a dali vam se to "seckanje" manifestuje kao opadanje framerate-a u svakoj trecoj krivini, onako odjednom, pa se onda vrati na "normalno" ili bas imate kratke pauze u delicima sekunde ?!
Ne pazi potpuno misteriozno i samo u ovoj igri, u pravilnim vremenskim razmacima tipa na svake 2s se to desava, pritom to nije klasicno seckanje nego pre kako da kazem preskakanje, kao da swapuje, naravno hard miruje potpuno... ko ce ga znati sta je
To je Net Burst na vazdušnim steroidima.![]()
Meni se desavalo da se zamrzne nakon nekog perioda ako sam online, igra je narodna verzija![]()
Meni se manifestuje nekakvo "trzanje" ali to nije pad frame rate-a vec nekakva skokovitost, kao da npr. igrica ide ispred grafike... nesto bez veze... fps je 60-80, to su nekakvi trzaji bez veze, 2gb rama, 2140@3Ghz, 2600xt, grafika nije preterano nabudzena, bez AA, 4xAF...
Ili smo naisli na budjav primerak igrice ili su konacno uspeli da uniste NFS...
Secam se da sam negde video da je engine Most Wanted-a u stvari modifikovan engine Battlefield-a. Za sve je EA kriv. Upropastise sve.
Meni se manifestuje nekakvo "trzanje" ali to nije pad frame rate-a vec nekakva skokovitost, kao da npr. igrica ide ispred grafike... nesto bez veze... fps je 60-80, to su nekakvi trzaji bez veze, 2gb rama, 2140@3Ghz, 2600xt, grafika nije preterano nabudzena, bez AA, 4xAF...
Ili smo naisli na budjav primerak igrice ili su konacno uspeli da uniste NFS...
Secam se da sam negde video da je engine Most Wanted-a u stvari modifikovan engine Battlefield-a. Za sve je EA kriv. Upropastise sve.
I meni je pocelo da se javlja to trzanje,isti simptomi,ne pada fps ali trza,npr bude 42-43 fps-a i ne javlja se na svim stazama samo ponekad i bas nervira,ovo ranije nisam primetio dok sam imao drugi cpu,mada i sa ovim nije trzalo prvi dan pa je pocelo (e4600 3.2Ghz 3gb ram@4-4-4-12@580Mhz)
Meni je igra laka (Pravi sam nfs-ovac idem na takmicenja tako da ono moje misiljenje o tezini mozes da zanemars), jedino sam se malo mucio race day pre speed king-a. Nema tu srednja, laka, tezina samo koliko oces komp da ti pomogne ja licno igram na king i manuelno menjam brzine![]()
Jedan savet nekad se isplati cukanje uz zid tj. wallride.
BTW: jel jos neko primetio razliku izmedju 1.0 i 1.1 ili je to nesto postalo do mog gamepad :wall::wall::wall:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari