Šta je novo?

NFS Pro Street

Ovo je NFS mozes da igras na cemu hoces, upravljanje je smesno lako, cak ti auto sam koci kad se priblizavas krivini :wall:

Iskljuci sve pomoci na svakom od race modova pa ti nece biti ama bas nikakve pomoci.

Jel smem da napisem jedan...onako...krajnje GLOOP post!? Nebitan? Mozda i spam!?

Ljudi, koje je ovo ****** od igre! Pa ja ne mogu da verujem da je ovo toliko ******. Zapravo, prosto mi je neverovatno da neko moze da napravio ovakvo ****** od igre!

Voleo sam one prve naslove, MostWanted sam pikao bas dosta od ovih novijih, ostalo mi se nije svidelo, ali ni jedan, ali apsolutno ni jedan deo nije ovako ****** kao ovaj. Zapravo, divim se samom sebi sto me nije mrzelo da pisem ovoliki post o ovom krsu od nazovi igre.

blah

Neverovatno je da svi koji je pljuju imaju slabije kartice pa sigurno nisu u mogucnosti da je vide i da je glatko igraju na high podesavanjima .Da bi je komentarisao kako treba treba da je probas na vecoj rez i na max set. , a ne sa 7300 na minimumu?!

Pa probacu je na max, samo za 3 godine, kad joj za to dodje vreme.
Mislim, zasto bih bacao par stotina evra na neku novu graficku, samo radi malo zabave?
Nego vama su PR sluzbe isprale mozak pa ne vidite brdo ispred sebe. Ta silna pomama za novim ovim, novim onim, nova graficka, novi bios, vidi izasao update... zapitajte se malo?

Neverovatno je da svi koji je pljuju imaju slabije kartice pa sigurno nisu u mogucnosti da je vide i da je glatko igraju na high podesavanjima .Da bi je komentarisao kako treba treba da je probas na vecoj rez i na max set. , a ne sa 7300 na minimumu?!

Igra je krsh. Ne znam sta im je ovo trebalo :wall: Sve je tako sareno, animacija uopste nije glatka - dolazi do usporenja u odredjenim momentima, kontrole preko joypad-a uzasne (doduse daju se promeniti, ali uglavnom sve igre igram sa default tasterima) Sve u svemu dacu mu jos koju sansu, ali kako stvari stoje verovatno ce u ... :smash:

ja juce probao Carbon na jakoj masini u full-u i dno je (probao i sa volanom kasnije), a Pro S ima jos negativnije kritike

Krs!!

IGRA JE KRS!! sta vredi ako lepo izgleda na high kad je DOSADNA DO BOLA!!!
nista se ne desava, nema nikakvu pricu, trke BRZO dosade, komentator UBIJA U POJAM!
najbolja kola mogu da idu sporije od losijih samo zbog tuninga, upravljanje i podesavanje automobila je sra**.
Budzenje kola je najvece sra**.
muzika OK!
grafika ok!
MORAS DA IMAS min 4 automobila!! i sa svakim da se CIMAS ko majmun da te DALEKO slabiji rivali ne pobede. tipa: doci do boss-a je 10X teze nego pobediti ga!!
ZANIMLJIVO U POCETKU A POSLE POSTAJE SVE VECI SMOR, preso 70% i vise je ne igram mnooogo me nervira i dosadna je! ne znam ovo je prvi nfs koji nisam zavrsio zbog smora (a nije jedini los nfs, al definitivno najgori od svih)

UNDERGROUN2 je zakon

A prešao si 70% i sad ti je smor??
Ja sam tek na ~20% i zasad mi je ok, sad sam "pazario" m3-ku tako da ću malo sa njom da se igram.

A prešao si 70% i sad ti je smor??
Ja sam tek na ~20% i zasad mi je ok, sad sam "pazario" m3-ku tako da ću malo sa njom da se igram.

pa u pocetku mi je bilo ok jer je sve novo.... posle nekog vremena i malo vise para (koje posle nemate na sta da trosite sem na nova kola) SVE je ISTO!! iste glupe trke, isti glupi komentari, nema vise sta da budzim na kolima, jedino da svaki cas menjam boju a i to je SMOR!!

a najbrza kola ona ZONDA nemogu nikako da ih vozim na speed jer je nemoguca za upravljanje, znaci najmanji pip tastera i ona skrece ko ludak leti ili ko zna sta, a bar pedeset puta ( a sigurno i vise, ja sam uporan) sam tuningovo al nemogu da ubodem dobru konfiguraciju i to me zesce nervira (pa vise mi je dosadno tuning, pa pokusam trku, pa totaled, pa nazad pa tuning pa tako u krug) isto cazi i za FORD GT, i tako vozim speed sa BMW M3 sto sam inace uzeo od grip kinga....

Evo da i ja kazem par rijeci. Sinoc sam nabavio igru probao sam je i za sada mi je ok, cak sta vise svidja mi se. Kazem za sada jer imam slabu grafiku pa sam je probao samo na brzinu tako da jos nisam stekao sveukupni utisak. Meni se inace svidja svaki NFS jer mi uvijek daje ono sto i ocekujem a to je zabava. Doduse uvijek ce biti ljudi koji ce da pljuju ovu igru jer drugo nista i ne znaju. A u stvari ne razumijem zasto neko igra ono sto mu se ne svidja.

Ne pratis. Sad je ne pljuju zato sto je arkada. Sad je pljuju zato sto vise nije klasicna arkada.:D

Hahahah... pljujemo zato što je bre dosadna do bola. Kao kada bi stavio totalno nerealan driver model (jer i dalje je to arkada, ali loša arkada) u Forza Motorsport 2. Dosadno bre! I Forza nije preterano zabavna, ali je bar koliko toliko realna...

pa igram NFS jos od prvih naslova nekad mi je bio omiljen hot pursuit, a onda nista do underground 1 i 2!! e to je NFS!! posle underground 2 slabo MW i carbon su cool al nista posebno najvise me navuklo to budzenje kola, jer realno trke su trke i sve su vozenje tu i tamo slicne( bar po meni) al kad imas 21'' felne neonku i nadrkanu farbu onda je to nesto posebno:D
ovaj pro street nije los al u poredjenju sa ostalim NFS-ovima je ******, a ako ga poredis sa ostalim TRKACKIM igrama onda je jos GORI!!
eto...
ne pljujem za dzabe mogli su malo da iskuliraju jos koju godinu i da naprave stvarno cudo... plasim se da nepocnu sa nfs isto ko i sto su uradili sa mnogim naslovima tj. svake godine nov nastavak po svaku cenu bez obzira kakva je igra samo da se izbaci nov nastavak godisnje... bedak

Hmm sad sam insalirao igru i imam 1 fps, tj neigrivo je, da li neko zna u cemu je problem posto sam stavio sve zivo na low i dalje isto...

Velika vecina novijih igara je optimizovana za dvojajcane procesore,
a i fali ti dosta graficke snage..

Ma nemoguce da toliko lose radi, nesto drugo tu ne valja

Poslednja izmena:
A jel ima neko problem sa volanom i nfs-om. Imam logitech force ex i sve mi igrice rade ok ali kad upalim pro street opcije mi luduju kao da je zaglavljena pedala i ne mogu nikako da ga namestim niti bilo sta da promenim. :mad:
Ako neko ima neki predlog (a da nije tipa aninstaliraj sra..) bio bih zahvalan.

A jel ima neko problem sa volanom i nfs-om. Imam logitech force ex i sve mi igrice rade ok ali kad upalim pro street opcije mi luduju kao da je zaglavljena pedala i ne mogu nikako da ga namestim niti bilo sta da promenim. :mad:
Ako neko ima neki predlog (a da nije tipa aninstaliraj sra..) bio bih zahvalan.

Ukljuci opciju u driverima ( logitech-ovim) : combined ( single axis - used for most games). Gotovo sam siguran da je to problem.Pozdrav

Poslednja izmena:
Bas sad dobih full verziju, radi bolje nego demo, mozda i zbog 7.11 drivera.
Pocinjem da svhatam sto je gomila negativnih komentara tu, oni koji su ocekivali josh jednu disko-arkadu & 200 u lakat krivinu, ostali su kratkih rukava :D.

Ovu igru nema svrhe voziti na testaturi, igra je pravljena za neki vid analogne kontrole analognu kontrolu. Evo ja je pikam na gamepadu i pravo je uzivanje voziti trke.

Meni je ovo najbolji NFS od High Stakes-a, izbili su sve gluposti iz njega kao sto su oni debilni svetlosni efekti, pogotovo pri nitru :lupko:, razbijanje zardinjera i zabijanje u zid bez frke sa 300, kao i nerealan osecaj brzine.

Damage model je odlican, fizka je taman gde treba da bude, doboljno kompleksan da se svaki auto drugacije ponasa, a dovoljno jednostavan da ne postane smor. Osecaj voznje je poprilicno autentican, ocecaj brzine je najzad relativno realan, tj nije onaj nenormalno brz. Pri velikim brzinama kola reaguju jace na komande, cak je prisutan i efekat "probijanja vazduha" kada auto na celu probija vazduh a kola iza njega mogu da iskoriste taj vazdusni dzep da brze idu, sjajno.

Poslednja izmena:
Bas sad dobih full verziju, radi bolje nego demo, mozda i zbog 7.11 drivera.
Pocinjem da svhatam sto je gomila negativnih komentara tu, oni koji su ocekivali josh jednu disko-arkadu & 200 u lakat krivinu, ostali su kratkih rukava :D.

Ovu igru nema svrhe voziti na testaturi, igra je pravljena za neki vid analogne kontrole analognu kontrolu. Evo ja je pikam na gamepadu i pravo je uzivanje voziti trke.

Meni je ovo najbolji NFS od High Stakes-a, izbili su sve gluposti iz njega kao sto su oni debilni svetlosni efekti, pogotovo pri nitru :lupko:, razbijanje zardinjera i zabijanje u zid bez frke sa 300, kao i nerealan osecaj brzine.

Damage model je odlican, fizka je taman gde treba da bude, doboljno kompleksan da se svaki auto drugacije ponasa, a dovoljno jednostavan da ne postane smor. Osecaj voznje je poprilicno autentican, ocecaj brzine je najzad relativno realan, tj nije onaj nenormalno brz. Pri velikim brzinama kola reaguju jace na komande, cak je prisutan i efekat "probijanja vazduha" kada auto na celu probija vazduh a kola iza njega mogu da iskoriste taj vazdusni dzep da brze idu, sjajno.

Konacno jedan realan komentar. Pozdrav

Probijanje vazduha je patentirano u carbonu barem shto se nfs-a tiche.

Evo jedno korisno shtivo za sve ljubitelje nfs-a u kome se tachno vidi kad su izlazili fenomenalni delovi, a i kad je pochela da bude jedna sharena mashina za pravljenje para :)

http://www.youtube.com/watch?v=aTspuit6rjE

Drustvo imam problem.Kupio sam nfs na 2 diska,1 dvd,2 obicni.E sad u pitanju su image.Kada pokrenem Alcohol nema sanse da mountujem image (mdf i mds je u pitanju),izbaci "file not accessable".U Deamonu odradi mount,otvori image i kada pokrenem EASetup nista se ne desava,u task manageru stoji proces i zauzima 90% zauzeca al nista se ne desava.Kontao sam da je image "corrupt" ali je jaran kod sebe prekopirao na hard 1 dvd,digao ga iz Alcohola i instalirao bez problema,tako da je image ispravan.Ima li neko rijesenje za ovo,ja sam izludio.Hvala.Pozdrav

No hard fealings, ali menjaj dobavljača.
Probaj i ti da iskopiraš oba diska na disk i reci tom od koga si kupio da postoji varijanta da se cela igra nareže na 1DVD. Treba malo vremena (30min) ali radi.
Jedno pitanje za tebe.
Nije valjda da na toj konfiguraciji planiraš da igraš NFS??

E proradilo.Prekopirao sam oba diska i sljaka :) Ma konfiguracija iz potpisa nije mjenjana ima...ihuu vremena,nabavila se druga koja ce da tjera Nfs :) Pozdrav

To probijanje vazduha je prvi put ubaceno bilo u Midnight Club igrici, odakle su ovi posle krali fazone, EA mentosi.

Ovaj nastavak NFS-a, je 10 puta bolji od Carbona, od MW-a, mozda i nije mada se i sam pricnip igre razlikuje od MW-a, Carbon bukvalno nisam mogao ni da igram dok je ovaj Prostreet bas igriv, tek sam poceo, pa takav utisak imam. Test Drive Unlimited, je bolji iako je starija igra, ali je toliko neoptimizovan i bagovit da jednostavno nisam vise imao zivaca da ga igram.

Vrh Dno