Šta je novo?

Nintendo Switch (Nintendo NX)

ja pikam diabla. smorilo me vise da cekam iteme, pa sam probao editor i da vidis cuda, radi... sad kraftujem ko blesav

Ništa čudno kad se uzme u obzir da je trenutno najzabavnija konzola na tržištu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koje su glavne igre koje su must play na switch po vama?

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Zelda. Sporo ide u pocetku ali malo kasnije vec sve drugacije. Vrv najbolja igra ikada.

Ostalo sta ti se svidja.

Mario Kart 8, mada ce uskoro Crash Team Racing.

Mario Odyssey, DK Tropical Freeze, Bayonetta 1&2, Xenoblade Chronicles 2.

Za ovo ce ti trebati jedno 12 meseci da predjes :)

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Uzmes Switch da igras Nintendo igre iskljucivo, neces sigurno Skyrim ili FIFU..

Zelda normalno, sve Mario igre koje su prisutne i to je to.

^Zašto ne Skyrim? Baš sam ga sa uživanjem igrao na Switchu. Malo handheld, malo TV.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

To sam napisao gledajuci iz mog ugla, jer obozavam Skyrim, ali presao sam ga toliko puta da mislim da vise nema potrebe, ali imate smisao sta sam hteo reci..

To sam napisao gledajuci iz mog ugla, jer obozavam Skyrim, ali presao sam ga toliko puta da mislim da vise nema potrebe, ali imate smisao sta sam hteo reci..
He..ko ja za diablo.

Ja:nema sanse da uzimam i za ovo i da igram vise.
Diablo:hold my beer.

:Otisao uz'o diablo cim se pojavio: [emoji3]

Tek Diablo :) Nikada nije dosta. :D
Uzeo sam i one Sega dreamcast iliti mega drive igre. Nisam nikada to igrao. Ima tu super igara. Ko voli retro, naravno.

Poslednja izmena:
Ja sam recimo igrao Dark Souls više vremena u portabl modu nego u docked modu.

Ja 99% vremena u handheld. Nabavio sam Satisfye grip. Najbolja kupovina za sada.

Gde ste ga uzeli i za koliko?

He..ko ja za diablo.

tako je, hold my beer :D ista prica i sa mnom, samo sam ja znao da ce tako da bude, pa se nisam opirao :D iskreno godi mi da igram sa ova dva odvojena dzojstika, ne mogu da se vratim na standardni xbox kontroler pa to ti je. xbox mi sad samo sluzi za konzumiranje media, offline video i streaming. steta sto switch ne moze da pusta nista, to je stvarno bruka i sramota

He..ko ja za diablo.

Diablo 1 i 2 su mi omiljene igre ikada. D3 sam kupio svuda gde sam mogao (i na disku i digitalno). Da nije bilo " Dont you guys have phones? " mozda bih i na NS.

Umesto da naprave bolji i brzi, oni idu suprotno...
Svakako bih i sam voleo brzi i bolji.
Ali:
1. Ubedi developere da naprave igru za obe verzije. Jako skup proces.

2. Obajsni 32m ljudi da su zeznuti posle 2 godine.

Nintendo bi samo izgubio a posle Wii U ovo im je slamka spasa bila. Zasto da odesku sebi obe noge i ruke. 6-7 godina je ciklus zivota konzole. Neka je i 5.

To stoji ali opet meh.. Ako vec idu ka manjem izdanju, bolje da su napravili novi GameBoy koji koristi Switch ketridze, ekran da bude i dalje 720p (2019 da -_-), posto sumnjam da ce da stave nesto bolje, i da spuste cenu i cao..

Sad ce da prave mini switch, sa dzojsticima za koje ti treba pinceta sta? Suludo.. Bolje da se uradili upgrade na postojeci, bolje ekran, bez ivica, ojacali sta treba itd.

Bice verovatno istog dizajna, samo kompaktnije, manje, bez skidanja dzojstika.
Ako bude uopste ove godine...malo malo pa se objavi te izlazi pro verzija, te mini, te nece nijedna, te ista sa vecom memorijom...

Manji uređaj znači manji ekran i manje komforan džojstik. Ja lično ne bih imao ništa protiv da bude malo veći :)

Diablo 1 i 2 su mi omiljene igre ikada. D3 sam kupio svuda gde sam mogao (i na disku i digitalno). Da nije bilo " Dont you guys have phones? " mozda bih i na NS.

cuti ne pominji mi to :d uzas. ako cemo iskreno na switchu je najbolje izdanje d3. jer kreces odma sa adventure mode. za dan si 70, i mozes da pocnes polako da kreces ka end game-u.

cuti ne pominji mi to :d uzas. ako cemo iskreno na switchu je najbolje izdanje d3. jer kreces odma sa adventure mode. za dan si 70, i mozes da pocnes polako da kreces ka end game-u.
Ne mogu vise da jurim setove koji su dobri mesec dana pa opet. Treba mi vise.
Probao sam sve fixove za Diabla. PoE, Torchlight, Titan Quest, Grim Dawn..
Ne blizu.

Trezan sam od Necromancer lvl 70.

esi lood :D pa za switch imas editor na gba temp, stavis sve mats na 49000 i onda odes u igru kraftujes rare iteme fazon 20 komada od toga sto te zanima da dobijes, i onda uradis upgrade to legendary dok ti ne padne to sto ti treba, pa potom reroll-ujes dok ne dodje primal. pa nisam lud da igram ponovo sve iznova po 85-i put, mani me. prvo pc, pa xbox, pa switch... sve legit. i onda na switch-u sam dovatio editor, i ne zanima me nista vise.

Umesto da naprave bolji i brzi, oni idu suprotno...

Brzina bi trebala da bude ista, a za Nintendo je bitnije da prvo izbace prvo jeftiniju ponudu Switcha umesto skuplju,
npr dosta ljudi bi Switch koristilo prvenstveno kao handheld ali nisu voljni da daju $300, a to bi upravo bila poenta Switch Mini-ja.

Ima u Japanu, samo konzola da se uzme.A reklamira se u fazonu kao dodatna konzola, da ne kupujete sve, kad vec imate.

Ima u Japanu, samo konzola da se uzme.A reklamira se u fazonu kao dodatna konzola, da ne kupujete sve, kad vec imate.

U Japanu imaš Switch bez doka, punjača, i recimo HDMI kabla, sa samo oko $50 nižom cenom u odnosu na ful paket, da uzmeš te stvari posebno ispadnu $100-150, tako da niko nije lud da kupi tu ponudu,
čak i da to nekom netreba (da ima već Switch), dok i punjč mogu bez problema da prodaju za bar $100.

Ovaj Switch Mini za koga su izašle glasine, bi mogao da se prodaje za $200, ne bi imao dok i verovatno bi imao ugrađene kontrole i bio bi manji,
za nekoga koga interesuje samo handheld play to je mnogo primamljivija ponuda nego ful Switch za $300 ili da recimo neki roditelji kupe po jedan takav Switch svakom svom detetu,
pogotovo bi se takav Switch prodavao kao alva u Japanu.

Poslednja izmena:
Već par dana igram Super Mario Bros. U Deluxe. Za današnje standarde ne baš napredna igra ali ipak zanimljiva. Vraća u detinjstvo :)

Nazad
Vrh Dno