str4jo
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.12.2007
- Poena
- 319
TEST DRIVE UNLIMITED, ZAKON.:banana:
WORD...
TEST DRIVE UNLIMITED, ZAKON.:banana:
Zagrevanje guma da bi imale bolje prijanjanje (grip).cemu sluzi to paljenje guma pre drag trke?
neverujem da igrate ovaj shit... kako sam se razocharao, e nemogu vam opisati... BRUKA
Drugar, polako. Na toj masini sto imas ni ne mozes da igras ovu igru kako treba. I meni bi bila *ranje. Em spustis detalje pa ne lici ni na sta, em sa 512 rama to ucitava i drnda, a sa singlecore verovatno ni ne prelazi 20-tak fps.![]()
Drugar, polako. Na toj masini sto imas ni ne mozes da igras ovu igru kako treba. I meni bi bila *ranje. Em spustis detalje pa ne lici ni na sta, em sa 512 rama to ucitava i drnda, a sa singlecore verovatno ni ne prelazi 20-tak fps.![]()
Evo i kod mene je pao uninstall, zbog dobre grafike i zato sto igra solidno radi kod mene nisam hteo da je lansiram sa hard diska, ali kada sam dosao do najmaloumnijeg dela igre, zvanog SPEED trke, ono prevazilazi i najvece svetske gluposti, samo zato sto je to speed trka, auto koji recimo vozis u odredjenim uslovima 150kmh na grip ili ti obicnim trkama, ovde u istim uslovima mozes taj isti auto da teras 300kmh, pa ovo je toliko glupo, 250kmh u krivinama samo zato sto se to trkaliste zove speed, i jos ako udjes u krivinu sa 270kmh, kola pocnu da LEBDE, 'alo ljudi kola lebde! Ovakve trke ne postoje ni u Diznijevim crtanim filmovima.
Ovo je stvarno vredelo videti, a sada da pokusam da instaliram Most Wanted, nije realan ali zabavan i svakako realniji od ove PROulice, ne trkajte se na ulicima nego na stazama, pa ko je kriv Amerima i Japancima sto su mentoli pa misle da su igre i filmove istiniti i da postoje zmajevi i Dart Wader i sve ostalo...
Auto od dve tone lebdi, covece sta sve nece da smisle Ameri, jel' da?
@Dwibe,
Moj racunar je made in China i made in Taiwan, jedino graficka je projektovana verovatno u USA, ali recimo ako bih presao na ATI onda ne bi imao bas nikakve veze sa Amerima moj PC.
Poenta glupe Speed trke, sto to ne postoji, a smesno je nerealno, a ovo nije naucno fantasticna igra, ili mozda jeste, eto resenje ovo je Sci-Fi zanr. I ne znam ko i gde moze da ti obezbedi krivine i na kojim putevima pod takvim uglom da ti tu teras 300, zaleti se maksimalno u krivinu pa auto pomeri do gornje bankine (na stazama gde ima bankine) pa ces videti kako lebde kola. Pa cak i da se na nekim seoskim putevima vozi 300 na sat, kola od 500 i 800 konjskih snaga su najcesce dosta teska pogotovu GT500 Shelby i klasici tipa Charger, koji su kao tenk teski i bez obzira na brzinu ne bi mogli da skakucu kao leptiri. Ali dok ima publike pravice se i ovakve nebuloze sva sreca pa nabavljam igre po ceni jednog pića, i drago mi je sto je tako.
@Neo, mnogo je dobra ova "anketa"!![]()
![]()
@Dwibe,
Moj racunar je made in China i made in Taiwan, jedino graficka je projektovana verovatno u USA, ali recimo ako bih presao na ATI onda ne bi imao bas nikakve veze sa Amerima moj PC.
Poenta glupe Speed trke, sto to ne postoji, a smesno je nerealno, a ovo nije naucno fantasticna igra, ili mozda jeste, eto resenje ovo je Sci-Fi zanr. I ne znam ko i gde moze da ti obezbedi krivine i na kojim putevima pod takvim uglom da ti tu teras 300, zaleti se maksimalno u krivinu pa auto pomeri do gornje bankine (na stazama gde ima bankine) pa ces videti kako lebde kola. Pa cak i da se na nekim seoskim putevima vozi 300 na sat, kola od 500 i 800 konjskih snaga su najcesce dosta teska pogotovu GT500 Shelby i klasici tipa Charger, koji su kao tenk teski i bez obzira na brzinu ne bi mogli da skakucu kao leptiri. Ali dok ima publike pravice se i ovakve nebuloze sva sreca pa nabavljam igre po ceni jednog pića, i drago mi je sto je tako.
@Neo, mnogo je dobra ova "anketa"!![]()
![]()
Evo za dualcore važi. Ja recimo na single-u imam oko 30fps u 1440, a kod ortaka kad sam otišao sa karticom na dual-u sa 1gb (isto kao kod mene) ima oko 40fps u 1440.
giga rama verovatno (ironicno) nije dosta, a imas verovatno servisa od programa raznih i ko zna sta u pozadini sto ti pojede 100-150mb rama od tih giga i eto stucanja, a mozda je i samo ne sti u pozadini. Ko ce ga znati. Instaliraj svez win pa probaj. Probaj da se skines sa net-a, mozda imas nekih "virusa" sto drljaju...
Instalirao sam NFS na ovoj mojoj masini i mogu vam reci da lepo radi. To "lepo" znaci da ne secka sto je najvaznije. Grafika je solidna. Postavio sam da mi radi na 800x600 i na neki medium detail. Jos mi jedino preostaje da procitam ovih 14 strana na ovoj temi da mi bude jasno o cemu se zapravo radi, jer nije ni nalik na prethodne verzije. Rekao bih da je dosta ozbiljniji, zahtevniji i da se sve ne svodi samo na voznju. Javicu se malo kasnije sa novim utiscima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari