Šta je novo?

Nintendo Switch (Nintendo NX)

E to je taj što nisam okačio kad sam upitan, imam ih par komada odlična stvar. Ali uz to je potreban i punjač čiato da ne bude zabune. Radi i za laptoppve koji bacaju displej na usb-c.

P.S. na mom ne piše 4k 144hz nego neki običniji ali iste boje.

E to je taj što nisam okačio kad sam upitan, imam ih par komada odlična stvar. Ali uz to je potreban i punjač čiato da ne bude zabune. Radi i za laptoppve koji bacaju displej na usb-c.

P.S. na mom ne piše 4k 144hz nego neki običniji ali iste boje.
A punjač se bocka u ovaj deo gde je hdmi?

Odlična stvar kad ti treba dock za drugi tv a mrzi te da prebacuješ i naravno za putovanja taj onda taj koristis.

stigli mi danas
Gamesir T4n lite

odlicni za te pare, drndali smo ih sa decom sto imaju dobru vibraciju , navatao sam sa nekim kuponima bonusima sta li je 2 komada za 2400
Iste te sam naručivao, odlični. Rade i na kompu i na Xbox-u (doduše na xbox-u nisam još probao)

Kakvo je stanje sa kupovinom igara sa drugih eShop regiona? Koliko je izvodljivo prebaciti region, obaviti kupovinu (i čime?), pa vratiti na, recimo, US? Da li prolaze naše kartice? Naš Paypal?

A Argentina? Gledam ovaj Hogwarts Legacy sa Switch 2 nadogradnjom.

Ja sam pre određenog vremena probao da napravim Nintendo nalog na Argentinu (otprilike kada je bila ona bagatela na argentinskoj XB prodavnici). Samo pravljenje naloga je uspelo bez problema, ali u nekom trenutku traži neki argentinski broj (nije matični, ali tipa neki poreski broj ili tako nešto) i bez toga nije moguće praktično ništa uraditi sa tim nalogom. Moguće je da se nešto promenilo od tada.

Ako kupim još jedan par gamepada za switch sam ću sebe nalupati. Malo malo udjem na Ali izaberem i onda ga obrišem iz korpe 😅

Ima li na Aliju neka "pristupacnija" verzija koja radi sa Ring Fit? Znam da mnogi trazim, ali kazu da nema glupih pitanja...

Uzeo sam Mario Tennis Fever na japanskom Amazonu znatno jeftinije, prolazi bez problema naš Rajfajzen.

Ima igra engleski?
Podržava engleski bez problema, limit je samo na onim jeftinim sistemima za japansko tržište koji podržavaju isključivo japanski jezik dok na globalnim konzolama rade drugi jezici najnormalnije.
Svakako se lako proveri na japanskom eShop sajtu koji jezici su podržani za svaki slučaj.

Da, stigao je kod za oko sat ili manje. Nov Amazon account i random japanska adresa sa generatora.

To možda nešto promenili na Switch 2,na jedinici imam igre sa japanskog naloga koje imaju samo engleski
Piše ovde da podržava engleski, najbolje je tako proveriti kad se uzima iz Japana.

Kakva je igra ? Koliko te je ispala ?
Meni odlična i online je veoma aktivan. U početku mi je smetalo što je igra manje “tehnička” u odnosu na Aces, ali sad mi se veoma sviđa ovaj format. Online je osmišljen baš fino za pick up & play, nije turnirskog tipa kao ranije.
Jedino mi se single player više sviđa na Aces za sad, ali nisam završio kampanju tako da mi je rano da sudim.

Izašlo me je tačno 40e.

Sad mi se pojavljuje i neki promo kod sa popustom od dodatnih 200 yena za narednu kupovinu, tj. stamp koji se skuplja i akumulira kupovinom igara.

Poslednja izmena:
Kakvo je stanje sa kupovinom igara sa drugih eShop regiona? Koliko je izvodljivo prebaciti region, obaviti kupovinu (i čime?), pa vratiti na, recimo, US? Da li prolaze naše kartice? Naš Paypal?

Australija je OK sa cenama a prolaze naše kartice (odnosno ima PayPal opcija), naravno vrlo lako je prebaciti region.

Ekipa na modovanom Switch-u u dualboot-u sam update-ovao regularni sistem na poslednji (mislim da je 22.00) i od tada mi izbacuje plavi ekran kada idem u regularni, u modovani deo ulazi normalno.... Imate neke ideje?

EDIT: Radi zapravo samo iz onog menija gde biram sisteme idem na restart na glavnom ekranu i biram prvu opciju OFW i normalno ulazi u stock 🙂

Prekopiraj ponovo sve fajlove, meni se dešavalo da se ne iskopiraju svi fajlovi u atmosphere folder, nešto win blokirao kopiranje. Posle izvadio karticu stavio u čitač i direktno kopirao bez kabla. To mi se desilo jednom od tada nijednom i svaki put kablom.

P.S. mislim da je na kraju bio defender da je u letu brisao neke fajlove ali nisam siguran.

Nazad
Vrh Dno