vetar
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.10.2009
- Poena
- 360
Za digitalne igre mora sa Switcha. I mene nervira to.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Ne mora preko Switcha, može i preko kompa.
Za digitalne igre mora sa Switcha. I mene nervira to.
Ja ne mogu ni da redeem kodova bez Switcha. Ni eu ni us nalog.Ne mora preko Switcha, može i preko kompa.
Ja ne mogu ni da redeem kodova bez Switcha. Ni eu ni us nalog.
Tj, preko mobilnog sam jedino probao.
Dobra stvar za Dragons Dogma je sto je cena normalna za igru te starosti. 30$.
Sve sto vazi za druge konzole, cene igara i slicno, ne vazi za Nintendo, a duplo to za Switch. Switch nema konkurenciju na trzistu. Cene igara odredjuju publisher-i. Nintendo za 1st party. To je tako.^
Ne bih se slozio za cenu od 30$ za DD, posebno ako se uporedi sa drugim platformama gde je isla ispod 15$...
Ima li negde sajt koji prati i uporedjuje cene iz razlicitih regiona za Nintendo store? Gledajuci cene za igre na Amazonu (50e pa na vise) itekako su visoke i ne variraju nesto puno, sto mi se ne svdija. Posebno ako se uzme u obzir da je Tegra platforma zastarela (i sam NV Tegra tablet moze da se nabavi za ~160e) i da je refresh itekako potreban...
Da ne bude da flejmujem razmisljam i ja da uzmem Switch ove godine i uclanim se u klub...(pro ako ga izbace tokom godine ili trenutnu verziju ako padnu cene)
Ponovo, cenu igre osim ako je 1st party postavlja publisher. Monopol jeste, ali niko nije terao Sony da unisti Vitu. Ja bih prvi voleo Vita 2 da izadje ali tesko. Ako nema konkurencije slobodni su da diktiraju sve. Niko ne mora da kupi nista.Cekaj, duplo jeftinija na drugim platformama, u pitanju igra koja nije toliko trazena i pritom prilicno star naslov... Nintendo nabija cene jer im se moze zbog monopola i to je ok?
Ajde razumem cene za njihove ekskluzive ali za takav naslov, nikako ne moze da bude ok...
Sto znaci da neke vece popuste mogu da zaboravim u startu na njihovoj online prodavnici...
Onda je definitivno bolje sacekati pad cene za trenutnu konzolu ili makar sledecu iteraciju Switcha koja moze da vozi vecu biblioteku cross-platform naslova (bez drasticnog sakacenja) i opravdava cenu hardvera...
^
Posebno ako se uzme u obzir da je Tegra platforma zastarela (i sam NV Tegra tablet moze da se nabavi za ~160e) i da je refresh itekako potreban...
Da ne bude da flejmujem razmisljam i ja da uzmem Switch ove godine i uclanim se u klub...(pro ako ga izbace tokom godine ili trenutnu verziju ako padnu cene)
30-40e se i da progutati za ekskluzivu (kada je na popustu), glupo je da poredim ali recimo GoW, Detroit:BC su pali na 30e na ovom NG sale-u a izasli su u aprilu/maju. Ista prica i sa HZD, a to su cene za EU gde PS/Sony ima monopol i 2x skuplje udara u odnosu na USA... Nije frka dati za Maria i Zeldu (Smash Bros), ali brate mili 60-75e za fizicke kopije recimo, te cene ne mrdaju od izlaska...
)
Može im se, i mene nervira njihova politika. Pazi, pa za ovog Marija što su sa WiiU preneli na Switch traže opet 50$! Bukvalno ista igra, samo veća rezolucija! Trebali su korisnicima koji su kupili WiiU omogućiti besplatno prenošenje igre, ipak su tu konzolu uzeli samo narverniji fanovi koji su morali biti nagrađeni ovakvim postupkom. To bi njima dosta značilo, i obe strane bi profitirale......
Nintendova poruka ovog meseca je bila: evo vam 2 igre preko online servisa(do sada su bile 3), 3 igre su dobili samo Japanci, koji bezobrazluk! Zamisli, region lock igre u 2019!!!!!
Kod ovakvih slučaja podržavam ove pirate, neka im uzimaju deo kolača kada su toliko alavi.......
Slazem za cene u radnjama. Van pameti. Cak i neki prodavci sa KP imaju takve cene.Pa samo prosecan gradjanin koji ne ume da se snadje ili ne zeli, kupuje kod nas bilo sta i hrani "pilicare".
Otkad je uvazenih prodavaca na KP-u, najmanju sitnicu cu uzeti tamo nego da dam nasima i pretplatim proizvod.
E sad kako oni i dalje opstaju i biznis klizi, ili se peru pare ili narod ima oglav na glavi pa je usmeren kao prema "Zadruzi"!![]()
Sećam se dok sam furao GB I Pokémon priče - jednu istu igru u 3 verzije su imali (red, blue, yellow) - mogao si da igraš na startu sa sva tri ali nisi mogao da uhvatis druga dva Pokémona (I još neke ekskluzive u zavisnosti od verzije) ako ne trejduješ da drugim ili kupiš druge dve verzije...
Bice i novog sony vite, patenti su podneti vec.[emoji4]
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Videcemo jos sta ce tu biti.
Ovo je i godina kada se obelezava 30 godina od game boy-a, tako da i tu moze bude nesto, na foru nes i snes mini..mozda neki gejmbojcic s tridesetak igara.[emoji3]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari