Šta je novo?

NFS Most Wanted......

Sorry ako je ovo vec bilo, nisam mogao da citam bas svih 30ak strana...

Elem, cuo sam negde da motion blur moze da se iskljuci tako sto se promeni jedna stavka u nekom fajlu, sad ne znam da li je neki .ini fajl ili nesto treba da se petlja po registryju... Da li zna neko nesto o ovome?

start>run>regedit>hkey local machine\software\ea games>most wanted (nisam siguran posto sam ga izbrisao pa napamet pricam)>motion blur enable>stavis 0

Poslednja izmena:
zvucnjak je napisao(la):
Sorry ako je ovo vec bilo, nisam mogao da citam bas svih 30ak strana...

Elem, cuo sam negde da motion blur moze da se iskljuci tako sto se promeni jedna stavka u nekom fajlu, sad ne znam da li je neki .ini fajl ili nesto treba da se petlja po registryju... Da li zna neko nesto o ovome?

Imas takodje na netu mali program koji se zove NFSMW optimizer tezi svega nekoliko KB-a, a imas ga na GCW-u.U tom programu imas sve zive i nezive opcije da podesis i vrlo ja lak za koriscenje.

Poslednja izmena:
'fala! Odlican je bez motion blura ,) konacno nesto vidim!

Pa meni i jeste fora u Motion bluru, koja je fora iskljuciti ga? Kao kada bi u Max Pejnu iskljucio bullet time... dobro, ne bas tako ali ... :D

Cu fora je u njemu; pa to je smece nevidjeno ocoravis od toga i glava te boli. Pa ja nisam hteo da igram sve dak nije izasao pac koji je to ispravio tj iskljucio!

el moze neko da stavi direktan link, ili da mi posalje na mail, nesto me zeza opera.......

Proday je napisao(la):
Cu fora je u njemu; pa to je smece nevidjeno ocoravis od toga i glava te boli. Pa ja nisam hteo da igram sve dak nije izasao pac koji je to ispravio tj iskljucio!

100% si u pravu, odustao sam od NFSU i U2 zbog prokletog motion blura, znaci vrti mi se u glavi posle 2-3 min igranja. Umalo nisam odustao i od MW...

Sto se tice Motion Blura:

Par stranica nazad... :D

zEx I XtC je napisao(la):
start>run>regedit>hkey local machine\software\ea games>NFS most wanted>motion blur enable>stavis 0
i nestalo kao rukom odneseno... :wave:

Poslednja izmena:
pazite kad sam iz smora uzeo da je igram 2 put, u stvari zato sto sam promenio grafku pa da oprobam na novoj grafici i ima sta i da se vidi

Koja su vam NAJ NAJ kola u igri? Po mom misljenju najbolja je Carrera GT, jeste da je malo sporija od Murcielaga ali ima monstruozno ubrzanje, znaci ne da sam se namucio da predjem razora sa Murcielagom, nego ono strasno i onda probam Carreru GT i oladim ga samo tako! Porshe Rula!

mLaki je napisao(la):
Koja su vam NAJ NAJ kola u igri? Po mom misljenju najbolja je Carrera GT, jeste da je malo sporija od Murcielaga ali ima monstruozno ubrzanje, znaci ne da sam se namucio da predjem razora sa Murcielagom, nego ono strasno i onda probam Carreru GT i oladim ga samo tako! Porshe Rula!
ja sam ga prosao sa murcielagom prvi put, sad igram drugi put lagano ne svaki dan ali kad stignem do razora s*ebacu ga sa audijem a3 jer vozim njega konstantno ne menja mi se i ima da ga predjem videcete

Ma ubio sam ih sve sa Mitsubishi lancerom (manuelni menjac se podrazumeva). Odkada sam ga kipio igram sve do kraja sa njim. Razora sam pokidao nije znao sta ga je snaslo. Kakvi porsei i ostala cuda, ubrzanje nemoze da se meri sa lancerom (naravno skratio sam menjac; mada sam skontao da se nista nije odrazilo na max brzinu kola i to je jedna od stvari koja mi se nesvidja). Ono drugo sto mi ide na zivce jako je to sto kad ja predjem preko ******* siljaka odu mi sve gume odma i time se zavrsava igra, a panduri preko 10 istih mogu da predju i naravno nista im nije! A da netreba zanemariti i recimo najbolje protivnicko vreme na nekoj stazi koje moze da se popravi i za preko 130% (recimo kada se vozi Protiv razora onaj drift njegovo dotadasnje vreme je bilo 56 sekundi cini mi se, a sada isto predjemo za 22; mislim glupost ziva). Ima tu jos gomila gluposti koju treba ispraviti i stvarno mi nje jasno gde gledaju ljudi koji su zaduzeni za testiranja igre?!? :mad:

