Šta je novo?

NFS Most Wanted......

Agilni je napisao(la):
Probao sam ja. Radi!!!

Potrebno je da NfsmwCamHack.exe bude aktivan kada startujes igru. Na startu trke, pritisni * na numerickoj tastaturi i aktiviraces hack. Nakon toga promeni Camera view (po default-u C). Mislim da prvi put kada pritisnes C aktiviras hackovani view. Zatim pritiskaj brojeve od 1-9 (NE na numerickoj!!!) i izaberi pogled koji ti se najvise dopada. Nista posebno, s' obzirom da su ruke vozacu staticne :(
Ali zanimljivo, u svakom slucaju. Evo i slicice...

GolfCam.JPG
radi ali nikako da ubacim kameru u auto, mogu samo na numerickoj da izdajem komande, nece sa misem... nema veze i tako mi ne deluje privlacno previse...

eternity je napisao(la):
Nije milijardi, ali je miliona. :D
Za prvog na listi treba tacno 10.000.000 bounty points-a. ;)

zato ukucas da treba 1000.000 i peglas. deda se smaram sa pubovima. da je dozivljaj juriti se s njima jurio bih se a posto su glupi ko k***c necu.
stanem iza bankine i gledamo se a on ne zna kako da dodje do mene.
inace moja fora za bounty je da se vijam sa njima na onoj petlji. izgubim ih za sekund, a poeni samo pljuste. ,)

zigic je napisao(la):
zato ukucas da treba 1000.000 i peglas

Molim te prosvetli me :) Reci mi kako... Stvarno mi je dosadno da se jurim stalno po jednom istom terenu sa njima... Nisam varao do sada, ali bih rado preduzeo nesto radikalno ako moze :D Dakle sta si tacno mislio ovom recenicom???

e jos nesto... Dodaj u te cinjenice u signatureu da sinoc ni namestenu utakmicu niste uspeli da pobedite... :d Strasno... Zamisli da jos da im je igrala prva ekipa a, ne pionirska...

Ovde ljudi samo cepaju postove!!! kao da ovaj thread sluzi za skupljanje istih.
Zivota, citaj moje postove jer sam objasnio kako to uraditi.
Za ovo drugo se necu spustati na taj nivo; jer da bi pricali morao bi prvo da poradis na svom pravopisu, a potom i na opstoj kulturi. Da si to uradio znao bi da se institucija kao sto je Crvena zvezda ne moze pomenuti nikako u negativnom kontekstu zbog svega sto je uradila za ovaj narod i fudbal. Do sinoc smo bili ekipa sa najvise odigranih sezona u evropi od svih ekipa u kupu UEFA( 40 i neka sezona), i sta onda pominjati Strazbur kome je ovo treca! Ili mozda Partizan!? Hm!?

OC_Face je napisao(la):
Uspeo sam da ga napeglam na 397 KM/h.

Jebote, koja realnost.Ovde se voze kola ili avioni. Cak i formula 1 ove godine nije ni priblizno mogla da ide toliko brzo ( staza u Usa posle speed trapa na ovalu, max je 357km/h). Svaka cast.

Vidim ja da ova tema nece jos dugo ziveti! :d Elem, ja ne volim NFS serijal, zapravo ne volim arkadne voznje uopste. Underground2 me je uspeo zadrzati pored ekrana citava dva minuta i to sam samo gledao burazera kako igra. Medjutim, na Most Wanted sam se primio kao mlad majmun i necu odustati dok ne zavrsim igru. Nemam mnogo vremena da je igram, ali kad sednem - ne odvajam se od monitora. Igra ima IGRIVOST, a u zadnjih par godina zaista je jako malo igara uspelo da me privuce za ekran na duze vreme. Sve bih igrao po 15tak minuta i batalio (pri tom ne racunam multiplayer igranje).

U svakom slucaju (mozda sam trebao ranije da dam ocenu, no igru sam nabavio pre nedelju dana i sve ovo vreme sam samo citao ovu kilometarsku temu :type: :) ), igra zasluzuje veoma visoku ocenu!

Igra je fenomenalna iako sam se zaglavio na 7-mom mestu, drotovi me ubijaju, ali sta je tu je.

Jedan off topic.
Alo ljudi ne serite puno da nebi poceli da nabrajamo cinjenice nasih drugih klubova koji su igrali u Evropi, kojih je svi znamo malo.

_/Neo\_ je napisao(la):
Igra je fenomenalna iako sam se zaglavio na 7-mom mestu, drotovi me ubijaju, ali sta je tu je.

Kamikaze!? Mene je onaj crnja razbio....mucio sam se sa njim "tri dana", dok sam ostale sve iz prve dobijao!
Panduri su "keva", mogao bih igru da igram samo da se ganjam sa pandurima...

ljudi, samo da vas pitam: jel vi mozete da igrate u jacoj rezoluciji od 1024*768?

Jel igra nije pravljena za jace rezolucije ili to igra samo meni ne dozvoljava?

Poslednja izmena:
ja igram u 1024x768 koju graf imas?

Na 6600GT igra moze da fercera u 1280x1024, a to sto je kod tebe max 1024 - mozda je zbog MX4ke?

@ZeeGerman:

...i na kraju kada te uvate, a ti imas Bounty preko 1 milion ;) To je prava fiesta nerviranja :mad:

ZeeGerman je napisao(la):
Panduri su "keva", mogao bih igru da igram samo da se ganjam sa pandurima...

taj fazon....voleo bi da i u obicnoj jurnjavi ide heat do 7 a ne samo do 5....

meni neverovatno deluje kako igra radi na GF4MX-u - bio sam kod druga i on je podesio rez 1024 i vecinu stvari na High i ono ni da stucne (xp2200, 512ddr, gf4mx440se)... ja se na svom kompu igram u 800x600 i medium :(

Suicide_samurai je napisao(la):
meni neverovatno deluje kako igra radi na GF4MX-u - bio sam kod druga i on je podesio rez 1024 i vecinu stvari na High i ono ni da stucne (xp2200, 512ddr, gf4mx440se)... ja se na svom kompu igram u 800x600 i medium :(
Mislim ovo je vec previse...

Somilic je napisao(la):
ahahaahah,fudbalski klub uradio nesto za narod :zgran:

da, da. zemlja svetskih sampiona u fudbalu! :p ;)

@samurai - gf4 ne prikazuje pola efekata pa zato ne stuca.

Mucni malo glavom i shvati da GF4MX nema Pixel Shadere i da pola opcija u Video meniju u NFSMW su disabled ;) Onda ces videti kako njemu "leti" igra sa kockastom grafikom. Ja npr igram u 800x600x32 - sve na max (skoro) i ne stuca mi igra... Takodje procitaj prethodne stranice i povecaj cache koji koristi igra na oko 300 i kusur mega - mnogo brze ce ti raditi igra...

Poslednja izmena:
zigic je napisao(la):
da, da. zemlja svetskih sampiona u fudbalu! :p ;)

@samurai - gf4 ne prikazuje pola efekata pa zato ne stuca.
E lepo bi bilo kad bi nas tako prepoznavali po svetu,ali mislim da nas vezuju za neke mnogo losije stvari nego Zvezdu iz 90-te! ;)

Dorry je napisao(la):
Mucni malo glavom i shvati da GF4MX nema Pixel Shadere i da pola opcija u Video meniju u NFSMW su disabled ;) Onda ces videti kako njemu "leti" igra sa kockastom grafikom. Ja npr igram u 800x600x32 - sve na max (skoro) i ne stuca mi igra... Takodje procitaj prethodne stranice i povecaj cache koji koristi igra na oko 300 i kusur mega - mnogo brze ce ti raditi igra...

znam ja da GF4MX nema pixel shadere i da to utice na performanse, ali shvatate li vi da ova igrica moze da se igra bolje sa grafickom koja kosta 15e polovna, nego sa nekom koja je 5x skuplja?

znam da grafika u tom slucaju nije nista posebno (da i ja sam se navuko na pixel shadere cim sam uzeo 9600 posle gf4mx-a), ali je zanimljivo da ova graficka moze da izgura skoro sve igre koje ne zahtevaju pixel shadere za njihovo pokretanje. Znaci ono sto podrzava odradjuje vishe nego korektno :)

iz toga se moze izvuci zakljucak da je bolje uzeti grafiku koja ne podrzava neke nove tehnologije (PS3.0 i sl), a one koje odradjuje odradjuje dobro (mislim da bi poredjenje na mestu bilo izmedju 6600 i 9800pro ;))

Ja ga razumem sta je hteo da kaze, mada se ni ja ne slazem sa tim. Slicno sam i ja bio odusevljen MX-om u njegovo vreme, sve dok nisam poterao Morrowind na Ti4200... Nego, oce taj drug i Oblivion da pika na MX-u? ;)

kad me jure panduri i uvate,a cesto me hvataju moram da platim kaznu.
da nebi platoi kaznu ja igru prekinem iz task menagera, kad je ponovo pokrenem ostanem na istom iznosu koji sam imao i presao sam one staze koje sam presao.dali to nestolose utice na igu i na sistem kompijutera?
koliko puta mogu da me uhvate panduri?
dali igra ima auto save posle svake trke bez obzira sto me odmah jure panduri.
sta znaci ona vatra oko mape u donjem levom uglu?

faca je napisao(la):
kad me jure panduri i uvate,a cesto me hvataju moram da platim kaznu.
da nebi platoi kaznu ja igru prekinem iz task menagera, kad je ponovo pokrenem ostanem na istom iznosu koji sam imao i presao sam one staze koje sam presao.dali to nestolose utice na igu i na sistem kompijutera?
koliko puta mogu da me uhvate panduri?
dali igra ima auto save posle svake trke bez obzira sto me odmah jure panduri.
sta znaci ona vatra oko mape u donjem levom uglu?

1 stvarno mislis da niko to nije probao?
2 sve odgovore ces naci u 590 prethodnih postova.nisi nov na forumu ;)

Ajde samo reci ukratko dali to radi ili ne, tj dali tako moze da se izbegne kazna, posto sam se nakupovao kola pa mi sad zao da ih prodajem, a nikako nemogu da skupim bounty posto me stalno love :(.

Pa naravno da moze da se izbegne kazna, a uz to kad te ponekad usere izgubis i ceo heat, tj resetuje ti se na 1 ;) Resenje je ALT-F4. Vracas se na trku koju si prethodno pobedio, bounty ti je isti kao i sve ostalo u garazi ;)

Ne znam o cemu covek prica.Zana se pravilo, koliko para toliko muzike.Kakva GF 4 MX i igranje.Moze ali ne kocke, nego crno bele piramide.Minimum za igranje 6600GT.( ja pricam o lepsoj grafici).Normalno zavisi od mogucnosti sta ko moze da kupi.Pre cu jesti hleb i caj ali zato svaka igra ima da radi prelepo.Npr. udjem u igru i umesto puske imam testeru jer je jadna grafa.Moj ortak je kupio telefon za 400 evra, a zali mi se da mu ne radi nista.Sada je titanijum tesko njesra a nekada je vladao.Kakav crni GF 4MX :mad:

znam ja da GF4MX nema pixel shadere i da to utice na performanse, ali shvatate li vi da ova igrica moze da se igra bolje sa grafickom koja kosta 15e polovna, nego sa nekom koja je 5x skuplja?

znam da grafika u tom slucaju nije nista posebno (da i ja sam se navuko na pixel shadere cim sam uzeo 9600 posle gf4mx-a), ali je zanimljivo da ova graficka moze da izgura skoro sve igre koje ne zahtevaju pixel shadere za njihovo pokretanje. Znaci ono sto podrzava odradjuje vishe nego korektno :)

iz toga se moze izvuci zakljucak da je bolje uzeti grafiku koja ne podrzava neke nove tehnologije (PS3.0 i sl), a one koje odradjuje odradjuje dobro (mislim da bi poredjenje na mestu bilo izmedju 6600 i 9800pro ;))

a mogu i ja da udjem iu riva tuner i da poiskljucujem sve shadere na nivo mx400 i sta onda ? ;)

gx-x je napisao(la):
a mogu i ja da udjem iu riva tuner i da poiskljucujem sve shadere na nivo mx400 i sta onda ? ;)

onda bi (uz duzno postovanje) ispao budala :d - sto platiti za graficku 200+ evra kad to isto (uz nesto losije performanse - nemam pojma kako se one direktno porede kad bi obe bile samo DX7) radi i graficka od 15e? :d

u svakom slucaju - pre bih uzeo 9800pro nego 6600

onda bi (uz duzno postovanje) ispao budala :d - sto platiti za graficku 200+ evra kad to isto (uz nesto losije performanse - nemam pojma kako se one direktno porede kad bi obe bile samo DX7) radi i graficka od 15e? :d

u svakom slucaju - pre bih uzeo 9800pro nego 6600
6600 dobijes novu sa garancijom za 120eu,a 9800pro polovnu za te pare!

Vrh Dno