pecavuk
Slavan
- Učlanjen(a)
- 08.03.2008
- Poena
- 435
Zavisi. Nisam bolju spravu od Switch Lite-a koristio. Nosim ga sa sobom svuda. Do radnje, na voz, na bus, do klozeta, spavaća soba, bukvalno ne puštam iz ruke jer uglavnom samo tako i mogu da igram nešto. A kolekcija igara boleština, nema šta nema. Da, loading time je užasan, i ne tera sve ne znam ni ja koliko fantastično, ali tera taman kako treba da bi mogao uživati. Za gejming nisam bolju spravu uzeo u životu. Nije bolja opcija od Xboxa za TV, da, ali apsolutno ima svoju ulogu i mnogo radije igram na tome nego na bilo kojem drugom handheld PC-ju, iako su milijardu puta jači, brži, ali i teži, veći, nepraktični. Ovako, 5 minuta malo vamo, 10 minuta tamo, ode pola dana na gejming, ja srećan.Lite bih uzeo nikad bas zbog tog nekacenja na tv... Sta je razlika tog v2 u odnosu na v1, kada sam pazario u gamesu i spomenuo v1 i v2 svi su me gledali kao da veze o zivotu nemam, za njih postoji klasicna i oled verzija.
Meni je za sve sem marija i sporta kao i ostalih motion control igara xbox MAMA.
Neko moje misljenje, swich je u svakom smislu za klince.