Dorry
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.07.2004
- Poena
- 710
staljin je napisao(la):brate viper je nestabilan extra, kad te navataju panduri dok krene treba mi minut.
He, ja nisam se cimao sa viperom sa pandurima
staljin je napisao(la):brate viper je nestabilan extra, kad te navataju panduri dok krene treba mi minut.
staljin je napisao(la):Ljudi u pitanju je fizika.Za pandure je najbolji onaj koji ima pogon na sva cetri tocka.
Nije samo to vec se radi i o tome da je sa nekim automobilim lakse razgrnuti blokadu dok se neki zavuku ispod kola...staljin je napisao(la):Ljudi u pitanju je fizika.Za pandure je najbolji onaj koji ima pogon na sva cetri tocka.
Mare je napisao(la):Nije samo to vec se radi i o tome da je sa nekim automobilim lakse razgrnuti blokadu dok se neki zavuku ispod kola...
sale prdez je napisao(la):sad sam instalirao demo i jel' sam ja lud, ali grafika je ocajna? senke su napravljene od kockica, a tek drvece...
jel' isto i u finalnoj verziji?
Igrao sam i demo i full i grafika je ista. Ne znam stvarno sta fali grafici osim pomenute texture asfalta. Stigao sam do 85% i igra mi je strava. Posle sr..nja poput Underground serijala, NFS mi se opet svidja.sale prdez je napisao(la):mogu ali posle onoga sto sam video u demou, full mi se i ne igra...
samo me interesuje, da li je ista grafika i u full verziji?
BlackNeo je napisao(la):Evo i ja predjoh, sve u svemu - zacin C
Slab je onaj BMW, ja sam presao skoro cijelu igru sa Golfom nabudzenim max, jedino mi je malo falilo za brzinu, dostigao sam jednom 385km/h sto je sasvim fino.
Ide taj i preko 400, samo ga malo spusti i skini aerodinamikustudiovpc je napisao(la):sta ti fali BMW ide isto toliko mozda samo ima bolje ubrzanje,ali zato carerra GT ili Lamorghini Murcielago eeee probaj njih lambo ide 398
BlackNeo je napisao(la):Ja sam muziku dosta smanjio, vise volim da cujem motor kako radi![]()
Pa uplasio se covek od manijaka, mislis da od mene nisu bezali, pocnu da panice preko radija i zaple, ja za njim jer moram jos da bezim, ma nema sanse da ga stigneszEx I XtC je napisao(la):o boze....uzmem ja tako da se *****avam po gradu da me jure pandri.......vozim....vozim.....sjebem pandura da se nekako slupa i stanem da ga saceka.....ladno se okrenuo i poceo da bezi od mene (umesto da me juri logicno) i ja se smorio idem za njim da ga stignem pre cooldown-a znaci jurio sam ga sa 300 on je bezao ispred mene ko da ide 500 ***.....tuga.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari