Šta je novo?

NFS Pro Street

Imam problem (verovatno) sa PunkBusterom. Pustio sam i njega i igru u firewallu, isključio PunkBuster u pb\pbclgame.cfg i pb\pbsvgame.cfg, ali svejedno igra puca posle sekundu ulaska... šta da radim?
edit: Stavio sam patch 1.1

Poslednja izmena:
ken*as. Nije teska igra ali nije ni laka, pogotovo kad te forsira da vozis predefinisana kola, recimo drift sa dodge viperom koji je blagi uzas za drift. Kad predjes watnabee-ja imas krdo speed trka koje zahtevaju imperiju zivaca itd. ja sam tu poceo da gubim volju za daljim prelazenjem...

Ja ne *****m kao sto ti kazes a to sto ti ne znas bas dobro da igras, to je tvoj problem moj nije, jer sam ja svaki dan do wcg vezbao po 3h dnevno.Rezultat tog rada je bilo 5 mesto, moglo je da bude cak i 3 da je bio winner-looser sistem. Ja sam svoje misljenje izneo i rekao sam gde sam se najvise namucio tu mi je trebalo da opicim 3 restarta po trci u zadnjem race day-u i nista vise.

Problem rešen reinstalacijom igre bez patcha... onaj LAN server iz 1.1 izgleda pravi sr4nje...

Skoro sam na kraju igre,osatala mi je jos jedna etapa staza koja je zakljucana,(treba jos 3 track recordsa od 10,nije mi jasno sta treba da radim,ako oborim rekord u jednoj stazi (nista se ne desava) imam vec preko 10 rekorda (Delova sa nekoliko staza) ali i dalje stoji 7/10?

To seckanje - preskakanje na nekim delovima igre koje ste ranije pominjali sa ovom mojom novom grafickom 2900PRO 256BIT 512DDR3 se kod mene ne pojavljuje, na prethodnoj grafickoj.
Jedino sto sa ovom novom grafickom na pustinjskim terenima frejmrejt je relativno los u odnosu na frejmrejt na klasicnim asfaltnim trkalistima gde je odlican. Ali i ako nema tog preskakanja kola se u pojedinim situacijama nekako tresu, ne znam kako to da objasnim, ne bih rekao da je neki efekat vec greska u animaciji ovih koji su radili igru.

Poslednja izmena:
Skoro sam na kraju igre,osatala mi je jos jedna etapa staza koja je zakljucana,(treba jos 3 track recordsa od 10,nije mi jasno sta treba da radim,ako oborim rekord u jednoj stazi (nista se ne desava) imam vec preko 10 rekorda (Delova sa nekoliko staza) ali i dalje stoji 7/10?

Treba da se obori 10 rekorda speed challange-a,ne bilo kojih staza :)
btw...kako vam ide drifting,vidim da ljudi prave i po 12k,ja sam najvise napravio 7.3k (sa rx7)

Poslednja izmena:
Jel se jos nekome desava da se igra usred trke zakoci i da nista ne pomaze osim restarta kompa ???

Meni se ranije tako kocilo i onda iskoci bsod,od kada sam stavio catalyst 8.1 nema ih vise,sada nemam pojma da li je bilo do toga ili je nesto bilo preklokovano.

Poslednja izmena:
dizem thread iz mrtvih da iznesem utiske o igri (Coola ce se oduseviti :p).
posle U i U2, te MW i nesretnog Carbona ocekivao sam jos 1 u nizu ocajnih nastavaka popularne fransize ali sam se na srecu razuverio :) ProStreet mi je bas legao i bas sam se obradovao mnogo boljem gameplay-u od prethodnika gde je sve bilo u fazonu "gas do daske i ne misli ni na sta", lupaj, krsi, udri, prdni sa 500Km/s u krivinu. ovde je itekako bitno koji ce se auto kupiti, kako nabudziti, kako se sto manje lupati (svako udaranje kola se odrazava udaranjem po dzepu) i slicno. s'tim u vidu, igra je dosta teska. nema pokusavanja po 100x jer ako se lupas brzo ostajes bez para. ako izaberes pogresan auto opet moze da se desi da moras da pocnes karijeru iz pocetka, kao sto se meni nazalost desilo na 40% :(
sve u svemu, kako sam ocekivao - ispalo je odlicno :)

Vrh Dno