Da mi i malo secka ne bih igrao. Ovako i nije lose. Imam XP pro. Medjutim imao sam slicnih problema koje si ti naveo, pa sam poiskljucivao sve zivo, izmedju ostalog ADSL modem i antivirus. Koristim AVAST.
Ma sve sam poiskljucivao, defragmentovao hard, i oslobodio zauzetu memoriju! I nista, opet isto!
Evo i FRAPS loga: 2008-01-02 15:52:38 - nfs
Frames: 4145 - Time: 64221ms - Avg: 64.542 - Min: 26 - Max: 107
Sve na low, nesto na medium i 800x600! Ne shavatam, i bez obzira sto ima 64 fps-a prosjecno opet sjecka, kao da stalno ucitava nesto!![]()
Ma sve sam poiskljucivao, defragmentovao hard, i oslobodio zauzetu memoriju! I nista, opet isto!
Evo i FRAPS loga: 2008-01-02 15:52:38 - nfs
Frames: 4145 - Time: 64221ms - Avg: 64.542 - Min: 26 - Max: 107
Sve na low, nesto na medium i 800x600! Ne shavatam, i bez obzira sto ima 64 fps-a prosjecno opet sjecka, kao da stalno ucitava nesto!![]()
@vlado_kovac: jesi li instalirao najnovije drajvere? Meni je bio slajdšou dok nisam nabacio sveže drajvere.![]()
Poz
sudeci po FRAPS-u tebi igra odlicno radi, ali citajuci ono sto si pisao nesto opasno smrdi. Uninstaliraj avast skroz, stavi nod32. Ja sam AVAST iz tako nekih razloga i prestao koristiti.
deluje kao da nesto u pozadini cima CPU, pa ne moze i to i igra da radi kako treba. Do duse pro street ume da cimne u nekim krivinama iako je framerate dobar, medjutim ne cima toliko koliko ti opisujes. Proveri da ti nije pun HDD gde se nalazi swap fajl. Namesti rucno velicinu swap fajla na 4096mb fiksno.
I kod mene je katastrofa (neigrivo totalno) sa 7950GT grafickom i A64 3000+, a neki mi kazu da im super radi sa 7600GS
Kako mislis da nije puno HDD gdje swap file? Kako to mogu da provjerim! A sto se tice ovog drugog, namjesticu na 4096, ali sumnjam da ce biti sta bolje! :S:
Na kom HDD-u ti je windows ? Na 250GB ili tom matorom 80GB ?
swap fajl je virtuelna memorija na hard disku koju windows koristi za smestanje kojecega, da ne zalazimo puno sad u to. Podesavanje koje sam pominjao naci ces pod desni klik na "My Computer"->advanced-> performance (dugme)-> advanced (jezicak) i onda imas pri dnu sekciju "Virtual Memory" i polje change. Namesti kako sam ti reko ranije.
naravno da znam o cemu pricas; i promjenio sam na 4096 i opet je sve isto, bez promjena pa sam bratio na default! Samo ti si spomenuo da mi je mozda puno swap fajl, tj. page fajl - ja sumnjam da je posto kada odem na task manager zauzzeto je 120MB a kada je neka igra, konkretno ovaj NFS pro street tada je oko 1GB i vise!
A sto se tice hardova, digo sam windows na oba i na oba imam igru, i na jednom i drugom radi isto, tj. sjecka bez obzira, sto je ovamo novi win.!
Sada cu ubaciti jos rama, pa se javljam sa rezultatima! ili ce biti bez rezultata!:smoke:
Kako se igra Wheelie Drag? Valjda se tako zove? Nece da mi se digne! :d
american muscle :dSam će ti se digne![]()
Ja sam u carbon-u ima taj problem da mi u frapsu pokazuje prosek 60 frame-ova, ali secka? Mozda moze tako i u ps. E sad moje resenje je bilo:
1.Reinstalacija (sacuvaj savegame) posle toga probaj, ako ne valja, ne brini znam dalje jer sam se mucio pitaj boga koliko mislio sam da cu da razbijem glavu :wall::wall::wall:.
2. Patch najnoviji i u podesavanju malo nesto stavi na low i iskljucuj v-sync i one sve nepotrebne gluposti pored puta. I kad krenes da igras bilo koja trka odmah opali 1 restart race ako treba probaj i vise puta. E to sa podesavnjima i sa tim restartima je resilo problem. Ako ti ne pomogne *** dalje ne znam![]()
jedino sto mi pada napamet je nedostatak Dual core procesora ili limitacija AGP platforme. framerate ti je dobar, ali je pitanje da li ti je overklok dobar, da li je single core dovoljan itd. Smanji rezoluciju na 800x600 pa vidi da li i dalje secka (ako si vec probao i napisao da jesi onda izvini na ponavljanju)
naravno da znam o cemu pricas; i promjenio sam na 4096 i opet je sve isto, bez promjena pa sam bratio na default! Samo ti si spomenuo da mi je mozda puno swap fajl, tj. page fajl - ja sumnjam da je posto kada odem na task manager zauzzeto je 120MB a kada je neka igra, konkretno ovaj NFS pro street tada je oko 1GB i vise!
A sto se tice hardova, digo sam windows na oba i na oba imam igru, i na jednom i drugom radi isto, tj. sjecka bez obzira, sto je ovamo novi win.!
Sada cu ubaciti jos rama, pa se javljam sa rezultatima! ili ce biti bez rezultata!:smoke:
Hah, svasta evo i ja imam isti problemZnaci jedino sto mi pada na pamet, je da smo "kupili" losu verziju ili nesto slicno, svasta :S:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari