pa sve ti to pise sta radi na - a sta na + kada pritisnes help, e sad kako rece da znas engleski onda stvarno lepo sve pise za svaku od opcijagx-x je napisao(la):ne razumem sta si rekao ? Znam ja engleski i znam ja sta je sta, nije mi jasno sta rade neke od tih opcija, recimo sta radi turbo na -5 i sta radi na +5 ? jel + za vece ubrzanje i manju krajnju brzinu ili minus radi to ? razumes li me sad sta sam pitao ?
hahaha.... :dgx-x je napisao(la):... sta se tamo otprilike desava kad menjas + - ipcije, ja cacko al mi ne ide u glavu ...
imas sifre i trainere na www.cheathappens.comCrazzy™DJ je napisao(la):neko rece sa siframa..............
KOJE SIFRE!!!!!!!!!!!!!
gx-x je napisao(la):ne rade sifre sa 1.3 verzijom ili ja nisam nesto dobro radio.
Ne bih se slozio. Najbrze leti bounty upravo kada se ima 4-5 zvezdica pa jos plus desetak pandura iza. Smor je da se kilavi sa jednim ili sa dva pandura, ali bas smor. Nakupis ih lepo na gomilu, pa onda naredjas pursuit breakere. Pa onda usporis malo da te stignu, nije fora da se zapali 'oma, pa onda jopetgx-x je napisao(la):pa jedini nacin je da "pametnije" vozis, nemoj da ih puno vozas auto putem, kad ih ti se nakupi 10 komada za buljom srusi koji pursuit braker, svakako nije lako kad nabijes 4 tvorku heat i kad imas njih 10 iza sebe, zato kazem trudi sa da ih onesposobljavas pre nego sto se nakupe, em ces napraviti vise bounty-a em ces moci da smignes maltene kad oces.
Pa sa tim sto si rekao da treba da ih se otarasi dok se ne nakupe. To je bez veze jer mi se en puta desavalo da onesposobim prvu dvojicu pre nego sto dodje pojacanje, pa mi posle ni jurnjava "unazad" za njima ne pomaze da ih izvucem iz rupe! Prosto propadne jedna lepa, obecavajuca, jurnjava :dgx-x je napisao(la):sa cime se ne slazes ne razumem ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari