@Toxic:
Kad sam rekao mlati pticurine mislio sam - pobi ih jedno 30-40 za level-up
(ili bar jedan deo level-up dobices strenght +5 ). Meni je palilo (tj. tako je ispadalo) trcim, naletim na pticurine, izmoren sam (fatigue pri kraju) i onda promasujem ko ****** ali cesto dobijam level up za blunt weapon (to sam koristio, u tvom slucaju bice "your long blade skill has increased" )
PS. Block je odlicna stvar, naci ces posle dobre maceve koji su Single handed LB. Povecavanjem block skilla dobijaces na agility (to mu je govering att) + sto kad koristis stit manje ti ostecuju ostatak armora iz razloga sto te lupaju po stitu, koji je naravno izdrzljiviji od recimo gauntlets-a ili pauldrona....
PSS. Damage oruzja i nije toliko vazan koliko je bitno da ne promasujes sa njime !
Kad sam rekao mlati pticurine mislio sam - pobi ih jedno 30-40 za level-up
PS. Block je odlicna stvar, naci ces posle dobre maceve koji su Single handed LB. Povecavanjem block skilla dobijaces na agility (to mu je govering att) + sto kad koristis stit manje ti ostecuju ostatak armora iz razloga sto te lupaju po stitu, koji je naravno izdrzljiviji od recimo gauntlets-a ili pauldrona....
PSS. Damage oruzja i nije toliko vazan koliko je bitno da ne promasujes sa njime !
Poslednja izmena: