Šta je novo?

NFS Most Wanted......

staljin je napisao(la):
brate viper je nestabilan extra, kad te navataju panduri dok krene treba mi minut.

He, ja nisam se cimao sa viperom sa pandurima ;)

viper i korveta su extra za pandure, razbiju 2 suva ko od sale puknu ko ono... dok recimo bmw se samo zakuca jedva nakako mozda i probije blokadu, ali jedva...

Ljudi u pitanju je fizika.Za pandure je najbolji onaj koji ima pogon na sva cetri tocka.

staljin je napisao(la):
Ljudi u pitanju je fizika.Za pandure je najbolji onaj koji ima pogon na sva cetri tocka.

pa da lepo jakazem a3,a4,mitsu, murcielago svi oni su 4x4, i kad se prolazi kroz blokadu najbolje je proci na kraj blokade i udariti u zadnji deo pandurskog auta i onda se on samo okrene jer mu je laksi zadnji kraj od prednjeg i naravno samo prodjes "k'o od sale"

splashscreen pre ulaska u glavni menu,znaci tamo gde pise "press enter" -> write : burgerking :smoke: , trka se nalazi skroz dole na dnu,predjete je i imate unique performance itd... upgrade-ove :smoke:

staljin je napisao(la):
Nije samo to vec se radi i o tome da je sa nekim automobilim lakse razgrnuti blokadu dok se neki zavuku ispod kola...

Mare je napisao(la):
Nije samo to vec se radi i o tome da je sa nekim automobilim lakse razgrnuti blokadu dok se neki zavuku ispod kola...

Ima i toga ali kada te opkole Npr. vajper ne moze da krene, vrti se u mestu
Npr.dok lamburgini ne gubi toliko kontrolu.

sad sam instalirao demo i jel' sam ja lud, ali grafika je ocajna? senke su napravljene od kockica, a tek drvece...
jel' isto i u finalnoj verziji?

sale prdez je napisao(la):
sad sam instalirao demo i jel' sam ja lud, ali grafika je ocajna? senke su napravljene od kockica, a tek drvece...
jel' isto i u finalnoj verziji?

nije valjda da ne mozes da nadjes full?

mogu ali posle onoga sto sam video u demou, full mi se i ne igra...
samo me interesuje, da li je ista grafika i u full verziji?

Nisam igrao DEMO, ali znam da je grafika dobra u fullu... Nema to "ne igra mi se" ;) Samo je probaj i da cujem sta ces posle reci ;)

sale prdez je napisao(la):
mogu ali posle onoga sto sam video u demou, full mi se i ne igra...
samo me interesuje, da li je ista grafika i u full verziji?
Igrao sam i demo i full i grafika je ista. Ne znam stvarno sta fali grafici osim pomenute texture asfalta. Stigao sam do 85% i igra mi je strava. Posle sr..nja poput Underground serijala, NFS mi se opet svidja.

Evo i ja predjoh, sve u svemu - zacin C :)

Slab je onaj BMW, ja sam presao skoro cijelu igru sa Golfom nabudzenim max, jedino mi je malo falilo za brzinu, dostigao sam jednom 385km/h sto je sasvim fino.

BlackNeo je napisao(la):
Evo i ja predjoh, sve u svemu - zacin C :)

Slab je onaj BMW, ja sam presao skoro cijelu igru sa Golfom nabudzenim max, jedino mi je malo falilo za brzinu, dostigao sam jednom 385km/h sto je sasvim fino.

sta ti fali BMW ide isto toliko mozda samo ima bolje ubrzanje,ali zato carerra GT ili Lamorghini Murcielago eeee probaj njih lambo ide 398

studiovpc je napisao(la):
sta ti fali BMW ide isto toliko mozda samo ima bolje ubrzanje,ali zato carerra GT ili Lamorghini Murcielago eeee probaj njih lambo ide 398
Ide taj i preko 400, samo ga malo spusti i skini aerodinamiku :)

Eh, taj slowdown

Elem, imam Athlon XP 2500+ o/c 2900+ (magistrala 200Mhz), nForce2 ploca, Saphire Radeon 9800pro, 768Mb RAM-a...
Kada sam poceo da igram NFS:MW igra je isla kao podmazana. :D Zatim su pocela da se desavaju povremena usporenja od 10-30 sec u toku kojih se nije mogla igrati. :trust: Reinstalirao sam sistem (WinXP Home SP2), instalirao samo neophodne programe, drajvere, nemam internet ni LAN na tom kompu, ali sam instalirao Kaspersky. AdAware Personal i Microsoft Antispyware (sve sa definicijama koje su tu od pre dan - dva). Instalirao sam i Ati Catalist 5.11 drajver za Radeon. Takodje imam MS Autopacher od juna meseca kojim sam update-ovao Win. Zatim igricu. Na pocetku instalacije igrice MS Antispyware mi je prijavio da When.U.Save (ili nesto slicno) adware hoce da se instalira u sistem, ali ga je ovaj izblokirao, a zatim sam ga i skinuo sa sistema. :d Opet je bilo nekih usporenja ali sada se nesto drugacije manifestuje. Kada digne sistem lampica od HD-a se pali konstantno na sekund svakih 5-6 sekundi. :zgran: To se desava i dok igram igricu pa me stalno po malo zezne. Isto i kada izadjem iz igrice. Probavao sam da iz Taskmenager-a zatvorim sve procese koji mi ne trebaju ali nema efekta. :bottle: Instalirao sam TuneUp Utility i u njemu iskljucio sve servise koji nisu potrebni za racunar koji nema internet. Nista. :wall: Ukratko, pop*zdeo sam. Sad sam uzeo od drugara Avert Stinger - koji valjda cisti trojance, da vidim da li ce to da ima efekta.
Neznam sta jos mogu da probam. Pomagajte!!! :crash:

