I da dodam jos nesto.Video sam na aliexpresu mnogo povoljnije neke igre.Po komentarima vidim da su odlicne jedino sto je jezik na kutiji random.Da li je neko kupovao odatle mozda?Postovani clanovi foruma,
Kupio sam nedavno switch lite sa ebay.Konzola stavljena na prodaju kao nova(bez kutije).Kupljena jako povoljno(za novu).Na kraju se ispostavilo kad je stigla da nije nova.Zalio se ebay,,glatko su odbili prigovor.Sta je tu je,konzola je ok i dobro ocuvana.
Moje pitanje je gde je najeftinije čipovati lite pošto su igre koje me interesuju preskupe i polovne.Ono sto sam ja nasao je 80 eur.Pozdrav
Kupio dve igre preko Aliexpressa. Verzije su za tržište Hong Konga. Omot je na kineskom. Perfektno rade i imaju engleski jezik. U proseku su me koštale 10 evra manje nego da sam kupio na KP. Jedini problem koji možeš imati - ako igrice imaju DLC on mora biti na regionu odakle je kertridž. Znači ako kupiš sa Alija i pojavi se DLC za tvoju igru i tvoj store nije Hong Kong/Kina nećeš moći da instaliraš DLC.I da dodam jos nesto.Video sam na aliexpresu mnogo povoljnije neke igre.Po komentarima vidim da su odlicne jedino sto je jezik na kutiji random.Da li je neko kupovao odatle mozda?
Nisam platio PDV ni carinu. Pretpostavljam da je poenta da je KP boljiSamo treba imati u vidu da uvek postoji šansa da na carini ne poveruju u vrednost paketa koju napiše kinez, I da na osnovu cena u našim radnjama odrade carinu (ako je vrednost preko 50 eur) + 20% PDV + otvaranje/zatvaranje paketa, npr. NS carina većinu paketa otvara i naplaćuje.
Imao si sreće, ja sam na igru od oko 20 eur platio preko 600 din na PDV + ostale sitnice. Nije poenta koji je bolji nego da je bitno napomenuti dodatne potencijalne troškove da se ne iznenadi ako mu dođe na naplatu.Nisam platio PDV ni carinu. Pretpostavljam da je poenta da je KP bolji
Da, imaš sreće što živiš u Bg ili da tvoje mesto pripada beogradskoj carini. Mi u Nišu na takoreći svaku pošiljku plaćamo barem PDV od 20% + troškove dostave od carine do kućne adrese. Čak i na paketiće čija je vrednost $1-$2. Isti slučaj je i sa NS carinom. Tako da ne treba generalizovati, lepo je rekao Nadla.Dvaput imao sreće?
Ako se ovo što si napisao definiše kao otvaranje paketa, imao sam taj problem u Beogradu. Rešio sam tako što za pošiljke koje su skuplje ili glomazne pošaljem email carini gde im pošaljem screenshot cene posle kupovine i iznos u banci. Onda ne otvaraju paket i ne naplaćuju ništa dodatno.Mi u Nišu na takoreći svaku pošiljku plaćamo barem PDV od 20% + troškove dostave od carine do kućne adrese. Čak i na paketiće čija je vrednost $1-$2. Isti slučaj je i sa NS carinom. Tako da ne treba generalizovati, lepo je rekao Nadla.
Potraži ovde na forumu i pročitaj temu u kojoj se diskutuje o carinjenju, pa ćeš uvideti koliko zapravo sreće imaš (pre svega, jer pripadaš Bg carini). To što si napisao nema ni malo smisla. Ali otvaranje paketa i carinjenje pošiljaka nije za ovu temu i ne bih dalje širio diskusiju.Ako se ovo što si napisao definiše kao otvaranje paketa, imao sam taj problem u Beogradu. Rešio sam tako što za pošiljke koje su skuplje ili glomazne pošaljem email carini gde im pošaljem screenshot cene posle kupovine i iznos u banci. Onda ne otvaraju paket i ne naplaćuju ništa dodatno.
Lite po meni... Ukoliko ne planiras da se povezujes na tv...meni je nasledio ps vitu... Ali nisam cipovao... Kontam da je lite najlaksi za cipovanjeKupio bih switch. Zelim da probam, nisam nikada koristio mobilne konzole. Vidim da ima vise verzija, lite, oled... Moze neka preporuka sta uzeti, nekog proverenog prodavca, uzeo bih cipovanu konzolu. Da ne otvaram novu temu, ako moze ukratko sta uzeti i zasto. Ako neko prodaje moze pustiti i PP
Nije. Po zahtevnosti idu: V1/V2, pa Lite i onda OLED.Kontam da je lite najlaksi za cipovanje
Ne znam u kom smeru će ići tržište. Polovan 3DS danas košta kao Switch (nekad i skuplje). Kada izađe Switch 2, Switch v1/v2/Lite/OLED će možda trenutno izgubiti na vrednosti jer će ljudi krenuti da prodaju da bi uradili upgrade. Ali onda očekujem da će im cene osetno skočiti jer su hakabilni, sve dok Switch 2 ne bude bio.Pozdrav.
Da li se isplati, sada kupovati, polovnu, hakovanu verziju, za 300 e, ili cekati switch 2, pa videti onda, kakvo je stanje?
Čekaćeš godinu dana dok se kod nas pojavi, osim ako nemaš kombinaciju za preko da nabaviš.Pozdrav.
Da li se isplati, sada kupovati, polovnu, hakovanu verziju, za 300 e, ili cekati switch 2, pa videti onda, kakvo je stanje?
Da, to je dosta vremena.Čekaćeš godinu dana dok se kod nas pojavi, osim ako nemaš kombinaciju za preko da nabaviš.
Ako ti se sviđa Switch zašto ga i ne uzeti sada.
Stavi na papri sve, pa odluci. Svaka mario igra je 50ak evra.Da, to je dosta vremena.
Plus, meni je najvise, zbog ovih Mario igara, koje su vec na switch-u.
Ne znam, nije malo para, lomim se jos.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari