Šta je novo?

NFS Pro Street

Ja sam na pocetku i zaglavio sam se,jel mogu da izbegnem ono kada se trkam sa golfovima (kada moram da imam nekih 11000 poena a ja imam 8k) mislim jel moram ovo da zavrsim da bih igrao dalje?

Poslednja izmena:
a dali vam se to "seckanje" manifestuje kao opadanje framerate-a u svakoj trecoj krivini, onako odjednom, pa se onda vrati na "normalno" ili bas imate kratke pauze u delicima sekunde ?!

Ne pazi potpuno misteriozno i samo u ovoj igri, u pravilnim vremenskim razmacima tipa na svake 2s se to desava, pritom to nije klasicno seckanje nego pre kako da kazem preskakanje, kao da swapuje, naravno hard miruje potpuno... ko ce ga znati sta je

Ne pazi potpuno misteriozno i samo u ovoj igri, u pravilnim vremenskim razmacima tipa na svake 2s se to desava, pritom to nije klasicno seckanje nego pre kako da kazem preskakanje, kao da swapuje, naravno hard miruje potpuno... ko ce ga znati sta je

Da, bas tako kao da drlja hard, pa preskace kao sto kaze MrSa... potpuno identican problem, potpuno!:zgran:

Ista stvar je i kod mene, ali mislio sam da je problem procesor...sad vise nisam siguran...
Takodje ne mogu da lepim dekale po automobilu.Pomeranje vinila po limariji traje i traje...A za chevrolet chevelle samo kretanje po meniju sa kategorijama za budzenje koci uzasno.
Ma fuck it...popizdeo sam koliko se moj M3 blesavo ponasa kad sam mu "unapredio" handling...auto se bacaka levo desno kao lud...a pre tog "upgradea" je jos i bio OK...

zavrsio sam one cetiri trke 2x drag,grip i time attack,i sada mi opet daje samo to da igram,nista mi nije jasno?

Ne vredi tako onda ni da igrate. Sto se preskakanja tice (to stucanje sto imate, pogotovo vi sa vise ram-a i x2), jedino sto ostaje je da probate da smanjite latencije memorije i o/c generalno, mada, pre toga ja bi cackao po advanced opcijama za drajvere, tipa pre-render images number (stavio bih na 1 ili 2) tripple buffer ili tako nesto...negde zeza...

@nex

pa pazi, ja sam demo igrao na venicu @2800mhz sa memorijom @280mhz 1T i igra je prilicno lose radila, 20-30fps, nekih 28 avg...sa ovim cpu mi je oko 40avg tj.:

Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
__4641, 120000, 24, 52, 38.675

^^ sve max, 2xAA 8xAF.

Aha, kapiram ja da je moj proc za ovu igru kesa...ali mi se nekako cudno ponasa igra...framerate jeste slab, to provaljujem, ali trzanje se javlja bez obzira na podesavanja.Kao da igra ucitava novu deonicu svakih par sekundi.
I ova stvar sa vinilima...da nalepim par vinila tamo gde hocu (pomeranje i skaliranje) treba mi nekoliko minuta...
Bah, odigrao sam negde do 30% , ostatak ce da saceka novu masinu.

to sa vinilima je manje-vise normalno, sporo se pomeraju, e sad ako ti kasni pomeranje u odnosu na tvoj input to je onda do cpu-a. Sto se nove masine tice - pa znas kako, mislim da ti je dovoljno samo platformu da menjas za neki dual core bilo koji.

Meni se manifestuje nekakvo "trzanje" ali to nije pad frame rate-a vec nekakva skokovitost, kao da npr. igrica ide ispred grafike... nesto bez veze... fps je 60-80, to su nekakvi trzaji bez veze, 2gb rama, 2140@3Ghz, 2600xt, grafika nije preterano nabudzena, bez AA, 4xAF...

Ili smo naisli na budjav primerak igrice ili su konacno uspeli da uniste NFS...

Secam se da sam negde video da je engine Most Wanted-a u stvari modifikovan engine Battlefield-a. Za sve je EA kriv. Upropastise sve.

pa sad, tesko je reci da su uspeli da upropaste posto se recimo meni to ne desava :S:

Neko je pisao kako igra ne radi lepo na single core procesorima,meni je na p4 @4600Mhz min fps bio 30-31 kada ima mnogo kola (1600*1200 sve na high 2x aa)sada je na 36-37 sa e4600 na 3.2,nije neka velika razlka.(prosecno izmedju 40-50)

Poslednja izmena:
4,6GHz?!? Pa nista cudno onda!!

u je*#Em ti sunce! :D:D:D 4.6.. single... YIHA! :D Zivelo azotno hladjenje! :D :D :D

Kako da sprecim igru da non stop pokusava da se konektuje na EA server da bih se registrovao? Kad su me pre zavrsetka instalacije pitali da li hocu da se registrujem, odgovorio sam "nope", naravno...Ovo se desava kad pocnem igru, hocu quick race, recimo da igram.

Meni se desavalo da se zamrzne nakon nekog perioda ako sam online, igra je narodna verzija :)

To je Net Burst na vazdušnim steroidima. :p

Jeste :),cedar mill je bio lood :p eno ga u super pi (ovde na bencu) prvi je od svih single core-a,jeste da je bilo i boljih rezultata sa amd-om (nikolas61 i jos neko valjda ) ali ih nema na listi :D (na 4.5-4.6Ghz u 3dmarku,super pi radi negde kao single amd na 3 ghz)

Poslednja izmena:
zapravo ironicno je to znas, 4.6ghz single core je i dalje losije nego 2.6 dual core...Taj netburst je stvarno bio burst :p Na svu srecu vozio sam AMD tada :p

Meni se manifestuje nekakvo "trzanje" ali to nije pad frame rate-a vec nekakva skokovitost, kao da npr. igrica ide ispred grafike... nesto bez veze... fps je 60-80, to su nekakvi trzaji bez veze, 2gb rama, 2140@3Ghz, 2600xt, grafika nije preterano nabudzena, bez AA, 4xAF...

Secam se da sam negde video da je engine Most Wanted-a u stvari modifikovan engine Battlefield-a. Za sve je EA kriv. Upropastise sve.

I meni je pocelo da se javlja to trzanje,isti simptomi,ne pada fps ali trza,npr bude 42-43 fps-a i ne javlja se na svim stazama samo ponekad i bas nervira,ovo ranije nisam primetio dok sam imao drugi cpu,mada i sa ovim nije trzalo prvi dan pa je pocelo (e4600 3.2Ghz 3gb ram@4-4-4-12@580Mhz)

Poslednja izmena:

I meni je pocelo da se javlja to trzanje,isti simptomi,ne pada fps ali trza,npr bude 42-43 fps-a i ne javlja se na svim stazama samo ponekad i bas nervira,ovo ranije nisam primetio dok sam imao drugi cpu,mada i sa ovim nije trzalo prvi dan pa je pocelo (e4600 3.2Ghz 3gb ram@4-4-4-12@580Mhz)

Polako, ali sigurno se javlja sve vise ljudi sa ovim problemom; koliko se sjecam, ja sam jedan medju prvim "srecnicima" koji su ga imali.(pogledajte temu malo unazad)

Naime, mnogi su govorili da je do single-core procesora, ali sada vidimo da i ljudi sa C2D procesorima ili sa uopsteno sa Dual-core imaju problem; cak ni 2GB, odnosno kod nekih 3Gb ne pomaze!:mad:

Ovo ozbiljno mirise na jedan OGROMAN bug ili na VEOMA lose oprimizovan engine!:wall::wall::wall:

Poslednja izmena:
NFS PS strimuje podatke sa HDD-a, pa puni/prazni memoriju. Problem moze biti do vise stvari. Anti virus u pozadini, fragmentovan HDD, malo mesta na HDD-u, los swap, mator os...Od nas troje za koje znam da igramo NFS PS niko nema problema kao vi. Sa vremena na vreme se spusti malo FPS pa se vrati ali nije strasno, ne ometa voznju previshe. Ne moze igra na slicnim masinama da negde radi ok, a negde ne, a da je do igre problem...mozda i moze :p Mada ono, nema smisla :S:

Ali 1 je sigurno da sa 1.1 ko da vozim F1 koji skrece ko tenk i upropastili su totalno sa tim patch-om

nisam znao da su menjali fiziku i dinamiku vozila sa 1.1 patchom ?! Dobro je onda sto ga nisam stavio...

Sad sam provozao ponovo, razlika je nebo i zemlja.Ova dodata tri jezgra su izgleda ucinila svoje :p
Tu i tamo trzne, ali retko.Framerate je stabilan, probacu sa frapsom da vidim koliki je...
Vinili se daleko brze ucitavaju, btw...
A edzin je ko i svaki drugi od ovih novih NFS-ova...retko kome ce da radi kako treba...

u hebote pa ti sa onog traktora pravo na Q a ? :p Nek te sluzi dugo ;)

:D Hvala!
Ali jedna glupost ostaje- moj BMW se i dalje ponasa debilno, moracu da mu skinem handling upgrade.

Hebote sto je ovo meni tesko za igranje,igra je do nekih 40% bila prilicno laka na onoj srednjoj tezini,sada postaje pravi horor,sva kola su mi tier 2 i skoro su maksimalno nabudzena (para nikad dosta) vec sam poceo da udaram misem ppo tastaturi kada se prevrnem na krov 200 metara od cilja....aaaaaa

Poslednja izmena:
Meni je igra laka (Pravi sam nfs-ovac idem na takmicenja tako da ono moje misiljenje o tezini mozes da zanemars), jedino sam se malo mucio race day pre speed king-a. Nema tu srednja, laka, tezina samo koliko oces komp da ti pomogne ja licno igram na king i manuelno menjam brzine ;)

Jedan savet nekad se isplati cukanje uz zid tj. wallride. ;););):D:D:D

BTW: jel jos neko primetio razliku izmedju 1.0 i 1.1 ili je to nesto postalo do mog gamepad :wall::wall::wall:

Meni je igra laka (Pravi sam nfs-ovac idem na takmicenja tako da ono moje misiljenje o tezini mozes da zanemars), jedino sam se malo mucio race day pre speed king-a. Nema tu srednja, laka, tezina samo koliko oces komp da ti pomogne ja licno igram na king i manuelno menjam brzine ;)

Jedan savet nekad se isplati cukanje uz zid tj. wallride. ;););):D:D:D

BTW: jel jos neko primetio razliku izmedju 1.0 i 1.1 ili je to nesto postalo do mog gamepad :wall::wall::wall:

ken*as. Nije teska igra ali nije ni laka, pogotovo kad te forsira da vozis predefinisana kola, recimo drift sa dodge viperom koji je blagi uzas za drift. Kad predjes watnabee-ja imas krdo speed trka koje zahtevaju imperiju zivaca itd. ja sam tu poceo da gubim volju za daljim prelazenjem...

Nazad
Vrh Dno