Poslednja izmena:
Nema drifta, ima samo drag (inace najvise mrzim drag zbog onoga totaled kada se zakucas u nekoga) ili kako vec.

mLaki je napisao(la):

Sa gallardom sam odvalio razora iz prve sve! Ide kao na sinama u krivinama! Ili je to ipak do vozaca!? :D

Ma ja sam ga sredio Golfom :)

u principu svaki auto nabudzen na max je manje vise isti kao i svi ostali, stvar u pobedi ipak lezi u sposobnostima vrsnog vozaca kao npr. sto je ICE :) ili ja (nije da se hvalim ili tako nesto) ali tako stvari stoje
eh da ima nesto i u trainerima!!!

Offtopic: Prosto ne mogu da shvatim kako ovakva glupost od igre moze da ima Thread od 30 strana. :trust:

Meni i dalje nije jasno kako sam uspeo da i pored milion mana NFS MWa uspem da ga igram tako dugo, cak i nakon predjene igre... Na tome treba cestitati ljudima koji su ej radili... Verovatno i jedina stvar koju bi im pohvalio...

Ma jok jorgovan tebi treba cestitati bre ;o) Ja prvo sto sam uradio posle prelaska je uninstal :d Mozda je i instaliram nekada ako nabavim volan ili ukoliko nadjem nekoga za multiplayer!!!

a da li nekako mogu da se vide uporedne performanse automobila????????

p.s. rachunam da su svi oni koji pishu o uzasno losoj fizici primetili da iscrtane performanse vaze samo za jedan, a nemaju veze sa drugim automobilima.....

@Proday: Uporavo multyplayer je i zadrzao na kompu, ne zbog kvaliteta, nego zbog zabave koju retaridanost ove igre pruza.

@Crazzy™DJ: Za poredjenje performansi automobila imas jedno malo programce koje mozes preuzeti odavde:

http://www.nfsplanet.de/nfsmw_files.php?lang=eng

Na ovom linku imas i gomilu drugih interesantnih stvari za NFS.

zvucnjak je napisao(la):
Sto se tice Motion Blura:

Par stranica nazad... :D

i nestalo kao rukom odneseno... :wave:

Sad sam probao da isključim Motion Blur i uopšte to više nije to - odmah sam ga uključio :D

Uostalom, ko se nije vozio 250+ km/h u kolima, njemu nije ni bitno
:smoke:

outlaw je napisao(la):
Uostalom, ko se nije vozio 250+ km/h u kolima, njemu nije ni bitno
:smoke:

Svaka ti cast ako mozes tako da vozis... Ja od motion blura nista nisam video na ekranu... Uostalom koja je poenta grafike i svega ako ne razlikujes drvece od zida, nebo od zgrada, puteve od trave itd....?

Da li je neko nashao patch koji moze da promeni muziku u igri ??? Meni motion blur uopshte ne smeta. Mozda na razlichitim kartama razlichito izgleda.

au al mi se s*ebao nfs, uzeo da igram po 2 put i dosao do 6 lika i kad je trebalo da vozim protiv njega meni pise defeated a nema sledeceg na listi tj 5-og i sad stojim u mestu, hehehe alal vera EA za igru, odvozio sve trke i nista i dalje tako, koji bedak a taman sam nabudzio kola skoro sve junkman delovi nisam uopste uzimao pink slip kad sam ih pobedjivao nego samo performance upgrade

Nego jel zna neko da li postoji neka varijanta da nabijem heat level veci od 5 standardno - da ne racunamo onu zadnju jurnjavu kada preskocim most na kraju? Hocu da me ganjaju oni Super Charged Heavy SUV Rhino ludaci a ne ove bedne Corvette. Znaci presao sam igru i mogu da nastavim karijeru, izadjem iz Safe House-a na auto put i napravim neka ****** i prekrsaje i umesto onih fedral pursuit corvetta dodju da me jure oni teski dzipovi - Rhino odred.

Need for speed Most Wanted

Jel igrao neko online? Mene ubijaju, ne znam u cemu je fora. Da li imaju jace automobile, nemam pojma. Udaraju se vise nego ja, i opet su ispred.
Jel ima neko da se udruzimo?

Nazad
Vrh Dno