 100%"...

Sta se desilo? Sta da radim?
Tek kada te sve ostale starešine iz te kuće priznaju za hortatora on će te izazvati na dvoboj. I samo da te obradujem, nosi oklop od ebanovine koji se može dobro prodati.

Ali da bi se obradovao ebanovinom koju nosi, moras se dobro pomuciti u dvoboju. Koliko se secam, to mi je bila jedna od najtezih borbi (mada sam u tim momentima pozurio sa glavnim questom, ali me je baja spustio na zemlju).

Ajde malo da vas skrenem sa teme...kupio sam pc play #74 i dobio na disku neku "nezvanicnu" ekspanziju za morrowind-Wizard's island.Jel probao neko?

Meni je taj Bolvyn pao pod noge posle dva-tri udarca sa maceom (onim koji nose idorian guardovi) enchantovanim da krade 25-40 life-a po udarcu (tu mu ne pomaze oklop). Ja sam takodje imao ebony armor na sebi, H.Armor skill 95.

...nije da se hvalim :d

Poslednja izmena:
Znaci, procitao sam ceo thread i iscimao ortaka da mi donese diskove veceras da igram opet. Samo mi je jos to trebalo :d :d

Ako ako, valja se prepustiti uzivanjima u pescanim olujama Arakisa...pardon, Vardenfella :D

A ne da sam se zaglavio, nego........ :D
Ako se secate:
:::SPOILER:::
Kada treba da spasete Mera Milo-a iz Ministry Of Truth (Hall of Processing)! Uradim to i nadjemo se u Holamayan Manastiru! Tu se na sve strane raspricam sa njim i onim "upravnikom" manastira oni mi daju neke knjige i usput spomenu (nesto tipa) dobro ih prouci trebace ti !!!!! I tu mi se main quest zavrsava???
Posle sam ih davio sa pricama i ispitivanjima ali nemam main quest!!! Ne mogu ni da idem kod Casiusa (on je negde otputovao)!!! Sta da radim :S:

ToxiC je napisao(la):
A ne da sam se zaglavio, nego........ :D
Ako se secate:
:::SPOILER:::
Kada treba da spasete Mera Milo-a iz Ministry Of Truth (Hall of Processing)! Uradim to i nadjemo se u Holamayan Manastiru! Tu se na sve strane raspricam sa njim i onim "upravnikom" manastira oni mi daju neke knjige i usput spomenu (nesto tipa) dobro ih prouci trebace ti !!!!! I tu mi se main quest zavrsava???
Posle sam ih davio sa pricama i ispitivanjima ali nemam main quest!!! Ne mogu ni da idem kod Casiusa (on je negde otputovao)!!! Sta da radim :S:

Ajde davno je bilo pa ne znam da li ostoji medjukorak medjutim nakon Caiusa sledeci vodic za main quest ti se nalazi u Urshilaku kampu (na severu ostrva istocno od Khuula pa jos da predjes planine :D )

Ufff kad cu u penziju pa da opet imam vremena za po koju igricu tipa Morrowinda :d

Agilni je napisao(la):
psaras pa, vidis da se niko ne oglasava povodom Wizard's Island, daj neke utiske ukoliko si probao.
Ma nisam,nemam vremena,postovacu sutra-prekosutra nadam se da cu
stici...
Pozdrav svima... :wave:

MI6 Agent je napisao(la):
... sledeci vodic za main quest ti se nalazi u Urshilaku kampu ...
jeste (Seven trails :wall: ), hvala :wave:

Poslednja izmena:
Aaaa. :shock: Aaaa. :shock: Šta ste mi to uradili?!?

Sada sam opet instalirao Morrowind, Tribunal i Bloodmoon i sve počeo iz početka. ,) I to nekoliko puta... dok sam odlučio sa kojom rasom i klasom ću da igram. :D

Mada, sada mi radi dosta brže nego prošli put kada sam igrao (na Ti4200, pa na 9600PRO). Možda sam trebao ranije da je instaliram ponovo, čim sam uzeo novu grafičku. Sad je baš nekako igrivo i mogu viewdistance da povećam na max i da pustim igru u 1280x960. :)

hehehe... jos jedan se upisao :D
ima dosta ljudi koji su na osnovu ove spike krenuli morrowind ponopvo da igraju :(
ja sam jedan od njih, ali cu ga ovaj put zavrsiti :D

A Elder Scrolls 3 threadovi samo nichu :)

A da se vratim na pocetak ovog threada... vredelo je zaigrati Morrowind i hvala svima koji ste me podrzali, ali i dalje niste, ili nismo normalni.

Da se kulturno izrazim, mi nismo normalni a ti si nash :)

ja se jos uvek suzdrzav od instaliranja ekspanzija za ES3...majke mi NE SMEM - bojim se :) Cekam zimu kad ne bude ovoliko posla pa cu onda.

gx-x je napisao(la):
ja se jos uvek suzdrzav od instaliranja ekspanzija za ES3...majke mi NE SMEM - bojim se :) Cekam zimu kad ne bude ovoliko posla pa cu onda.

Instaliraj expanzije (bar Tribunal) obavezno. Dobićeš mnogo bolji Journal. Taj u originalu je praktično neupotrebljiv čim dobiješ par questova.

Evo konacno sam presao Morrowind :)
Pa reko da dam par utisaka, ako niko nema nista protiv :D

O kompleksnosti igre stvarno ne vredi trositi reci! Ovo je nesto nevidjeno,
i ko nije probao igru nece znati sta je nelinearnost !!!

Ono sto mene buni je, kako je sve to moglo da stane na 1 CD !!!
Uzimajuci u obzir da nema nesto mnogo tekstura, muzike i glasova,
borbe u kojima protivnici uvek, manje-vise, koriste iste poteze... sve je to OK,
ali jedan RPG, extra kompleksan, sa pregrstom opcija u igri, quest-ova, sa jednim ogromnim, pa da ne preteram, kontinentom
ciji je svaki pedalj prepun sa svim i svacim, i da sve to stane na samo 1 CD :zgran: ) Stvarno svaka castmomcima iz Bethesde

E sad, ne pitajte me koji sam level!!!
Ja mislim da sam unique-man koji je igru zavrsio kao 10 lvl !!! :zgran:
Priznajem da sam prerano resio da krenem glavnim quest-om, a sporednih sam zavrsio, stvarno, samo par komada na pocetku, a kasnije uz napredovanje u glavnom quest-u
sam radio sporedne samo ako je to bilo neopodno za dalje napredovanje!!
E sad, da li se igra prilagodjava, ili ne, ali nisam imao poteskoca sa ubijanjem protivnika u igri!!!

Dagoth Ur-a i "njegove" vampire sam isekao bez ikakvih problema (jedino sam Dagoth Ur-a ubio iz treceg puta) !!!
Naravno mojim macem (Nordic Claymore - enchant-ovan sa 43-fire damage), i kroz celu igru sam koristio njega i Chryshamere (mean-slacking-sword) - po meni mnogo jak mac !!!!

Moram da se pozalim da sam kroz igru, stvarno, isao samo "kuda treba" za glavnim quest-om, te vas stoga molim da ako ima "nesto" sto sam propustio,
neko dobro oruzije, ili artifakt, kazite mi!!!

p.s.
Sa ovim mojim vidjenjem igre sam hteo samo da iznesem uztiske o istoj koju sam presao, i da se upisem u "klub Nerevarine" :D

Nazad
Vrh Dno