Šta je novo?

NFS Most Wanted......

Ja sma igrao za vreme Demo faze... Tada nisam imao takvih provlema... Sa punom igrom nisam igrao. Koja kola vozis?

najvise sam igrao sa lambordzinijem, i sa murcilagom, najbolji im je start. sve performanse su mi ful, ali ne vredi. cak i kad mu nabijem u performance tuning, ne vredi. odigraj celu igru, neces zazaliti.

Ako nekog josh zanima...

Ne znam sta mi je to trebalo, ali uzeh da predjem i Chalenge Series. Nije mi bilo dosta BrainDamage-a sa karijerom :D. Mrzi me da citam, pa ako je vec neko provalio ovo, ***...

Dakle, 68. Čelendž, prva desno, kod kruznog opet desno, pa levo u stadion. I to je to. Okrenete se i gledate kako se korvete nabijaju u znak do smrti. Moje resenje dosade je bilo MP3 player i lista. Nesto sam umislio da ce Fiorentina da pobedi Inter :). U mom slucaju su se automobili poubijali u 13. minutu, ali se zato helikopter istripovao i vrteo u krug, pa sam se isparkirao iz tunela i tako jos 17 minuta...

U principu, resenje je univerzalno, pa je moguce nabudziti i Rap Sheet. “Bezis” od murije nedelju dana ili tako nesto... Bezis parkiran :d
Pozz :bottle:

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    89.1 KB · Pregleda: 109
  • 2.jpg
    2.jpg
    65.9 KB · Pregleda: 106
Treba da se podesi original kljuc.

Tj. da imas original CD i CD-Key :eyebrows: Verovatno imas i "onakve" servere, ali o tome psst!

Ljudi treba mi pomoc.Skinuo sam sa neta neki kao shop spezial za nfs i pomocu toga bi trebao da dobijem nekih ekstra 18 automobila, ali to ne radi pa da ne znate neki drugi nacin da se nabave novi automobili, posto nisam nasao da ih skinem sa neta.

e aj mi pojasnite performanse tjuning, sta se tamo otprilike desava kad menjas + - ipcije, ja cacko al mi ne ide u glavu, da li veci handling znaci i manja brzina auta ? (cini mi se da mi auto sporije ide kad handling stavljam na max), sta radi aerodinamika ? (cini mi se da auto pocne da pliva po putu kad ovo stavim na max), visina auta mi je jasna, ali cini mi se da ne valja kad je skroz u minusu. E sad nitro -dali je isto kao u NFSU ? kad stavim na minimum imam ga duze ali manje snage daje ili je nesto sasvim peto ? Dalje turbo mi uopste nije jasan, sto god da mu radim nevidim nikakvu razliku.

HVALA !!!

Ni meni nije sve najjasnije bilo... Kad ne znam te struchne izraze...
Al skontao sam za prve dve permormasne npr, kad stavish vishe ka plusu onda ti auto bolje skrece, ali ako previshe stavish onda se lako iskrene i proklizi... A nitro si dobro skontao, kada ga stavish na plus onda je explozivniji ali se brze troshi. Ja sam ga stavio na max plus, tako mi najbrze ubrza shto je i poenta njegova...

@jocov imas odgovor koju stranu unazad.......
a, gx-x..... uzmesh recnik iz engleskog, pa markirash ono sto te interesuje, i pritisnesh 1...... ili 2...... uostalom, za pismene, pishe u dnu ekrana,.........

ne razumem sta si rekao ? Znam ja engleski i znam ja sta je sta, nije mi jasno sta rade neke od tih opcija, recimo sta radi turbo na -5 i sta radi na +5 ? jel + za vece ubrzanje i manju krajnju brzinu ili minus radi to ? razumes li me sad sta sam pitao ?

gx-x je napisao(la):
ne razumem sta si rekao ? Znam ja engleski i znam ja sta je sta, nije mi jasno sta rade neke od tih opcija, recimo sta radi turbo na -5 i sta radi na +5 ? jel + za vece ubrzanje i manju krajnju brzinu ili minus radi to ? razumes li me sad sta sam pitao ?
pa sve ti to pise sta radi na - a sta na + kada pritisnes help, e sad kako rece da znas engleski onda stvarno lepo sve pise za svaku od opcija

u jee, pa ja to nisam video da ima taj help :( sad cu da pogledam, hvala.

Ja sam celu igru sa siframa presao. Uopste ne volim da igram 500 puta protiv istog protivnika, to smara uzas, a to mi se uglavnom i desava kod ti voznji. Neogranicen nitro i super.

gx-x je napisao(la):
... sta se tamo otprilike desava kad menjas + - ipcije, ja cacko al mi ne ide u glavu ...
hahaha.... :d
od kad si ti presao na voznje, pa jos na ultra tunning auta :p

??? pa kako od kad ? pa ja sam redovan igrac Juiced-a, Tracmanie, colin mc rae 2, nfs serijal-a sve do ubogog porshe unleashed-a (sorry, ne volim porshe), a nfs u serijal sam igrao iz dosade

Smor...

Za cas ispunim prva dva uslova za sledeceg protivnika (trke i "milestone"), ali me muci "bounty" - ima li nacina da to resim - smara me jurnjava (kada napravim dosta poena - uvek me uhvate :( )?

pa jedini nacin je da "pametnije" vozis, nemoj da ih puno vozas auto putem, kad ih ti se nakupi 10 komada za buljom srusi koji pursuit braker, svakako nije lako kad nabijes 4 tvorku heat i kad imas njih 10 iza sebe, zato kazem trudi sa da ih onesposobljavas pre nego sto se nakupe, em ces napraviti vise bounty-a em ces moci da smignes maltene kad oces.

neko rece sa siframa..............
KOJE SIFRE!!!!!!!!!!!!!

ne rade sifre sa 1.3 verzijom ili ja nisam nesto dobro radio.

gx-x je napisao(la):
ne rade sifre sa 1.3 verzijom ili ja nisam nesto dobro radio.

