Šta je novo?

NFS Most Wanted......

Britney Spears

27 napisanih strana za ovakvo dno od svih dna od igara,
pa to je stvarno zabrinjavajuce

tesko da ce se high stakes ikad ponoviti,
ovo je izgleda pravljeno za decu i omladinu do 18 god.
prepoznatljivi imidz nfs-a se totalno izgubio, a to je realisticnost grafike i raznovrsnost staza uz dobru atmosferu. Udjes u auto i vozis

sada se sve pretvorilo u zescu komercijalu. Ti si kao zestok momak, frajer sa americkog asfalta kome je cilj da se razbija po gradu. Pa kome sva ta prica treba, plus one dosadne animacije, budzenje kola + jedna i samo JEDNA dosadna staza. Grafika - tmurna i samo tmurna. Pomislio sam da ce vozac na sred puta izaci iz kola i izvrsiti samoubistvo iz depresije. A tek kad krene REP muzika ili neki hard core - sigurno se neki skolarci zesce prime kad to cuju :)
A to je samo tuzna istina koja je ciljna grupa ove igre. Mislio sam da je NFSU samo trenutak slabosti EA-a medjutim izgleda da se trend nastavio.

NFS je postao mashina za pravljenje para, samo to i nishta vishe, tj. MTV, Pink, TV palma i slicno, a 27 strana govori i da je u tome uspeo.
Tuzno

Kako zgresiti Reckless Driving?
Mislim imam par stotina ostalih nijedan taj?!

Moj slucaj sa optimizacijom:
u principu radi dobro, nekad sporije, nekad skroz uspori, senke ciglaste
Onda instaliram Catalyst 5.2
99.9% vremena leti - 1024x768, max, 16x AF, bez AA, podesavanje za senke se disable-uje (?!), sve senke se pojave i izgledaju sjajno.

2 Majstor: Apsolutno se slazem sa onim sto si napisao. Mislim da je NFS serijal krenuo silaznom putanjom od pojave Hot Pursuit 2-ke. Ja nisam igrao Most Wanted (osim demo-a na PS2-ci), a nemam ni nameru da to ucinim. Stvarno je tuzno u sta su pretvorili NFS serijal. :( EA :cuss:

Pozdrav. :wave:

Koja socijala od igre ne mogu da verujem!!Kad sam pocinjao da igram jako sam se obradovao i ponadao da ovaj deo nece biti onako jajarski,znaci ravnopravan si sa protivnicima,ali sam se prerano poradovao, sto sam vise napredovao to sam sve vise uvidjao one jadne fore(najveca i najstarija je sigurno "slucajno" pojavljivanje automobila bas u svojoj traci) (pogotovo u toke policijske potere),stvarno strashno.Znaci stojim na platformici autobuske stanice,pobegao od policije i cekam da mi se napuni cooldown i u trenutku se spawnuje policijski auto ispred mene,nisam mogao da verujem i onako sam u trenutku besa samo nervozno pritisnuo Alt+F4.isto tako i ono histericno ukopavanje policije(kada su ispred vas) ,te stvari mi se stvarno gade u igrama mislim napravite jednom neki normalan NFS bez tih fori.Da ne spominjem nebulozne performanse automobila, mislim ne bi da tupim,niti se nesto razumem u automobile,i znam da je to arkada ali ljudi iz EA-a toliko forsiraju taj Porshe da to nije normalno,zar ne?ovih dana se toliko nerviram prelazeci challange mode strasno...nadam se da ce sledeci nastavci biti bez ovakih gluposti...
To bi bilo to od mene poz :cigar:

Cudo jedno kako ranije verzije NFS-a nisu pljuvane ovako! Mozda su prva dva dela bile revolucije, mozda je Porshe verzija bila blaga inovacija, ali svakako je onda (ako tako gledate) kompletan NFS serijal zivo ******. Most Wanted je meni ipak malo igriviji i interesantniji od prethodnika, no, ako je MW ******, onda je tesko naci izraz gadjenja za prehodna izdanja.

P.S. neko je spomenuo "komercijala"!? Pa cela industrija igara je komercijalna, zar ne!? :p

Pa nije, recimo Falcon Service packovi, car racing modifikacije... ;)

ZeeGerman je napisao(la):
Cudo jedno kako ranije verzije NFS-a nisu pljuvane ovako! Mozda su prva dva dela bile revolucije, mozda je Porshe verzija bila blaga inovacija, ali svakako je onda (ako tako gledate) kompletan NFS serijal zivo ******. Most Wanted je meni ipak malo igriviji i interesantniji od prethodnika, no, ako je MW ******, onda je tesko naci izraz gadjenja za prehodna izdanja.

P.S. neko je spomenuo "komercijala"!? Pa cela industrija igara je komercijalna, zar ne!? :p

Mozda generalno receno NFSMW jeste ******, ali u nedostatku boljeg, to jeste serijal koji opstaje vec 10-ak godina, i serijal koji puno ljudi igra. Nema puno voznji koje imaju takvu tradiciju, a to se ipak mora postovati, hteli mi to ili ne.

Imam jedno pitanje u vezi NFS MW, mozda ga necu lepo formulisati, ali se nadam da cete ukapirati sta me zanima.

Jel moze kad se igra multipleyer (mislim na 2 igraca na jednom kompu) da jedna slika bude na monitoru, a druga na TV-u? A ne da se podeli ekran na dva dela?
Podrazumeva se naravno da graf. kartica ima tv out, kao sto je kod mene slucaj.
Dakle jel moze to da se izvede i kako?

Poslednja izmena:
Mislim da ne moze.

urospo je napisao(la):
Imam jedno pitanje u vezi NFS MW, mozda ga necu lepo formulisati, ali se nadam da cete ukapirati sta me zanima.

Jel moze kad se igra multipleyer (mislim na 2 igraca na jednom kompu) da jedna slika bude na monitoru, a druga na TV-u? A ne da se podeli ekran na dva dela?
Podrazumeva se naravno da graf. kartica ima tv out, kao sto je kod mene slucaj.
Dakle jel moze to da se izvede i kako?

Mislim da je nemoguce, tj igra to ne podrzava. A jesi li ti siguran da moze da se igra NFS:MW u 2 playera na jednom kompu!??! Ja nigde nisam video tu opciju...

Poslednja izmena:
Ne moze, mada priznajem da bi to bila cool opcija

joj sto ne stisnu printscr :wall:
15 minuta zezanja sa pandurima i 350,000 bounty-ja iz jedne voznje :D

Hteo sam i ja da ispljujem NFS MW, ali sam se predomislio u poslednjem trenutku. Koliko god NFS bio "money maker" i koliko god je to vise izlizano, to budzenje kola, panduri, nocna voznja, nitro, spojleri, opet ima ljudi koji to vole, i koji ne bi da imaju realnu fiziku automobila, realnu grafiku... cenim i to razmisljanje, a to je ono "vozim kola u stvarnosti, sta ce mi isto to u igrici, u igrici hocu da se igram.." Ok je to, poshtujem...Bar se ne reklamiraju kao "the most realistic driving simulator" :D za razliku od drugih arkada, koje se trude iz petnih zila da budu simulacije, a to nisu i nikad nece biti, kao sto su Colin, Toca, itd..
Bilo bi ekstra, kad se vec razbijaju od para (EA), da imaju odeljak koji pravi bas prave simulacije, pa da nastave najbolji NFS ikada, a to je Porshe unleashed.. Fenomenalna voznja za to vreme, steta stvarno sto nije dobio realnijeg naslednika..

Jaaaaoooo kako sam se smorio, ne mogu da verujem da je igra ovako dosadna.
Stigao sam do 3. mesta na blacklisti i stvarno vise nemam apsolutno nikakvu zelju ni podsticaj da dalje prelazim. Trke smaraju, policajci jos vise...

Jedino sto mi je i dalje zanimljivo je da budžim kola, ali onako cisto estetski, mrzi me da ih vozim, jer se sva *****o isto ponasaju.

:(

ToxiC je napisao(la):

Samo? ,)

Mozes i mnogo vise za manje vremena ;)

ToxiC je napisao(la):

Samo ti vežbaj, bounty se meri u milionima, a ne hiljadama :eyebrows:

ljudi dokle bre vise da vucemo ovaj thread ajde dajte zatvarajte temu, smara vise ovaj nfs, sve sam presao ali sve smorio se vec kod 10og, drzalo me samo to sto je imalo jos automobila da se otvore. Challenge je najprostije nesto u ovom nfsu presao sve iz prvog puta

Poslednja izmena:
Da li neko igra NFS sa volanom? Juce sam nabavio volan i pokusavao da igram. Ili je totalno neigrivo ili jos moram dosta da vezbam.......

studiovpc je napisao(la):
ljudi dokle bre vise da vucemo ovaj thread ajde dajte zatvarajte temu, smara vise ovaj nfs, sve sam presao ali sve smorio se vec kod 10og, drzalo me samo to sto je imalo jos automobila da se otvore. Challenge je najprostije nesto u ovom nfsu presao sve iz prvog puta

Neće se valjda tredovi zatvarati zato što se pojedincima ne svidja neka igra ili tema? Svaki trend ima svoj životni vek, i mislim da ga treba pustiti da živi sve dok se u njemu piše uz poštovanje propisa.

BozicBata je napisao(la):
Da li neko igra NFS sa volanom? Juce sam nabavio volan i pokusavao da igram. Ili je totalno neigrivo ili jos moram dosta da vezbam.......

Da sam na tvom mestu ja bih odustao od volana. Ja sam isto probao, ali je na tastaturi daleko lakše (možda i na joypad-u, nisam probao)

Gagy je napisao(la):
Da sam na tvom mestu ja bih odustao od volana. Ja sam isto probao, ali je na tastaturi daleko lakše (možda i na joypad-u, nisam probao)

nije bitno da li je lakse, vec uzivanje. kad zavrsis RBR ili GTR videces kako ces da vozis NFS!!!

Dorry's game completion 100%

Imate u attachu save, extractujte ga samo u My Docs i load alias DORRY iz igre.

- 100% sve predjeno (Career, Rap Sheet, Challenges)
- Svi automobili, delovi (+ junkman otkljucani), sve staze
- 16.000.000 bounty-ja
- 5 tuneovanih automobila u Career garazi + optimizovanih
- 6 (ili 7) automobila u My Cars sa Junkman delovima
- Ford Castrol otkljucan

Pozdrav!

Prilozi

• NFS Most Wanted.rar
    12 KB · Pregleda: 88
samo nesto da kazem.

imam AMD 2000+, asus A7V-266C , 256 ddr, mx440 sa 128mb ddr.

Igricu mogu da igram ali mi ponekad secka, najcesce na pocetku nove trke secka mi neko vreme a posle sve bude ok, kao da treba da se malo zagreje.
sve je podeseno na minimum inace se vide crne rupe.
a kod druga se vide i kaplice kise po monitoru kad pada kisa.
sta vi mislite o ovome.

BTW, jel neko uspeo da vozi 400 kmh u MWu? Ja sa Murcielagom ne mogu vise od 398 da izvucem :S:

faca je napisao(la):
samo nesto da kazem.

imam AMD 2000+, asus A7V-266C , 256 ddr, mx440 sa 128mb ddr.

Igricu mogu da igram ali mi ponekad secka, najcesce na pocetku nove trke secka mi neko vreme a posle sve bude ok, kao da treba da se malo zagreje.
sve je podeseno na minimum inace se vide crne rupe.
a kod druga se vide i kaplice kise po monitoru kad pada kisa.
sta vi mislite o ovome.

Sta ja mislim o ovome? MX440 i 256DDR, eto sta mislim. A drug i kisa - verovatno da ima jacu grafiku i vise memorije (512 npr). A o kakvim crnim rupama pricas???

Sreca nasa da si izneo i valjane argumente da podrzis svoju tvrdnju...

Dorry, probaj sa Carrerom GT, mislim da ona moze vise od Murcielaga.

BozicBata je napisao(la):
Igrica je prilagodjena tastaturi, za razliku od svih prethodnih nfs-ova; sa (obicnim, bez FF) volanom je gotovo nemoguce igrati - samo mrdnes za pola stepeni u stranu i kola lete ko po ledu. Drugim recima: zaboravi volan u NFS MW.

@topuz: Nope... Ni Carera ne radi posao... Junkman delovi (sve na max tj.) i netje vise od 380 i kusur :(

Nazad
Vrh Dno