Šta je novo?

NFS Pro Street

cemu sluzi to paljenje guma pre drag trke?
Zagrevanje guma da bi imale bolje prijanjanje (grip).

NFS V Porsche Unleashed - Final
NFS Hot Pursuit 2
NFS Most Wanted
NFS Carbon
NFS Pro Sranye

Nema vise murije zbog budala koje misle da mogu po ulici da rade isto sto i u sobi.

P.S. Fin neki forum kad automatski stavlja 'sranye' kao *****

neverujem da igrate ovaj shit... kako sam se razocharao, e nemogu vam opisati... BRUKA

Drugar, polako. Na toj masini sto imas ni ne mozes da igras ovu igru kako treba. I meni bi bila *ranje. Em spustis detalje pa ne lici ni na sta, em sa 512 rama to ucitava i drnda, a sa singlecore verovatno ni ne prelazi 20-tak fps. :(

Drugar, polako. Na toj masini sto imas ni ne mozes da igras ovu igru kako treba. I meni bi bila *ranje. Em spustis detalje pa ne lici ni na sta, em sa 512 rama to ucitava i drnda, a sa singlecore verovatno ni ne prelazi 20-tak fps. :(

neka, ima coek 1GB rama! A i masina je OC! :D

da, prevideo sam jos jedan modul od 512. Inace, nisam hteo da mu se podsmevam vec da mu skrenem paznju da ne moze da mu utisak nije kompletan, vec hendikepiran i to poprilicno :S:

van grafike, sam gameplay mi se ne svidja a ni ta ideja legalnih trka, ma bez cajosha ne vredi NFS:MW ZAKON... auf moram sad naci negde taj cd :d

nesto mi bas i ne nedostoje 3 dijaloga koja se ponavljaju 30.000 puta kroz 10 sati igranja :S: A ni pandurska kola od 22 tone mi ne nedostaju. U ProStreet se ipak forsira neki skill (kakav takav) i sto manje lupanja, a sto vishe dobre voznje i pravilnog secenja krivina...

I meni je malo zastarela masina, interesuje me hoce li ova 8500GT moci koliko toliko pristojno da tera NFS?

Hvala i pozdrav

Nije problem u grafičkoj nego u singlecore procesoru. Na bilo kakvom dualkoru igra ide odlično.

Evo za dualcore važi. Ja recimo na single-u imam oko 30fps u 1440, a kod ortaka kad sam otišao sa karticom na dual-u sa 1gb (isto kao kod mene) ima oko 40fps u 1440.

Pa dobro sad, sta je tu je! Ne menja mi se masina zbog NFS-a. Nije stala krava na nogu! :D Interesuje me moze li se igrati koliko toliko pristojno sa ovim sto se ima? Koja bi bila optimalna podesavanja za moju masinu. Nisam zakeralo, bitno mi je samo da ne secka! :D

Tvoja masina na zalost sada vec spada u "multi-media" mashinu, ne ocekuj komforno igranje bilo koje novije igre, o buducim da ne pricam. E sad, ja stvarno ne znam sta tebi znaci "kako-tako", verovatno ces moci, tj. sigurno ces moci, pitanje je da li ce tebi to odgovarati ili ne.

@/Neo\

Problem je sto bez Dual core-a mnogo vise varira framerate, tj cim ima par automobila ispred ode sve bestraga, dok sa DC opadne framerate ali mnogooo manje. Jos jedan primer je MOH: Airborne. Bez DC-a igra mi je padala na 15-19fps na vecim prostorima kad je borba, sa DC na istom mestu ima 42fps.

E vidiš ja taj problem sa kolima nisam imao :D Toliko je bilo lagano dok se nisam smorio da sam uvek na početku izbijao napred i tu poziciju sam držao do kraja.

BTW nije /Neo\ već _/Neo\_ :) (to bi lako mogao da napises samo da si selektovao moj nick :)), a moram nagovoriti admine da mi promene u _Neo_ (mrzi me da trazim ove /\ )

Poslednja izmena:
brate...da nisam video kako prostreet radi na maltene identicnoj masini ko tvojoj (lik nema x850 vec x800) mozda bi ti i poverovao. Sto je jos gore, moj bivshi venice na 2800mhz i radeon x1900xt su se patili sa prostreet, ali kapiram, ti njih obidjes odma ovo-ono pa ti ne smetaju i to, to je cool. Pocetak je MNOGO lak, kasnije je MNOGO teze. Kad budes vozio prvi put "Top Speed" run, krv ce ti na oci izaci ;) Kad dodjes do drag-ova gde njih troje prave 7.21, a ti jos uvek u GTO-u ili civic-u...o GRIP trkama protiv 2xEVO IX od 880HP i po kojom qurvetom od 750...ima da se u$eres dok predjes i ne dodjes do watanabe-ja, a onda 10 top speed i 12 speed challenge-a do speed king-a, pasce uninstall kolko je teska igra ;) Jos na Single core CPU...a svi ispred tebe :p

he he, odavno je pao uninstal :D

Uninstall

Evo i kod mene je pao uninstall, zbog dobre grafike i zato sto igra solidno radi kod mene nisam hteo da je lansiram sa hard diska, ali kada sam dosao do najmaloumnijeg dela igre, zvanog SPEED trke, ono prevazilazi i najvece svetske gluposti, samo zato sto je to speed trka, auto koji recimo vozis u odredjenim uslovima 150kmh na grip ili ti obicnim trkama, ovde u istim uslovima mozes taj isti auto da teras 300kmh, pa ovo je toliko glupo, 250kmh u krivinama samo zato sto se to trkaliste zove speed, i jos ako udjes u krivinu sa 270kmh, kola pocnu da LEBDE, 'alo ljudi kola lebde! Ovakve trke ne postoje ni u Diznijevim crtanim filmovima.

Ovo je stvarno vredelo videti :D, a sada da pokusam da instaliram Most Wanted, nije realan ali zabavan i svakako realniji od ove PROulice, ne trkajte se na ulicima nego na stazama, pa ko je kriv Amerima i Japancima sto su mentoli pa misle da su igre i filmove istiniti i da postoje zmajevi i Dart Wader i sve ostalo...

Auto od dve tone lebdi, covece sta sve nece da smisle Ameri, jel' da?

Evo i kod mene je pao uninstall, zbog dobre grafike i zato sto igra solidno radi kod mene nisam hteo da je lansiram sa hard diska, ali kada sam dosao do najmaloumnijeg dela igre, zvanog SPEED trke, ono prevazilazi i najvece svetske gluposti, samo zato sto je to speed trka, auto koji recimo vozis u odredjenim uslovima 150kmh na grip ili ti obicnim trkama, ovde u istim uslovima mozes taj isti auto da teras 300kmh, pa ovo je toliko glupo, 250kmh u krivinama samo zato sto se to trkaliste zove speed, i jos ako udjes u krivinu sa 270kmh, kola pocnu da LEBDE, 'alo ljudi kola lebde! Ovakve trke ne postoje ni u Diznijevim crtanim filmovima.

Ovo je stvarno vredelo videti :D, a sada da pokusam da instaliram Most Wanted, nije realan ali zabavan i svakako realniji od ove PROulice, ne trkajte se na ulicima nego na stazama, pa ko je kriv Amerima i Japancima sto su mentoli pa misle da su igre i filmove istiniti i da postoje zmajevi i Dart Wader i sve ostalo...

Auto od dve tone lebdi, covece sta sve nece da smisle Ameri, jel' da?

- Svi automobili sa SPEED trka imaju mnooogo konja, samim tim i mogu da idu 300km/h.
- GRIP uslovi i SPEED gde su putevi uglavnom pravci, tj. autoputevi i nisu isti uslovi, samim tim i ovde teras max 150-200km/h a ovamo na dugackim pravcima i preko 300km/h. GRIP jeednostavno nema dovoljno dugacac pravac da razvijes brzinu kakvu mozes na speed stazama.
- Speed trke su teze od svih drugih trka, dovoljno je to da malo skrenes ili da poletis na nekoj uzbrdici/nizbrdici i TOTALED, sto mi se ni jednom nije desilo ni na jednoj drugoj trci.
-Speed je bas zesci u istim trkama, i vozaci su yebeno dobri, tj. trka se treba bez greske izvoziti da bi se pobedilo.
- Sta si mislio time da kola lebde, nije mi jasno i ne zelim da znam.:d
- A to sto ti Ameri nisu po volji, bolje zadrzi sa sebe, jer da ti nije njih jedno sto bi igrao na tom tvom "made in USA" racunaru bi bio UAZ 4x4.:-devil-:

@_/Neo\_ nije ti ovde mesto za to, a kad vec oces ova prica iznad se onda odnosi i na tebe.
A to ko je koliko pametan, mi dokazujemo vekovima.:wall:

Poslednja izmena:
@Dwibe,
Moj racunar je made in China i made in Taiwan, jedino graficka je projektovana verovatno u USA, ali recimo ako bih presao na ATI onda ne bi imao bas nikakve veze sa Amerima moj PC.

Poenta glupe Speed trke, sto to ne postoji, a smesno je nerealno, a ovo nije naucno fantasticna igra, ili mozda jeste, eto resenje ovo je Sci-Fi zanr. I ne znam ko i gde moze da ti obezbedi krivine i na kojim putevima pod takvim uglom da ti tu teras 300, zaleti se maksimalno u krivinu pa auto pomeri do gornje bankine (na stazama gde ima bankine) pa ces videti kako lebde kola. Pa cak i da se na nekim seoskim putevima vozi 300 na sat, kola od 500 i 800 konjskih snaga su najcesce dosta teska pogotovu GT500 Shelby i klasici tipa Charger, koji su kao tenk teski i bez obzira na brzinu ne bi mogli da skakucu kao leptiri. Ali dok ima publike pravice se i ovakve nebuloze sva sreca pa nabavljam igre po ceni jednog pića, i drago mi je sto je tako.

@Neo, mnogo je dobra ova "anketa"! :) :D

Poslednja izmena:
@Dwibe,
Moj racunar je made in China i made in Taiwan, jedino graficka je projektovana verovatno u USA, ali recimo ako bih presao na ATI onda ne bi imao bas nikakve veze sa Amerima moj PC.

Poenta glupe Speed trke, sto to ne postoji, a smesno je nerealno, a ovo nije naucno fantasticna igra, ili mozda jeste, eto resenje ovo je Sci-Fi zanr. I ne znam ko i gde moze da ti obezbedi krivine i na kojim putevima pod takvim uglom da ti tu teras 300, zaleti se maksimalno u krivinu pa auto pomeri do gornje bankine (na stazama gde ima bankine) pa ces videti kako lebde kola. Pa cak i da se na nekim seoskim putevima vozi 300 na sat, kola od 500 i 800 konjskih snaga su najcesce dosta teska pogotovu GT500 Shelby i klasici tipa Charger, koji su kao tenk teski i bez obzira na brzinu ne bi mogli da skakucu kao leptiri. Ali dok ima publike pravice se i ovakve nebuloze sva sreca pa nabavljam igre po ceni jednog pića, i drago mi je sto je tako.

Da, da samo sto oni sklapaju ono sto ameri proizvode tj. celokipna racunarska tehnologija je nastala u USA tako da nema potrebe da ti dalje pricam o tome.:wave:

Paz, Autobahn (Germany), je takav da se auto moze i u krivinama terati zesce. Pretpostavljam da i ostali imaju nesto slicno, ali nemacki je the best.
Cak neki delovi nemaju ogranicenja za brzinu.

@Dwibe,

Sta bre 300 ? Moj EVO X ide 388 na speed trkama, 300 je malo kasnije, ne mozes da pobedis sa 300kmh, inace taj evo je isto tako isao i na grip stazama samo nije imao gde da razvije 380, a i drugacije sam bio podesio brzine (max je bio 320 ali je brzo stizao do 300, sad sporije stize do 300 ali ide do 388), Porche 911 GT mi je tjunovan za GRIP i ide 408km/h na onoj nascar stazi, u skretanju (one dugacke krivine) padne brzina na ~350.

Naravno da nije realno, da je realno ne bi ni igrao igru, kao sto ne igram LFS, Rfactor GTR itd... Ovo je i dalje NFS samo je malo manje ne realan. I da podsetim, najbolji NFS delovi koji su i proslavili NFS su bili BEZ pandura, iskreno, ne znam ni sto su ubacivali te pandure ponovo posle prvog high-stakes, ni tamo nisu bili preterano interesatni.

@djwibe, od kada postoji Amerika, tehnologiju su razvijali, Kinezi, Nemci, Srbi, Indusi (u poslednje vreme), i jos po koji pripadnici nekog naroda izvan Amerike, koji su uvozeni po potrebi na ovaj ili onaj nacin.

@gx-x, da cela igra bude bazirana na trkackim stazama to nije nikakvo resenje, mogli su lepo da licenciraju Nascar, i tu mogu da steluju i tjunuju kola. Sto se policije tice, u MW je recimo toliko smorno sto moras pod obavezno i sa policijom da se juris u svakoj etapi igre, i da dostignes odredjeni broj bodova u jurenju, opet glupost, onih ranijih delova se vise i slabo secam, Carbon je bio debakl.

@gx-x, ako nisi probao, porobaj Test Drive Unlimited, to je igra mnogo, mnogo ispred NFS serijala, i treba ti pravo umece da tamo uspesno vozis kola, jedino sto su sjebali igru losom optimizacijom, i povremenom auto-korupcijom sejvova, i time sto u igri ne postoji Porsche, ali ostalo mnogo ispred, cak recimo detalj kao sto su farovi na kolima mislim da u toj igri je jos uvek ne prevazidjen.

Poslednja izmena:
Test drive sam skoro presao, ostalo mi jos 5% puteva da otkrijem. (mada ne verujem da cu ga vishe igrati, dosadilo mi odavno) Nije to za porediti sa NFS, drugacije je skroz, mada je voznja i fizika sada u Prostreet bliza TDU nego bilo kojoj drugoj trkackoj igri ili NFS-u.

Sto se tezine tice, pa i to je tesko porediti, tamo ima saobracaja koji iznenada ispada bas kad pretices itd. Ako poredimo recimo voznju na otvorenom putu bez saobracaja, tezi mi je prostreet Speed challenge nego TDU. U TDU sa zadovoljstvom odvozam onu najmanju dugacku trku od 100km, a u PS-u mi paznja opadne posle par minuta sa 300+ km/h

Inace mislim da su modeli kola dosta bolji u NFS PS nego u TDU, detaljniji su, imaju vise poligona itd.

Grafika je odlicna, svidja mi se sto se vozi po danu.
Fizika je losa, jeste malo bolja od prethodnih NFS serijala, ali opet je losa.
Steta sto nema punu podrsku za volan.

Evo za dualcore važi. Ja recimo na single-u imam oko 30fps u 1440, a kod ortaka kad sam otišao sa karticom na dual-u sa 1gb (isto kao kod mene) ima oko 40fps u 1440.

Meni stvarno nesto sa racunara nije u redu! Prvo me Crysis zeza, pa sad i NFS Pro Street!

Naime, pogledaj moju masinu, e ja sa njom imam max 25 fps, ( a sve je na low i 1024x768) i steka ko ludo, i kada nema kola isperd mene! Znaci, nemoguce je igrati! Stvarno nemoguce! Poceo sam da se brinem, sta nije u redu sa mojim racunarom!:wall::wall::wall:

Kod mene nesto opasno nije ok!:wall:

giga rama verovatno (ironicno) nije dosta, a imas verovatno servisa od programa raznih i ko zna sta u pozadini sto ti pojede 100-150mb rama od tih giga i eto stucanja, a mozda je i samo ne sti u pozadini. Ko ce ga znati. Instaliraj svez win pa probaj. Probaj da se skines sa net-a, mozda imas nekih "virusa" sto drljaju...

@gx-x. sto se grafike tice tu je trenutno na vrhu ProStreet, bez daljnjeg i ovo sto otpadaju delovi od automobila im je plus, mada si u pravu da je dosta tezi za voznju od prethodnih delova ovaj NFS. Mislio sam na same farove na kolima koji odlicno izgledaju i u PS, ali u Test Driveu su tu napravili bili revoluciju sa tim detaljem, pa i sa putevima, ali ovi iz NFSa su tu ukupno gledano grafiku prevazisli, sto je i normalno jer je novija video igra.

@Sijalica, ljudi pa to bi morali da znate da je Tesla izmislio, bez obzira na to sto je verovatno Edison finansirao i patentirao, to je Teslin izum.

Poslednja izmena:
giga rama verovatno (ironicno) nije dosta, a imas verovatno servisa od programa raznih i ko zna sta u pozadini sto ti pojede 100-150mb rama od tih giga i eto stucanja, a mozda je i samo ne sti u pozadini. Ko ce ga znati. Instaliraj svez win pa probaj. Probaj da se skines sa net-a, mozda imas nekih "virusa" sto drljaju...

Pa i ja mislim da za voznje treba vise rama... Ali opet drugi govore da sa giga rama nemaju nikakvih problema; zato me sve to nervira!
Sto se tice tih programa u pozadini, sve ih pogasim, i oet nista...:mad: Ali, ovaj predlog ti je dobar, instaliracu novi Win pa onda da vidim!:wall:

Instalirao sam NFS na ovoj mojoj masini i mogu vam reci da lepo radi. To "lepo" znaci da ne secka sto je najvaznije. Grafika je solidna. Postavio sam da mi radi na 800x600 i na neki medium detail. Jos mi jedino preostaje da procitam ovih 14 strana na ovoj temi da mi bude jasno o cemu se zapravo radi, jer nije ni nalik na prethodne verzije. Rekao bih da je dosta ozbiljniji, zahtevniji i da se sve ne svodi samo na voznju. Javicu se malo kasnije sa novim utiscima.

Instalirao sam NFS na ovoj mojoj masini i mogu vam reci da lepo radi. To "lepo" znaci da ne secka sto je najvaznije. Grafika je solidna. Postavio sam da mi radi na 800x600 i na neki medium detail. Jos mi jedino preostaje da procitam ovih 14 strana na ovoj temi da mi bude jasno o cemu se zapravo radi, jer nije ni nalik na prethodne verzije. Rekao bih da je dosta ozbiljniji, zahtevniji i da se sve ne svodi samo na voznju. Javicu se malo kasnije sa novim utiscima.

Brate aj' nemoj zezati da ti sve radi ok?:zgran: Joj, e ubicu se majke mi! Pa meni steka na istim tim podesavanjim, tacnije, nije moguce igrati koliko sjecka!:mad: :wall::wall:

Je l' imas Vistu ili XP?

Nazad
Vrh Dno