Šta je novo?

NFS Most Wanted......

Ja carerru vozio preko 387, tako da ne znam kako ti nije uspelo. Gde pokusavas najvecu brzinu, na kom delu grada?

Ok, pa toliko sam je i ja vozio (citaj: 380 i kusur, ne pamtim tacno). Najvecu brzinu razvijam na gornjem autoputu pored golf course-a.

Glupi Panduri !!!

Ljudi nikako da zavrsim NFS most wanted,
Imam Mitsubishi-a.Medjutim sada mi je ostalo jos
par trka sa pandurima pa da se trkam sa 4-im.
Koja kola da kupim????
Od kila jos imam lamba - gallarda i porsche-a

STUPI COPS :trust:

Ma nisu loši ti panduri pogotovi kad im spustim "krofnu":):)

Ljudi kako se namesta da merac brzine prikazuje km/h a ne mph???
Hvala unapred!

Raksa je napisao(la):
Ljudi kako se namesta da merac brzine prikazuje km/h a ne mph???
Hvala unapred!

Options/Gameplay prebaci units sa imperial na metric

Jel neko primetio da kada "ostavi" konkurenciju 10+ sekundi oni pocinju da voze tamo gde ne moze!!!, kroz zgrade, preko vode, a ne po mostu i slicno. UZAS!!!

da, da...kad sam to video popizdeo sam

paz ja sam stigao do borbe za trece mesto imam oba lamburginija... i eclipse-a... sve na max tunirano i nikako... deru me samo tako... ja npr sa lamburginijem idem 300 a ovaj sa puntom me prestize kao da ide 500... uzas... glupo izbalansirana igra...

Probao sam movie-extractorom da skinem filmice...to sam i uspeo, instalirao codec, filmici rade,ALI ton im je skroz ******.Ko usporeni gramofon...jel ima neko resenje?

Jeste malo dosadi igra... Dodushe nije losh osecaj kad pojachate zvuk motora automobila, uzmete najvecu zver i iskljuchite mozak... Ali ona glavata pandurka mi izrazito ide na nerve, najvishe od svega!!! :wall:
Kako su mogli pored takvih lepih uvodnih filmova i stvarno ok grafike da upropaste igru tim kratkim loshim animacijama kad te panduri uhapse....??

Meni je bre ova igra sasvim ok, sto je toliko napljuvaste? Grafika loodilo, igrivost meni sasvim ok, nemam nista protiv dobrog storyline-a ali i ovaj moze da prodje posto je ipak NFS... Nije igra da se igra neprekidno, ali odlicna za povremeno praznjenje viska energije. Jedino sto je uz malo razmisljanja mogla da bude best NFS ever

Nekada je Bench u svim segmentima imao kvalitetnije teme i postove, za svaku stvar se realno napise: ovo valja, ovo ne valja, ovo je moglo tako i tako. A sada, bas onako teenagerski - ovo je njesra, ovaj onaj je bolji, valjda to tako mora sa velikim brojem usera

A ne bi se slozio za animaciju pandura, meni su i one, kao i druge, prilicno dobro uradjene. Dodushe, ja sam tu animaciju previse retko gledao, pa mozda nisam video isto sto i ti :D Ha, ha, sala mala, morao sam

Rizikujem da mi neko obrise post i napise koristi search, ali posto imam 56k modem stvarno mi je cimanje da ostvaram 30tak strana: imam problem ciglastih senki. Zna li neko kako se to resava? Masina je Radeon 9700 pro na bartonu 2.3Ghz i 1GB rama...

Hvala unapred

GoranM je napisao(la):
Jel neko primetio da kada "ostavi" konkurenciju 10+ sekundi oni pocinju da voze tamo gde ne moze!!!, kroz zgrade, preko vode, a ne po mostu i slicno. UZAS!!!

Hahaha, ma ne voze oni tamo gde ne moze nego mapa nije dovoljno velika da prikaze gde su oni zapravo pa se ikonica automobila projektuje na kruznicu mape...

@spirit, ma nije meni igra losha uopste, samo me nervira ta glavata pandurka i uopste ta losha animacija... :)

DjoleNS je napisao(la):
Hahaha, ma ne voze oni tamo gde ne moze nego mapa nije dovoljno velika da prikaze gde su oni zapravo pa se ikonica automobila projektuje na kruznicu mape...

@spirit, ma nije meni igra losha uopste, samo me nervira ta glavata pandurka i uopste ta losha animacija... :)
E tu si pogresio. Ja lepo posle mosta stao, parkirao i bas reko da sacekam da vidim gde ce da voze... sta mislis kuda su isli. Po vodi, pa se zatim uklucili na pola mosta. :D

Starno strasno..bas mi je zao,mogao je da bude jedan od najboljih ako ne i najbolji NFS ever ali ono jajarenje i ciganske fore su ga srozale..steata :wave:

GoranM je napisao(la):
E tu si pogresio. Ja lepo posle mosta stao, parkirao i bas reko da sacekam da vidim gde ce da voze... sta mislis kuda su isli. Po vodi, pa se zatim uklucili na pola mosta. :D

Ako sada nisam pao sa stolice od smejanja :d nikada necu

E pa ni ja ne mogu da verujem sad bash!! :D
Nije mi ni palo na pamet da tolko proveravam, kontao sam da si se zeznuo... Znachi stvarno su cigani ispali..... :)
(e sad me josh vishe nervira glavata pandurka!) ;)

Poslednja izmena:
E ovako da napisem i ja nesto !

MW nikako mi ne lezi !

Prvo grafika je dobra, zvuk je dobar, policija tu i tamo, ali meni fali ono sto je imao UG 2 !

Da sam mjenjam spojlere, stopke, farove, obrvice, Ne leze mi body kitovi !
Gdje su neonke, hyidraulics, pa sve ostale sminka stvari !

Neznam ali mislim da je MW promasaj! Jos kad sam vidio da nema Skylina, pa da je 4 Bmw-a tu kad nema zvjezde ilegalnog trkanja ma nista propala igrica, jos uvijek imam NFS UG 2 instaliran a onaj sam prekuco i deinstalirao ! Jedino zvuk je opako dobar, opako !

ljudi kolika vam je najveca brzina?????
meni 398, i nece vishe.....
inace imam sve unikate na muricelagu, sve ocene su do kraja, i opet nece.....

da.....

KOJI CE VAM QU***** NEONKE PO DANU????????????????????
:wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:

Poslednja izmena:
Procitaj postove na nekoliko prethodnih strana i videces da NE mozes da vozis vise od 398 sa Murcielagom. Ostalo mi jos pola nitra (vozio 398) i sve sam spucao, ali auto opet ostaje zakucan na 398 i nece vise :(

Resenje za NFS:MW LAN server no connection

U direktorijumu gde ti je igra nadjes fajl server.cfg, otvoris ga iz nekog text editora (npr. "notepad"), nadjes linije

TRUST_MATCH=%%bind("156.x.x.x")

i malo nize

ADDR=%%bind("156.x.x.x")

pa te dve numeracije izmenis na IP adresu tvog kompa (to mozes da vidis tako sto kliknes odes u - My network place - pa View network connection - pa dupli klik na LAN konekciju pa Support pa tu pise IP adress: xxx.xxx.xx.xx

a el moze sa nekim drugim brze?????

Ne, kazem, najbrzi auto je Murcielago, sa svim sam probao i nijedan drugi nece preko 398, cak ni do 398.

http://www.megaupload.com/?d=Z5NEDHAJ

Nova kola za MW, ima i pandurskih budzevina, i pizza i taxy krsina, par bmw-a i jedan porshe, za detalje pratiti uputstva:

1- Instalirati shopspezial
2- Pokrenitee ShopSpezial.exe
3- Izabrati engleski jezik i otvoriti snimljenu poziciju, kad je otvorena dodati u nju nova kola
4- otvoriti Save game editor i kliknuti na ChkSum posto je postao invalid u prethodnom koraku (inace, ovaj editor omogucava i menjanje kolicine kesha i bountija, so fill free to explore and use)

Backup your save games first!

Enjoy!

Napomena, instalirani dodatak radi tako sto se u prodavnici pojavljuju nova kola za 0 credita, znaci nema ih odmah u car lotu

???

Spirit je napisao(la):
Napomena, instalirani dodatak radi tako sto se u prodavnici pojavljuju nova kola za 0 credita, znaci nema ih odmah u car lotu

Ne kapiram u kakvoj prodavnici i kada se pojavljuju u car lotu molim te objasni malo detaljnije.

A hvala za mod. :wave:

Nema na cemu, cudi me da vec neko nije postovao...
Kola se pojave na klasicnim mestima za kupovinu, znaci plavim kucicama na mapi, i posto ih kupis za 0cr mozeh ih preuzeti u safe housu ili odmah voziti. Napomena, jedino BMW kosta 500 000, nisam siguran da vredi toliko :D

Super je mod za zezanciju, pogotovo kamioni ili militari SUV

Nazad
Vrh Dno