Procitaj prethodne postove, postavio sam jedan link na kome ces naci kako u registryju naterati igru da koristi vise cache-a (memorije), mozda ce ti to kolko-tolko resiti probleme...

Takodje skini NFS:MW Patch 1.3 (12Mb), vidi da li ce to da ti resi probleme, kao i NFS9 Optimizer (www.gamecopyworld.com, tu ces ga naci)

Uveliko je igram, sad sam No.4
Fino je odradjena, definitivno pomak napred u serijalu.

Meni je nekako zapalo za oko (tacnije uho) da je muzika u serijalu otisla nadole. Koliko pratim ovaj serijal (zadnjih 5 nastavaka) ovo je najlosiji izbor muzike. Sve neki nedefinisani rap, a sta bi sa rockom koji je bas bio pokretacki i isao uz igru. Svidjalo mi se sto je kroz serijale bilo nepoznatih grupa (bar za mene) koje sam vremenom aktivno poceo slusati, bas zahvaljujuci NFS.
Eto, to mi je najbezveze :S: .Progutacu i ovu arkadnu voznju kad je zabavna, al kad sam na nesto kvalitetno navikao pokvari mi ceo utisak ta prokleta muzika.

Pozzzzzz

Ja sam muziku dosta smanjio, vise volim da cujem motor kako radi :)

BlackNeo je napisao(la):
Ja sam muziku dosta smanjio, vise volim da cujem motor kako radi :)

taj fazon....kakva muzika bre....zvuk motora je muzika za usi :)

jel igrao neko challenge, ladno ima da se vozi pizza car (podseca na ford fiestu),i ima pickup i minivan i te gluposti, koje fore, e da a kao svi imaju nitro,smesno

JEdno pitanje za vas koji vec duze igrate. Uzeo sam da igram i naravno uzeo sam Golf GTI i dosad sam dogurao do 11 mesta i interesuje me dali da koristim one unique koje dobijem kad napreduje po mesto na listi, ili da cekam da kupim neka bolja kola pa na njih da stavim? I jos jedno. Dali u igi moze da se uzme BMW, posto ga kod mene u listi na kupovinu u CarLot-u nema?

Ja sam na Golf stavljao unique upgrades, i s njim sam presao cijelu igru. BMW dobijes tek na samom kraju, kad pobijedis Razora.

o boze....uzmem ja tako da se *****avam po gradu da me jure pandri.......vozim....vozim.....sjebem pandura da se nekako slupa i stanem da ga saceka.....ladno se okrenuo i poceo da bezi od mene (umesto da me juri logicno) i ja se smorio idem za njim da ga stignem pre cooldown-a znaci jurio sam ga sa 300 on je bezao ispred mene ko da ide 500 ***.....tuga.....

zEx I XtC je napisao(la):
o boze....uzmem ja tako da se *****avam po gradu da me jure pandri.......vozim....vozim.....sjebem pandura da se nekako slupa i stanem da ga saceka.....ladno se okrenuo i poceo da bezi od mene (umesto da me juri logicno) i ja se smorio idem za njim da ga stignem pre cooldown-a znaci jurio sam ga sa 300 on je bezao ispred mene ko da ide 500 ***.....tuga.....
Pa uplasio se covek od manijaka, mislis da od mene nisu bezali, pocnu da panice preko radija i zaple, ja za njim jer moram jos da bezim, ma nema sanse da ga stignes :D :d

Jos jedno pitanje.
Imam "problema" sa pomenutom igrom. Naime sve senke su mi jako kockaste. Do cega je to? Inace igru teram u 1024x768 sa svin na full pa cak i sa AA, ali ne vredi kad su kocke i dalje tu.

Tako ti je na ati karticama, ugasi skroz senke i bice bolje 10 puta.

Reklo bi se da je ova igra bas u NV fazonu... dosta je neoptimizovana za ati izgleda...

Evo danas mi se posle instaliranja 1.3 patcha pocelo desavati nesto novo. Kad hocu da udjem u SafeHouse redovno ulazim ma desktop :) tj izlece iz igre. Jel ima neko ovih problema?

Vrh Dno