Šta je novo?

Nintendo Switch (Nintendo NX)

Uzeh juce Swich polovan od koleginice on regularno kupljen u prodavnici, nsita cipovan hakovan, lemljen, prelemljen(ovo videh u nekomtutorijalu), bukvalno nista ne znam, sinoc kreirao nalog, skinuh Pokemone, sa decom odigrasmo jednu partiju, krenuh da instaliram onu igricu sa kolima sto se igra fudbal medjutim kaze nemas dovoljno mesta pa danas neku sd da uzmem, instalirah i just dance ali mi mnogo cudno nisam provalio kako se igra, koleginica mi kaze jutros drzis dzojstik u ruci i imitiras pokrete, ja nadjoh sinoc na yt kaze povezi swich na telefon pa ukljuci kameru reko idi begaj
Ako sam dobro razumeo igrice se kupuju u onom eshopu a neke piraterije to moram da ga nosim kod nekog da ga cipuje ili sta vec jel tako?

Sta moze da se uradi sa igricom koja je na kartici ne moze da se klonira ?
Igrice kupuješ ili na eshopu ili kertridže u skoro bilo kojoj IT prodavnici.

Što se tiče čipovanja konzole, prelistaj temu pa vidi da li želiš to da radiš ili ne - u svakom slučaju moraćeš da nadješ sam nekog ko će ti to uraditi, i procedura nije ista za Lite, V2, OLED itd, jer se razlikuje "kompleksnost" samog čipovanja i mogućnost greške.

Gledam sinoc kako cerka koristi one joycone i nije mi bilo sve jedeno, vise sam gledao u njene ruke dal ce da joj ispadne pa reko da malo krenem sa gledanjem sta je alternativa
Meni licno oni prcoljci ic ne leze u rukama, nije da sam nesto da sam sad neki gejmer, nekada se igrao PES6, i WIninig na SOni kecu, malo nesto Xbox ali sam navikao na klasican djojstik
gledam na temu i ali sa sto vise prodatih, ovako nesto

na temu sam naso par komada vidim da je razlika u kkapacitetu baterije

Gledam sinoc kako cerka koristi one joycone i nije mi bilo sve jedeno, vise sam gledao u njene ruke dal ce da joj ispadne pa reko da malo krenem sa gledanjem sta je alternativa
Meni licno oni prcoljci ic ne leze u rukama, nije da sam nesto da sam sad neki gejmer, nekada se igrao PES6, i WIninig na SOni kecu, malo nesto Xbox ali sam navikao na klasican djojstik
gledam na temu i ali sa sto vise prodatih, ovako nesto

na temu sam naso par komada vidim da je razlika u kkapacitetu baterije

Ja imam ovaj o diličan je

A možeš i ovako nešto da uzmeš, malo budu veći ali je lakše za igranje od originalnih

https://www.temu.com/rs-en/-rgb-gaming-controller-ergonomic-wireless-dual-vibration-motion-sensing-rechargeable-lithium-battery-ideal-for--switch-switch-oled-and-switch-lite-gaming-controller-accessories-ergonomic-controller-metal-joystick-g-601099535901503.html?_oak_mp_inf=EL%2FGv6Km1ogBGiBhM2NhMmVjYmU2NGE0NjQwYjU4NjAxZDQ2YTVjN2JlNyCIj%2BToujM%3D&top_gallery_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2FFancyalgo%2FVirtualModelMatting%2Ff7111b881a08fc57d33bc62f06b0492b.jpg&spec_gallery_id=1889&refer_page_sn=10009&refer_source=0&freesia_scene=2&_oak_freesia_scene=2&_oak_rec_ext_1=MzU3MDAw&_oak_gallery_order=2115888469%2C260228230%2C472928974%2C94458920%2C70121452&search_key=joycon%20za%20nitendo&refer_page_el_sn=200049&_x_sff=1&_x_sessn_id=8d5zvgg8mf&refer_page_name=search_result&refer_page_id=10009_1768135657055_w2xdaj6tmg

sto vece to bolje imam debele prste i ovi originalni mi br emalecki, blizu su dirke pecurke male

ovi sto su kao originali oni mogu da se kace na orginalni nosac?

sto vece to bolje imam debele prste i ovi originalni mi br emalecki, blizu su dirke pecurke male

ovi sto su kao originali oni mogu da se kace na orginalni nosac?

Ne razumem? Ovi drugi... Lin Yuvo imaju svoj nosač. Kad se stave na njega bude skoro pa full džojstik.

Ako ti je hakovana konzola bilo koji gamepad može. U tom slučaju polovan DS5 (PS5 gamepad) je najbolji izbor.

Nintendo za razliku od Steam,Sony i drugih korporacija uključuje i decembar u sumiranja godine

Ja sam ovaj uzeo sa Temu-a, odličan je: https://share.temu.com/pu2NSSnH0hB - radi i na kompu i na Switch-u, dobija se usb reciever za njega za PC a preko BT ide na switch. Moze i na android (to nisam jos probao) Ima i vibraciju, dobar kvalitet izrade... Malo je manji pa je možda pogodniji za decu, inače i moji klinci probali just dance i lets sing odlična zabava za žurke 🤣

Kad smo kod toga jel neko može da mi preporuči dobar mikrofon za nintendo switch? Ako ima i neka BT varijanta za karaoke super 👍

Pozdrav drugari, imam jedno pitanje vezano za Nintendo generalno, nisam nikada imao njihov gedzet. Posedujem i PS5, tv Samsung S90D 65" oled u dnevnoj, planiram da pazarim i za spavacu neku konzolicu, pa mi je na umu neki od switcha da li je isplatljivije da uzmem one cipovane verzije sa 200 igrica ili switch 2? (iskreno ne daju mi se pare za igre preko 30e, a ovde vidim da su ihahaj preko), takodje da napomenem da je u spavacoj TCL 50C805 tv.

Iako je NS 2 veoma dobar upgrade u odnosu na prvi, sam sebi si dao odgovor za koji da se odlučiš, jer ćeš se sa gomilom narodnih igara sit zabaviti. Ako bi uglavnom igrao na televizoru možeš čak dodatno da uštediš i ne moraš da juriš ni OLED model.

A koliko je Oled bolji od V2? Razmisljam da li ima smisla menjati ovaj za Oled verziju? Inace igre su im bas skupe tako da je i moja preporuka cipovana verzija 😄 Dok se pojave igre koje su samo za Switch 2 pasce mu i cena bar malo, a i pojavice se polovnih po oglasima.

Za igranje iz ruku itekako je bolji prikaz na OLED modelu. Igre izgledaju daleko živopisnije i generalno lepše.

I oled se teže čipuje barem koliko znam.

Za S1 ima preko 13.000 igara 🫢, rekao bih da je Switch 1 večna konzola.

S2 dok ne počne da sluša narodnjake nema potrebe sem ako ima popriličnog viška u kućnom budgetu. Tu igre poprilično utiču cenom. Verujem da neće medju narod dok se ne približimo S3.

Kod Switcha je najbolja kupovina odnosno ulaganje ono kojim su dalje kupovine nepotrebene. Kao ni igrice taj adapter nije potreban na hakovanoj konzoli. Naravno poštujem nečiju odluku da svoju konzolu ne hakuje iz sigurnosnih ili moralnih razloga.

Malo se igrali, cera i ja, kolega @Corvus Corax ga napravio za sve pare sto se kaze, igrali malo Mario Cart, uci cera da vozi, odusevio sam se kada sam skontao da ustvari celim dzojstikom upravljam (izvinjavam se ali ja onaj termin joycon ili kako god se zove prosto mi ne ide preko jezika za mene su to dzojstici) pa ucim cerku kako da vozi 🙂

Imam ove sa Aliexpres sajta. Oko godinu dana od kada ih koristim nisam originalne nikada vraćao na konzoli.
I just found this on AliExpress:
RSD7,309.30 | LinYuvo KS42 Meteor Light Wireless Joy-pad with 8 Color RGB Lights for Switch/Lite/OLED, with Programmable,,Turbo & Vibration
Hvala puno za ovu preporuku! Juče stigli, klinac oduševljen, a i ja sam ih probao malo, nebo i zemlja razlika u odnosu na originalne, koji su se već poprilično razdrndali. Najveća razlika mi je u palicama, koje su mi na originalnim Nintendo kontrolerima od početka užasne. Takođe, kada se postave na onaj centralni modul i koriste odvojeno od konzole, mnooogo bolje leže u ruci od originalnih kontrolera u toj konfiguraciji. U pitanju je prvi Switch (V2).

Neko vreme nisam palio Nintenod (Oled Switch 1, hakovan) , i u zadnjih par dana pokušavam da stavim neke nove igrice preko DBI.

Medjutim 9 od 10 neće. Krene, iskopira i kad krene da instalira pukne. Kao da nije dobar paket. Kaže, 324tzt546 content expected... 566sdf987 content received i tu uradi transfer aborted.

2 od 3 Xenoblade-a nisu prošla, Metroid prime neće, Hellblade neće...
Jedino je prošao Xeonlabe X definitive i NIER Automata koju sam još šre 2 meseca skinuo.

A pre jedno 2 meseca sam uredno instalirao 5-6 igrica bez problema.

Dal' je do samih igrica? Ili treba neki novi update za Switch da skinem?

Može li u PP neka preporuka za dobar sajt?

Pogledaj na kom firmware ti je switch pa onda pogledaj koji fw te igrice zahtevaju. 99% je do toga, moraces da podignes firmware.

Skoro sam zbog Mario Galaxy 1 i 2 mora da ga dizem ali nisam isao na 21 nego 20.05

Pogledaj na kom firmware ti je switch pa onda pogledaj koji fw te igrice zahtevaju. 99% je do toga, moraces da podignes firmware.

Skoro sam zbog Mario Galaxy 1 i 2 mora da ga dizem ali nisam isao na 21 nego 20.05

Hvala, gde se beša gleda firmware?
BTW, izgleda da ima i jednostavnije rešenje. Ušao sam u DBI i isključio mu da proverava HASH kod instaliranja.??
Hellblade izgleda da radi.
Videćemo...

Društvo kakvo vam je iskustvo sa 3rd party dock-ovima? Neće imati nekakav negativni impakt na konzolu? Kupio sam ovaj sa Temu-a odlično radi posao za sad, prenosiv je i ima sve neophodne ulaze/izlaze: https://share.temu.com/GFRsqNvuDOB

Ja sam uzeo 3 ona što su samo usb pa sam koristio i za laptop. Na konzolu nikakav negativan uticaj ali je jedan počeo da zeza mada mislim da se kabl previše savijao pa je tu problem.

stigli mi danas
Gamesir T4n lite

odlicni za te pare, drndali smo ih sa decom sto imaju dobru vibraciju , navatao sam sa nekim kuponima bonusima sta li je 2 komada za 2400

Nazad
Vrh Dno