Šta je novo?

Niste normalni :)

@Agilni :

NEMA TEORIJE da enchantujes levitaciju kao constant effect na amulet (max 120pts) na vise od 3 poena...

...ali ta 3 poena + boots of blinding speed = ucitavanje svake 3 sec. :d :d :d

Poslednja izmena:
Agilni je napisao(la):
I da... BAKIBA, ubih glavu, ali nista ne razumem...

Ma to ja nesto oko akcija (www.belex.co.yu). Kupio akcije hemofarma kad su bile oko 3200 i sad cekam da budu 8500 dindzi pa da kupim grafiku iz serije 7. Puko` pricam sam sa sobom. Stvarno nisam normalan ko i svaki RPG igrach.

P.S. Nije ni za tebe kasno bice 10000din. - 90% :eyebrows: Kupuj po 6xxx dok ima!

gx-x je napisao(la):
@Agilni :

NEMA TEORIJE da enchantujes levitaciju kao constant effect na amulet (max 120pts) na vise od 3 poena...

Nasao sam u nekoj o ekspanzija diamond exquisite amulet, ili neki rugi kamencic na njemu... mogao je i vise od 3 poena. A postoji jos nekoliko unique amuleta i prstencica koji nisu vec enchantovani, pa moze da se poprilicno nagruva neki efek't.

nemam ekspanzije pa ne znam za taj diamond amulet, ali cisto sumnjam da postoji bilo kakav objekat koji moze da primi neku znacajniju kolicinu constant effect-a. Mislim da su to namerno uradili jer bi u suprotnom mogao sebe da nacinis besmrtnim... Na exquisite amulet moze da stane (kao i na exquisite ring) 120 pts. enchanta, na to sam stavio constant effect regenarate health 4-5pts. Znas sta to radi ?! :zgran: ludilo. Kad sam bio Vampir setao sam po danu opusteno i ni dlaka sa glave mi nije falila. E sad zamisli recimo amulet koji moze da primi 1000pts enchanta ?! Pa ko bi mogao da te ubije sa time ? Tu bi stalo ~40pts regeneracije po sekundi...ili, vezano za temu, nekih 25pts levitacije (posto je skuplja), to u kombinaciji sa boots of B. Speed i leteo bi brze od aviona LOL :d (zapravo to bi bilo jako interesantno, jedino sto bi ti igra stalno ucitavala nove regione :) )

brate znamo to, bilo je toga i ranije :( Ako to treba da bude asocijacija na fanaticizam za morrowwindom ne znam sta bih ti rekao. Ja sam igrao po 5-6 sati dnevno, nikada 3 dana uzastopce. Gothic2 sam igrao 14 sati dnevno :)

gx-x je napisao(la):
@Agilni :

ali zato sam enchantovao na 0-20, tako da kada stavim amulet i dobijem recimo 2 poena za levitaciju, ja ga samo skinem i stavim ponovo :)

cemu sluze oni propiloni (za koje trebaju propilon indeksi) ?

@Miroslav:

to je ok, samo mene je mrzelo da stavljam/skidam....dovljno mi je bilo 3pts i boots of BS

Propiloni su za putovanje.

Propiloni su neverovatna glupost, jos uvek nisam pronasao vise od par propylon index-a a igrao sam morrowind... pa dovoljno :D

Za putovanje vam trebaju svi propilion indexi i Master propilion index, odnosno istoimena oficijelna ekspanzija igre koja kao kvest dodaje potragu za njma, a i tada se putuje samo izmedju strongholda-onih ogromnih kamenih tvrdjava.
Inace od ekspanzija preporucujem Sea of destiny-najkompletniju i zaista profesionalno odradjenu ekspanziju.
Jedna interesantna stvar i pitanje za dobre poznavaoce ove drevne igre:
Nakon zavrsetka glavnog kvesta i Tribunala iako sam i dalje u house Telvanni (ili kako se vec pise) uclanio sam se i u house Hlallu(isti komentar) i obavljao kvestove za njih. Kako je to moguce? Inace uclanio me je jedan NPC iz Ebonhearta. Da li ovo znaci da ako naidjes na odgovarajuceg lika iz neke od kuca mozes biti pripadnik svake od njih istovremeno.

hmmm....cudno....mozda je ta clanarina automatski povukla i "ban" iz druge kuce ? Kolko sam ja skapirao i proitao mozes biti clan samo jedne "velike kuce" . Ja s elicno nisam uclanio ni u jednu, svi su mi odvratni i repulsivni, prevrtljivi itd. i toliko se me pljuvali na pocetku igre i tokom glavnog kvesta da bi ih najradje sve poubijao, i tako nicemu ne sluze, jadni su i slabi, mogao bih ih sve pobiti bez ijedne popijene bocice heltha ili tako necega...

Zapravo, gadi mi se sto sam postao nerverine i sto ja kao njih tako jadne treba da stitim, a oni mlate gloginje mojim ku*** dok se ja patim...

Poslednja izmena:
House Telvanni je malo specificna kuca posto kod njih mozes slobodno da ubijas druge clanove i imaju logiku da ako si jaci i treba da vladas. Mozda je to jedan od uzroka da se ne bune ni kad si u nekoj drugoj kuci. Ne secam se tacno da li mi je pisalo da sam clan obe kuce istovremeno, ali se secam da sam obavljao zadatke za obe (za Hlallu barem deset).
Sto se tice tezine igre odmah pometite klizac na high (ili +100) ako se dobro secam, a ako vam ni to nije dovoljno postoji mod, cini mi se da ga je spomenuo Silver... na ovom forumu, koji povecava tezinu igre.

:::spoiler::::
bas sam se zaintrigirao sa jednim questom (Mysterious killing in Vivec), ali gde da nadjem "tu" zenu sa bodezom?

ToxiC je napisao(la):
:::spoiler::::
bas sam se zaintrigirao sa jednim questom (Mysterious killing in Vivec), ali gde da nadjem "tu" zenu sa bodezom?
resio sam!!!!
hvala, ajmo dalje :d
:wave:

Eh da, znam kako ti je. Legnes da se odmoris, kad ono nema vise raspodele iskustvenih poena. Onda krenes da razvijas neke do tada nebitne skilove, da bi iz cuga ubio one dosadne pticurine pomocu luka i strele koje do tada nisi ni koristio, ali to je danak koji moramo platiti da bi igra bila nelinearna kao Morrowind. Secam se kako je u pocetku i pacov respektabilan protivnik, a da ne pricam o onom liku na mostu severoistocno od Balmore, joj koliko je tu bilo ucitavanja na ondasnjem nejakom hardweru.

Don_ je napisao(la):
.... Legnes da se odmoris, kad ono nema vise raspodele iskustvenih poena.
da li cesto odmaranje ima veze sa level-ovanjem ??? ja sam "jos uvek" 3-ci nivo! ne secam se kada sam zadnji put level-ovao, a odradi sa svasta :S:

to pitam jer sam do sada levelovao samo kad me upozori da treba da se odmorim da bih mi "digao" level :D

Necu da lupetam,ali mozda i ima.Ja sam otprilike ocistio potez seyda neen-balmora(mislim na grobnice,pecine,sitni kvestovi...) a sa glavnim kvestom sam stigao tek do prve prave misije,kad treba da nadjem neki puzzle box ili kako vec...u onoj "pecini centrifuge".Cenim da nisam presao ni 10% igre,ali u odnosu na tebe ja fino napredujem,sad sam negde 7. level.Vrlo cesto se odmaram,iz razloga sto ne mogu nikog da prebijem kad mi se isprazni ona "zelena" skala.Ajde ko je malo vise igrao nek pripomogne,nisam ni ja 100% siguran u ovo sto pisem...

