Šta je novo?

NFS Most Wanted......

Agilni je napisao(la):
Mozda je nesto od ovoga vec bilo:

NFSMW Optimizer
-With this tool you can change some settings like motion blur, rain or particle effects.
http://193.43.183.23/c5fwef29/nfsmw_optimizer.zip

Menu Tweaker
-With this tool you can change the background scene in the menu.
http://193.43.183.23/x7erinkh/nfsmw_menu_tweak.zip

NFSMW Movie Extractor
-Extracts the movies of the game and makes you .avi files.
http://193.43.183.23/pqfqulro/nfsmw_movie_extractor.zip

NFSMW Music Extractor
-Extracts the music of the game and makes you .wav files.
http://193.43.183.23/072vpyzg/nfsmw_music_extractor.zip

Black Edition Patch
-With this patch your regular Need for Speed Most Wanted version becomes the Need for Speed Most Wanted Black Edition with 10 further bonus cars and many extras.
http://193.43.183.23/kumq08sw/be_patch.zip

dobro je sto radi.....

ostres je napisao(la):
Koji auto po vama ima najbolji zvuk? Mustang GT ima definitivno najzesci zvuk sto mu je zastitni znak i u stvarnosti, ali se meni svidja Clio V6.

porsche carrera gt definitivno

Nijedan od ovih fajlova nemogu da skinem, svi su File Not Found.

Kod mene rade, ne znam šta je problem kod vas.

Što se tiče zvuka, zanimljiv ima Mercedes, samo što više zvučika kao elektronika bez pravog sirovog zvuka motora, gde je mustang neprevazidjen

_/Neo\_ je napisao(la):
Nijedan od ovih fajlova nemogu da skinem, svi su File Not Found.
Ovo se odnosilo na one prve linkove.

Jel neko instalirao Black Edition Patch? Koje su novine?

Ja sam stavio, ali nevidim neku razliku.

rotkod je napisao(la):
Šta mu sad pa ovo znači?

Isti bag se dešavao i kod mene, i to pri kraju igre, na zadnjem milestonu i na zadnjoj jurnjavi sa cross-om. Ne znam u čemu je pitanje, ali sam nekako uspeo da završim igru, mada sam morao da restartujem igru kada se to desi (i to tri puta). :wall:

Gagy je napisao(la):
Isti bag se dešavao i kod mene, i to pri kraju igre, na zadnjem milestonu i na zadnjoj jurnjavi sa cross-om. Ne znam u čemu je pitanje, ali sam nekako uspeo da završim igru, mada sam morao da restartujem igru kada se to desi (i to tri puta). :wall:

Upravo tako do sada sve super, a sada kad se bliži kraj... zeza...
I to baš u pravoj jurnjavi taman da završim pa cvrc...
Imam i patch 1.3, ali isto!!!

Meni sa 1.3 patchem pravi gluposti non-stop, pa onda igram sa 1.2 (tj cista instalacija)

rotkod je napisao(la):
Upravo tako do sada sve super, a sada kad se bliži kraj... zeza...
I to baš u pravoj jurnjavi taman da završim pa cvrc...
Imam i patch 1.3, ali isto!!!

Sta da ti kazem, budi uporan. Meni je tri puta ispao na zadnjoj jurnjavi, i to drugi put na 1,5m od mosta, cetvrti put je uspelo. Samo napred
I to sam igrao nepachovanu verziju

Poslednja izmena:
A ljudi jel neko probao onaj BlackEditionPatch? Koja su to nov akola., posto ja nemam nijedna.

Prekopirao sam onaj file sto kao otkljucava Black Edition verziju i ne primecujem nikakve razlike. Jel se desava mozda to jos nekom?

Pa mozda ste vec imali Black Edition verziju?

_/Neo\_ je napisao(la):
A ljudi jel neko probao onaj BlackEditionPatch? Koja su to nov akola., posto ja nemam nijedna.

Imas neki Camaro(i jos par komada) ali samo u challenge modu.

E njih sam skontao da imam, ali samo u LAN-u, ali to sam imao i pre.

_/Neo\_ je napisao(la):
E njih sam skontao da imam, ali samo u LAN-u, ali to sam imao i pre.

Onda si vec imao Black Edition.

e nemojte da se ljutite, ja sam nov, ali za ovu debilnu igru ne trebaju ti ni shifre, ni neki tamo pachevi, i ostale gluposti. ako si ikada, ali ikada igrao bilo koji nfs znacesh i ovo da predjesh bez problema. jeste, smara malo, ali shta da se radi. ja sam je preshao bez problema, i igrao sam sve trke i milestonove - znachi 100%. e neke stvari da vam kazem da vam bude lakshe da je predjete, poshto neke od ovdashinjih fora (kao ono alt + F4 mislim stvarno) nisu neke:
1) iskljuchite u opcijama iskljuchite autosave, pa svaki put kada vas uhvati policija platite keshom, pa onda odete esc (ali samo jednom), pa load profile, i onda ti se sve lepo vrati pre hapshenja.
2) za bounty. pokrenesh milestone iz safe house, onda lepo krenesh na auto put i ne silazish sa njega dok ne predjesh sve milestonove. tada krenesh ili na stadion (i menis e desi da se samo pojave) ili trazish pursuit breaker-e koji su blizu mesta za skrivanje(ako se secash gde su). najlakshe se bezi kada policiji treba da stigne pojachanje. tada ti niko ne skache iz vedra neba i onda sprcash onog jednog shto te juri i furnesh.
3) meni se deshavalo da se posle pursuit breaker-a ili skoka, pojavi blokada i odma mi odu gume. tako da preporuchujem da se iskljuchi i moment kamera, jer je lepa ali ne toliko i korisna.
4) trke. redovno koristite pursuit breaker-e ako ih prepoznate, jer zeznete ove iza vas. takodje i uporavanje vremena je veoma korisno ako su krivine oshtrije od 90 stepeni.
evo neke preporuke za speedtap trke (ako vec niste provalili). chim se ugleda ona ikonica onda lupish nitro i drzish ga dok ne prodjesh kroz to, jer napravish razliku izmedju tebe i kompa nekih od 50 - 300 pa mozesh slobodno da kasnish u cilj.

i to bi bilo to (bar mislim). rado cu vam reshiti bilo koju nedoumicu, pa upitajte.

P.S. meni se desilo da sa probushenom gumom pobegnem na 5 nivou bounty-ja. :D

e nemojte da se ljutite, ja sam nov, ali za ovu debilnu igru ne trebaju ti ni shifre

Sve sto si im rekao je apsolutno tacno, ja kapiram da za ovu igru sifre trebaju ili ljudima koji nikad nisu igrali neki NFS (ma neku igru na bilo cemu, ne NFS), ili klincima koji oce odma sva kola (kao sto je nedavno do mene bio klinac ja mu instaliram neku igru a on onako jos ne zna posteno ni recenicu da sklopi pita, e jel znas ti sifre za ovu igru, tu sam ga isprozivao extra i mislim da ce sledeci put razmisliti dal da pita tako nesto).

Inace evo sad polako prelazim zadnje chalege u chalenge series, i eto tu covek moze malo i da se pomuci, ali se opet da zavrsiti (najteze do sada je bio jedan speed trap oko 60 koji traje 7 minuta, a vreme se dodaje jedva da stignes do sledece rampe).

A gde se nalaze save-ovi igre? Trazim ih ceo dan i nemogu da ih nadjem.

_/Neo\_ je napisao(la):
A gde se nalaze save-ovi igre? Trazim ih ceo dan i nemogu da ih nadjem.
U My Documents\NFS Most Wanted

Hvala na brzom odgovoru.

predjoh i zadnji chalege 30 minuta bezanja vecinom na level 6... i nije tako tesko kao sto deluje...

svaka chast!!!
ja sam stigao do nekog 40 chalenge-a...

josh jedna preporuka--> trke vozite sa jednim autom (nabudzenim), a bounti reshavajte sa drugim (loshijim)...

Nazad
Vrh Dno