Šta je novo?

Nintendo Switch (Nintendo NX)

Switch može da gura 3DS igre u emulaciji?

Pokrenuo sam New Super Mario 2 i može da se igra ali to nije to. Kažu da na androidu i linuxu radi bolje. Nisam probao.

U proslom postu sam omašio gamecube, mada možda i može ali sam pokrenuo dreamcast RE3. Samo sam probao nisam puno igrao.

Poslednja izmena:
Ne znam, meni Gamecube igre nisu sjajne bile na nVidia Shield-u. To mu dodje sličan hardver. Ruku na srce, prešao sam samo Luigi's Mansion 1.

Gamecube je lakši za emulaciju od 3DS-a.

Društvo izivnjavam se na glupom pitanju unapred, da li mogu da snimim gameplay na Nintendo Switch-u? Kada sam u modovanom OS-u?

Snima poslednjih 30 sekundi unazad kada stisneš capture dugme iki držiš. Zvuči čudno ali tako je što je i ok kada uradiš nešto što te oduševi samo opališ. Malo proveri po netu ali mislim da je tako. Malo sma istraživao kad me je interesovalo pa bi bilo čud o kako snima unazad.

Jel neko probao neke nindza kornjace i ako jeste neka preporuka ako moze
To sam igrao kalo klinac najvise na Terminatoru

ima neko preporuku za microsd karticu od 128gb za džejlbrejkovani switch? do sad sam koristio kingston canvas select plus, ali već mi je dva puta pobrljavila, a sad više ne može ni da se vrati u pogon. treba mi neka pouzdanija zamena negde u tom cenovnom rangu 🙂

Nazad
Vrh Dno