Odmaranje ne utice na levelovanje...e sad jedino ako se bas bas bas bas odmarate mozda ima neke veze, mada sumnjam. Drugim recima pre ce biti da ne znate :d

psaras pa, cisto da te (de)stimulisem, to gde si ti je de facto 1. kvest igre, negde si na 1-2% glavne price, i 0.1-0.2% igre u globalu u smislu koje ona sve mogucnosti nudi :)

filipenko je napisao(la):
psaras pa, cisto da te (de)stimulisem, to gde si ti je de facto 1. kvest igre, negde si na 1-2% glavne price, i 0.1-0.2% igre u globalu u smislu koje ona sve mogucnosti nudi :)
kakav podsticaj za dalje napredovanje :d

ToxiC je napisao(la):
kakav podsticaj za dalje napredovanje :d

:wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:
@toxic Kako ti napredujes?Nisam valjda najgori...

Pa sta cu kad jeste tako :d
Elem, vece cimanje u pocetku ce zato biti nagradjeno brzim prolaskom teskih deonica u drugoj polovini igre...

psaras_pa je napisao(la):
@toxic Kako ti napredujes?Nisam valjda najgori...
ma daleko od toga da si najgori :)
ja sam se malo azurnije bacio na resavanje main questa, ali sam zato 3-ci level :(

na ubijanju pticurina ce te se najbrze level up-ovati sto ce te zbudziti skillove koje koristite za ubijanje (mac sekira ili sta vec). Odete do ashlands-a tamo ima pticurina u izobilju...dalje - trcite stalno i skakucite (ovo ne mora, kasnije kad budete imali para lako ce te zbudziti acrobatics skill, samo nadjete nekog da vas trenira za lovu)

gx-x je napisao(la):
na ubijanju pticurina ce te se najbrze level up-ovati
mozda si u pravu, ali sam ih se naubijao do sada i nista.... :(

:::spoiler:::
bio sam severoistocno od grada Ald'rhun i naisao sam na ogromne stubove i izmedju njih plavi neprobojni stit!!! Jel tu Dagoth Ur?

pitanje!
Sta dobijam ako enchantujem long-bow da mi ima fire damage od x do y?
Jel to znaci da ce mi kada ispalim strelu ona toliko naneti fire damageta?
To pitam zato sto sam skupio malo kesha pa ocu da sve namunjim na jedno oruzije, a dow mi se cini OK!! :)

@ToxiC:

kad tuces pticurine budzi ti se skill za oruzje kojim ih lupas, usput malo trckaras i budzi ti se athletics. kad ti se ta dva dovoljno puta level-up-uju, dobices i ti level (objasnio je filipenko vec ovo tacno)

spoiler:::::::

da, tamo je dagoth-ur, ulaz ka tamo se nalazi sa druge strne, zove se ghost gate, taj stit se zove ghost fence.

Nije tamo samo Dagoth Ur, vec i Dagoth Vemin, Dagoth Unthol, Dagoth XYZ - cela nekadasnja sesta kuca, najbolji Nerevarovi vojnici, koji su nekada po njegovom naredjenju ostali da cuvaju Srce od Kamena koje ih je izvitoperilo i pretvorilo u monstrume...

@Toxic
Pogledaj u statistikama sta su ti prvih 10 skillova pa to paste-uj ovde da razresimo vise prokletu misteriju zasto tebe igra ne voli :d

kao Major skill:
block-30
restoration-35
long blade-45
destruction-54
alteration-40
e sad da ne bude zabune, znam ja kako se level-uje (tj. sta je potrebno da se uradi) ali ja ne razumem zasto meni ide tako sporo :(
nacin igre mi je: mlati uglavnom macem (mac mi je long blade: enchant-ovan Claymore ) pa kad zatraba zviznem magiju (Destruction), Block nikada nisam koristio, jer mi ne treba!!!, lecenje sebe takodje samo par puta (Restoration), a ponegad Levitiram (Alternation) :)
nadam se da je ovo pomoglo! :D

Reci ti blago meni i minor skilove (mislim na 5 minor skilova a ne na gomilu koja se vodi pod misc skilovi), i od njih se levelujes
Ovako na prvi pogled bi se reklo da i treba da budes mali nivo, nisi nesto razvio skilove bez obzira sto si presao veliki broj kvestova. Pristupi nekom guildu, odradi par poslica za velike kuce, pristupi legiji (legiji, a ne Legiji :d )

Nazad
Vrh Dno