Skankhunt42
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.11.2016
- Poena
- 235
ja pikam diabla. smorilo me vise da cekam iteme, pa sam probao editor i da vidis cuda, radi... sad kraftujem ko blesav
He..ko ja za diablo.To sam napisao gledajuci iz mog ugla, jer obozavam Skyrim, ali presao sam ga toliko puta da mislim da vise nema potrebe, ali imate smisao sta sam hteo reci..
Ja 99% vremena u handheld. Nabavio sam Satisfye grip. Najbolja kupovina za sada.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
He..ko ja za diablo.
Ja:nema sanse da uzimam i za ovo i da igram vise.
Diablo:hold my beer.
:Otisao uz'o diablo cim se pojavio: [emoji3]
Sa njihovog sajta. Salju kod nas. Uzeo sam za Black Friday bas. Ne secam se cene.Gde ste ga uzeli i za koliko?
Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
Diablo 1 i 2 su mi omiljene igre ikada. D3 sam kupio svuda gde sam mogao (i na disku i digitalno). Da nije bilo " Dont you guys have phones? " mozda bih i na NS.He..ko ja za diablo.
Ja:nema sanse da uzimam i za ovo i da igram vise.
Diablo:hold my beer.
:Otisao uz'o diablo cim se pojavio: [emoji3]
Nintendo reportedly plans smaller and cheaper Switch for this year
https://variety.com/2019/gaming/har...er-cheaper-switch-for-2019-report-1203124923/
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
Svakako bih i sam voleo brzi i bolji.Umesto da naprave bolji i brzi, oni idu suprotno...
Diablo 1 i 2 su mi omiljene igre ikada. D3 sam kupio svuda gde sam mogao (i na disku i digitalno). Da nije bilo " Dont you guys have phones? " mozda bih i na NS.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Ne mogu vise da jurim setove koji su dobri mesec dana pa opet. Treba mi vise.cuti ne pominji mi to :d uzas. ako cemo iskreno na switchu je najbolje izdanje d3. jer kreces odma sa adventure mode. za dan si 70, i mozes da pocnes polako da kreces ka end game-u.
Umesto da naprave bolji i brzi, oni idu suprotno...
Ima u Japanu, samo konzola da se uzme.A reklamira se u fazonu kao dodatna konzola, da ne kupujete sve, kad vec imate.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari