@miki321:
nije fora ukucati kodove. Tako mozes odma i 100% save game da stavis i odma uninstall
Za Wheelie ne mora uopste to sto si reko. Brzine zavise od auta do auta. Ja sam recimo uzeo Vipera, spustio ga skoro skroz, zategao opruge i on i dalje radi 250m wheelie

(sve je Stage 3, sem nitrous level 4 koji nije ni bitan). Zonda recimo radi full 1320m wheelie bez da ista diras, samo upgrade stavis na max stage.
E sad, ja Vipera koristim i za drag i za wheelie, dok prolazi 320m kolko napravim kad se potrudim (sa spustenim i zategnutim kolima) necu nista da prckam, (jel onda ne mogu ispod 8s na 1/4mile) mada se moze pre trke otici na pratctice i uraditi car tuning...
Ono sto meni smeta je to sto namerno smestaju auta do ivice puta pa Viper recimo kaci krajickom tocka put i ako je slucajno kreno malo na startu u tu stranu ode sve u PM, najcesce totaled i nemosh ga izbeci sem na jedan nacin: sacekas da protivnik odmakne i onda krenes malo napred i okrenes malo auto u zeljenom pravcu, zakocis, ubacis u ler i onda odradis wheelie. Samo se treba toga uvek i setiti

NAravno, ako se auto propinje ovo u dragu nije resenje
@DuleFman: "W" na kraju naziva ti sugerise da je wide u pitanju.
edit: a mogao si i sam u google da kucas majku mu :trust: nije tolko tesko :S:
http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/20inch-4_24.html