Igrice kupuješ ili na eshopu ili kertridže u skoro bilo kojoj IT prodavnici.Uzeh juce Swich polovan od koleginice on regularno kupljen u prodavnici, nsita cipovan hakovan, lemljen, prelemljen(ovo videh u nekomtutorijalu), bukvalno nista ne znam, sinoc kreirao nalog, skinuh Pokemone, sa decom odigrasmo jednu partiju, krenuh da instaliram onu igricu sa kolima sto se igra fudbal medjutim kaze nemas dovoljno mesta pa danas neku sd da uzmem, instalirah i just dance ali mi mnogo cudno nisam provalio kako se igra, koleginica mi kaze jutros drzis dzojstik u ruci i imitiras pokrete, ja nadjoh sinoc na yt kaze povezi swich na telefon pa ukljuci kameru reko idi begaj
Ako sam dobro razumeo igrice se kupuju u onom eshopu a neke piraterije to moram da ga nosim kod nekog da ga cipuje ili sta vec jel tako?
Sta moze da se uradi sa igricom koja je na kartici ne moze da se klonira ?
Što se tiče čipovanja konzole, prelistaj temu pa vidi da li želiš to da radiš ili ne - u svakom slučaju moraćeš da nadješ sam nekog ko će ti to uraditi, i procedura nije ista za Lite, V2, OLED itd, jer se razlikuje "kompleksnost" samog čipovanja i mogućnost greške.