Rade sifre, ja sam updateovao na 1.3 i rade sve sifre samo sto sam skidao drugi trainer za 1.3 verziju jer onaj za 1.2 nije hteo da radi, a sifre isto rade ukucaj ih na pocetku kada se pojavi onaj ekran gde pise click to continue, provereno rade

Poslednja izmena:
trainer je jedno - sifre su drugo

ja sam probao ono "iammostwanted" da ukucam na glavnom meniju i nista se nije desilo.

gx-x je napisao(la):
pa jedini nacin je da "pametnije" vozis, nemoj da ih puno vozas auto putem, kad ih ti se nakupi 10 komada za buljom srusi koji pursuit braker, svakako nije lako kad nabijes 4 tvorku heat i kad imas njih 10 iza sebe, zato kazem trudi sa da ih onesposobljavas pre nego sto se nakupe, em ces napraviti vise bounty-a em ces moci da smignes maltene kad oces.
Ne bih se slozio. Najbrze leti bounty upravo kada se ima 4-5 zvezdica pa jos plus desetak pandura iza. Smor je da se kilavi sa jednim ili sa dva pandura, ali bas smor. Nakupis ih lepo na gomilu, pa onda naredjas pursuit breakere. Pa onda usporis malo da te stignu, nije fora da se zapali 'oma, pa onda jopet :)
Kad se nakupi dosta bountija zapalis na stadion i parkiras unutra, u aut liniji, tako da gledas na centar - i provereno nema problema.

sa cime se ne slazes ne razumem ? ne slazes se da kad na heat levelu 4 ima 10 i vise pandura koji ga ganjaju, da treba da se oslobodi vecine njih ? Sve da ih se otarasi komplet na heat levelu 4, ako ne pobegnes u neko skloniste naci ce te najverovatnije. Najvise bountija se dobija kad skrsis pandura, kad ih skrsis 6-7 komada persuit brakerom dobijes neki dobar kombo i brdo bountija, pogotovo na heal l. 4 ili 5, obi ce se svakako ponovo nakupiti. Takodje probijanje kroz barikade na visokom heatu isto donosi dosta bountija, jos ako si totalno izvrnuo kola iz barikade koja si udario dobijes i po 15-20 hiljada.

E sad sto se stadiona tice ja uopste nisam imao srece sa time, prvo, dok ja to nisam pronasao uhapsili su me jedno 10 puta :) kasnije kad sam znao gde je, na heat l 4 kako ja tamo upadnem, tako se pojavi pandur na ulazu, 2 puta mi se to desilo pa sam odustao. Po meni bolja varijanta je kanalizacija ona u koju se ulazi blizu safe house-a u centru grada, ako si napravio dovoljno razdaljine izmedju sebe i potere uletis tamo i oni te nece ni pratiti, samo sidju dole, jave "i lost vissual" okrenu se i odu (ne uvek ali skoro uvek) i ako nastave da te vijaju tu ti je ceo pravac de mozes da se zaletis ko covek i nece te spopasti rino squad.

gx-x je napisao(la):
sa cime se ne slazes ne razumem ?
Pa sa tim sto si rekao da treba da ih se otarasi dok se ne nakupe. To je bez veze jer mi se en puta desavalo da onesposobim prvu dvojicu pre nego sto dodje pojacanje, pa mi posle ni jurnjava "unazad" za njima ne pomaze da ih izvucem iz rupe! Prosto propadne jedna lepa, obecavajuca, jurnjava :d

Sa ostalim se slazem, fora za kanalizaciju nije losa ali kako sam staromodan, obicno panduraciju vozim po prvom kvartu - centar, autoput i stadion na kraju. Ne zalazim u druge delove osim ako nije zbog trke. Samo ako me *bas* sateraju idem u juznije krajeve. U brda nikako jer se tesko ubrzava i previse leti.

I jos nesto: ako ti se zaista desi da se pandur pojavi usred stadiona, zaleti se kao u Carmagedonu i resi problem ocas posla. To je samo 1 vozilo. Jaka stvar.

Poslednja izmena:
pa reko sam da treba da ih se otarasi pre nego sto ih se nakupi 20, ane kad ih je dvojica, to ne bi imalo smisla uopste, sem ako si na auto putu onda ce te naci 99% tj stavice negde road blok.

a u stadion udju, znaci uteraju auto i traze me tu, mozda su me videli da ulazim, ebem li ga ne znam, zavrsio sam igru nem pojma ne interesuje me vise, igram TMN :)

NFS Most Wanted-problem prilikom igranja u LAN-u

Da li neko ima resenje za problem koji imam za igranje u mrezi...komsija i ja smo umrezeni (mreza radi fantasticno),ali nikako se ne vidimo kada udjemo u lan opciju igrice...Jedini znak da se vidimo u l+mrezi je taj da kada neko od nas,koji je server izadje iz igre,duri dobija obavestenje da igrac naousta igricu..sto ce reci da mreza radi,ali mi nikako ne mozemo da igramo...POMOC :wall:

Naleteh na ovo malopre :d

Nazad
Vrh Dno