Agilni je napisao(la):I da... BAKIBA, ubih glavu, ali nista ne razumem...
gx-x je napisao(la):@Agilni :
NEMA TEORIJE da enchantujes levitaciju kao constant effect na amulet (max 120pts) na vise od 3 poena...
...ali ta 3 poena + boots of blinding speed = ucitavanje svake 3 sec. :d :d :d
ali zato sam enchantovao na 0-20, tako da kada stavim amulet i dobijem recimo 2 poena za levitaciju, ja ga samo skinem i stavim ponovogx-x je napisao(la):@Agilni :
NEMA TEORIJE da enchantujes levitaciju kao constant effect na amulet (max 120pts) na vise od 3 poena...
...ali ta 3 poena + boots of blinding speed = ucitavanje svake 3 sec. :d :d :d
resio sam!!!!ToxiC je napisao(la)::::spoiler::::
bas sam se zaintrigirao sa jednim questom (Mysterious killing in Vivec), ali gde da nadjem "tu" zenu sa bodezom?
da li cesto odmaranje ima veze sa level-ovanjem ??? ja sam "jos uvek" 3-ci nivo! ne secam se kada sam zadnji put level-ovao, a odradi sa svasta :S:Don_ je napisao(la):.... Legnes da se odmoris, kad ono nema vise raspodele iskustvenih poena.
kakav podsticaj za dalje napredovanje :dfilipenko je napisao(la):psaras pa, cisto da te (de)stimulisem, to gde si ti je de facto 1. kvest igre, negde si na 1-2% glavne price, i 0.1-0.2% igre u globalu u smislu koje ona sve mogucnosti nudi![]()
ToxiC je napisao(la):kakav podsticaj za dalje napredovanje :d
ma daleko od toga da si najgoripsaras_pa je napisao(la):@toxic Kako ti napredujes?Nisam valjda najgori...
mozda si u pravu, ali sam ih se naubijao do sada i nista....gx-x je napisao(la):na ubijanju pticurina ce te se najbrze level up-ovati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari