Šta je novo?

Nintendo Switch (Nintendo NX)

Switch može da gura 3DS igre u emulaciji?

Pokrenuo sam New Super Mario 2 i može da se igra ali to nije to. Kažu da na androidu i linuxu radi bolje. Nisam probao.

U proslom postu sam omašio gamecube, mada možda i može ali sam pokrenuo dreamcast RE3. Samo sam probao nisam puno igrao.

Poslednja izmena:
Ne znam, meni Gamecube igre nisu sjajne bile na nVidia Shield-u. To mu dodje sličan hardver. Ruku na srce, prešao sam samo Luigi's Mansion 1.

Gamecube je lakši za emulaciju od 3DS-a.

Društvo izivnjavam se na glupom pitanju unapred, da li mogu da snimim gameplay na Nintendo Switch-u? Kada sam u modovanom OS-u?

Snima poslednjih 30 sekundi unazad kada stisneš capture dugme iki držiš. Zvuči čudno ali tako je što je i ok kada uradiš nešto što te oduševi samo opališ. Malo proveri po netu ali mislim da je tako. Malo sma istraživao kad me je interesovalo pa bi bilo čud o kako snima unazad.

Jel neko probao neke nindza kornjace i ako jeste neka preporuka ako moze
To sam igrao kalo klinac najvise na Terminatoru

Može na privatnu poruku, preporuka za čipovanje OLED konzole u bgu, hvala.

ima neko preporuku za microsd karticu od 128gb za džejlbrejkovani switch? do sad sam koristio kingston canvas select plus, ali već mi je dva puta pobrljavila, a sad više ne može ni da se vrati u pogon. treba mi neka pouzdanija zamena negde u tom cenovnom rangu 🙂

Ja sam dobio savet da ne može da se štedi na kartici, spremam se da kupim SanDisk Ultra 256gb je oko 6300din, takođe ako neko ovde ima predlog bio bi dobrodošao

Kingston Canvas Select i Select Plus godinama koristim i nikada nisam imao probleme. Rado preporučujem/biram baš Select Plus. Ali ne znam kakva je situacija sada sa ovim rastom cena tj. gde su sada cenovno u odnosu na konkurenciju.

Ali zato su mi dve Lexar 256GB otkazale od stajanja u konzolama. Kažem "otkazale" jer su toliko usporile bile da su postale neupotrebljive. Učitavanje igara sa tih kartica je bilo izuzetno sporo, a često je i iskakala greška da postoji problem sa podacima. Bile su nove, ja sam ih otpakovao, podesio, instalirao igre i ostavio u konzolama godinu dana. Istestirao sam ih, uradio celokupno brisanje, pa pisanje, pa ponovno brisanje, ali ništa im nije pomoglo da se brzine vrate u normalu.

Uglavnom je sada sve isto, jer su bazirani na RP2040. Mada za OLED preferiram Instinct-NX, ali to je stvar lične preference.

Nazad
Vrh Dno