Ovako nešto ako se ne varam?Jel može za nas sa jeftinijim ulaznicama info kakav je to 'samo USB' dock?
Ovako nešto ako se ne varam?Jel može za nas sa jeftinijim ulaznicama info kakav je to 'samo USB' dock?
Аха...писмена ствар. Да не сецаш цео док кад пођеш негде.Ovako nešto ako se ne varam?
Vidim da ima i USB C i USB A, računam da napajanje ide preko C.Аха...писмена ствар. Да не сецаш цео док кад пођеш негде.
Мада..како се пуни? На УСБ?
A punjač se bocka u ovaj deo gde je hdmi?E to je taj što nisam okačio kad sam upitan, imam ih par komada odlična stvar. Ali uz to je potreban i punjač čiato da ne bude zabune. Radi i za laptoppve koji bacaju displej na usb-c.
P.S. na mom ne piše 4k 144hz nego neki običniji ali iste boje.
Iste te sam naručivao, odlični. Rade i na kompu i na Xbox-u (doduše na xbox-u nisam još probao)stigli mi danas
Gamesir T4n lite
Dieser Artikel wurde abgekündigt - Temu Germany
Finden Sie t4 nova lite wireless gamepad spielcontroller mit kabelloser, dongle verkabelter verbindung für switch, , ios, pc & steam-spiele, kabelloses spielfernbedienungsgerät, controller für handy, gaming-controller für den computer, multiplattform-gaming, konsolen-gaming, leichtes design...www.temu.com
odlicni za te pare, drndali smo ih sa decom sto imaju dobru vibraciju , navatao sam sa nekim kuponima bonusima sta li je 2 komada za 2400
Mislim da ni tamo ne prolaze naše kartice.A Argentina? Gledam ovaj Hogwarts Legacy sa Switch 2 nadogradnjom.
Ja sam pre određenog vremena probao da napravim Nintendo nalog na Argentinu (otprilike kada je bila ona bagatela na argentinskoj XB prodavnici). Samo pravljenje naloga je uspelo bez problema, ali u nekom trenutku traži neki argentinski broj (nije matični, ali tipa neki poreski broj ili tako nešto) i bez toga nije moguće praktično ništa uraditi sa tim nalogom. Moguće je da se nešto promenilo od tada.A Argentina?
Redeem kod?Uzeo sam Mario Tennis Fever na japanskom Amazonu znatno jeftinije, prolazi bez problema naš Rajfajzen.
Podržava engleski bez problema, limit je samo na onim jeftinim sistemima za japansko tržište koji podržavaju isključivo japanski jezik dok na globalnim konzolama rade drugi jezici najnormalnije.Ima igra engleski?
Da, stigao je kod za oko sat ili manje. Nov Amazon account i random japanska adresa sa generatora.Redeem kod?
Kakva je igra ? Koliko te je ispala ?Uzeo sam Mario Tennis Fever na japanskom Amazonu znatno jeftinije, prolazi bez problema naš Rajfajzen.
Piše ovde da podržava engleski, najbolje je tako proveriti kad se uzima iz Japana.To možda nešto promenili na Switch 2,na jedinici imam igre sa japanskog naloga koje imaju samo engleski
Meni odlična i online je veoma aktivan. U početku mi je smetalo što je igra manje “tehnička” u odnosu na Aces, ali sad mi se veoma sviđa ovaj format. Online je osmišljen baš fino za pick up & play, nije turnirskog tipa kao ranije.Kakva je igra ? Koliko te je ispala ?
Kakvo je stanje sa kupovinom igara sa drugih eShop regiona? Koliko je izvodljivo prebaciti region, obaviti kupovinu (i čime?), pa vratiti na, recimo, US? Da li prolaze naše kartice? Naš Paypal?
Zbog emulacije Gamecuba, 3DSa.... mnogo bolje radi na Androidu na Switchu i na Linuxu još bolje. "Jezgra" imaju mnogo bolje performanse nego na homebrew-u.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari