Raksa je napisao(la):Ljudi kako se namesta da merac brzine prikazuje km/h a ne mph???
Hvala unapred!
http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=736901&postcount=662Darko je napisao(la):Rizikujem da mi neko obrise post i napise koristi search, ali posto imam 56k modem stvarno mi je cimanje da ostvaram 30tak strana: imam problem ciglastih senki. Zna li neko kako se to resava? Masina je Radeon 9700 pro na bartonu 2.3Ghz i 1GB rama...
Hvala unapred
GoranM je napisao(la):Jel neko primetio da kada "ostavi" konkurenciju 10+ sekundi oni pocinju da voze tamo gde ne moze!!!, kroz zgrade, preko vode, a ne po mostu i slicno. UZAS!!!
E tu si pogresio. Ja lepo posle mosta stao, parkirao i bas reko da sacekam da vidim gde ce da voze... sta mislis kuda su isli. Po vodi, pa se zatim uklucili na pola mosta.DjoleNS je napisao(la):Hahaha, ma ne voze oni tamo gde ne moze nego mapa nije dovoljno velika da prikaze gde su oni zapravo pa se ikonica automobila projektuje na kruznicu mape...
@spirit, ma nije meni igra losha uopste, samo me nervira ta glavata pandurka i uopste ta losha animacija...![]()
GoranM je napisao(la):E tu si pogresio. Ja lepo posle mosta stao, parkirao i bas reko da sacekam da vidim gde ce da voze... sta mislis kuda su isli. Po vodi, pa se zatim uklucili na pola mosta.![]()
Spirit je napisao(la):Napomena, instalirani dodatak radi tako sto se u prodavnici pojavljuju nova kola za 0 credita, znaci nema ih odmah u car lotu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari