Šta je novo?

NFS Most Wanted......

Hmm, danas sam instalirao igru kod druga i primetio veoma neobican BUG - umesto da vidim engine upgrade (ili bilo koji drugi performance upgrade), ja sam video samo Stock i brojku 20/20 sa leve strane - obicno ima 4 levela upgrade, a ovaj mi izbacuje 20. WTF? Nakon restarta igre sve je proradilo normalno, hvala bogu...

Dorry je napisao(la):
Hmm, danas sam instalirao igru kod druga i primetio veoma neobican BUG - umesto da vidim engine upgrade (ili bilo koji drugi performance upgrade), ja sam video samo Stock i brojku 20/20 sa leve strane - obicno ima 4 levela upgrade, a ovaj mi izbacuje 20. WTF? Nakon restarta igre sve je proradilo normalno, hvala bogu...
Ima i bug sa brojem krugova i % na nekim stazama samo ponekad, recimo prodjes kroz cilj a pise 20%, ovo mi se desi na stazi 1 quick race, po nekad...

Zatim su pocela da se desavaju povremena usporenja od 10-30 sec u toku kojih se nije mogla igrati.

Meni se do skora desvalo slicno samo su usporenja oko 5 sec, onda posto je bio xpsp1 sam instalirao sp2, i dalje isto, deinstalirao sp2 posto mi je sve usporilo i od onda radi normalno, usporenja ako se i jave su oko 0.2 sec u proseku... :)

MaxXx je napisao(la):
Tako ti je na ati karticama, ugasi skroz senke i bice bolje 10 puta.

E care hvala ti, probao sam i odlicno je, sad imam samo malu senku ispod kola i vise nema senki drveca, ali ovako igra izgleda 10x bolje :)

Stigo sam do 8 mesta i mene igra smorila :)
Suvise mnonotono

_Weasel_ je napisao(la):
Stigo sam do 8 mesta i mene igra smorila :)
Suvise mnonotono

uzivaj u zivotu :)

Kako naci one pjesme iz igrice i konvertovati ih u mp3? Ja mislim da se nalaze u vidu jednog fajla u \SOUND\PFDATA folderu u root-u igrice. Taj fajl se zove MW_Music i ima ekstenziju .Mus. Da li su pjesme cijele ili su izsjecene i izmixovane? Kako ih izdvojiti i sacuvati kao muziku u standardnim formatima?

E još samo da izađe patch da ubacim svoju mjuzu u igru pa da fino vozim ko Underground 2 ;)

Hvala ti. Googlao sam al mi je samo izbacivao neke ruske sajtove na kojima ni babelfish nije bio od pomoci. Link je super.

Pozdrav

Sto to nisu odmah uradili.Smaraci.Igra je predjena i to je to od ovog dela.Nadam se da ce sledeci da urade bolje.

GoranM je napisao(la):
??? od cega da se popravlja ???

od ogrebotina :)

ima da se popravlja tamo u options>pa damage OFF :D

Mare je napisao(la):
Da li je neko probao hak na ovom sajtu koji omogucava da se kamera stavi iza upravljaca, meni ne radi nikako?

Probao sam ja. Radi!!!

Potrebno je da NfsmwCamHack.exe bude aktivan kada startujes igru. Na startu trke, pritisni * na numerickoj tastaturi i aktiviraces hack. Nakon toga promeni Camera view (po default-u C). Mislim da prvi put kada pritisnes C aktiviras hackovani view. Zatim pritiskaj brojeve od 1-9 (NE na numerickoj!!!) i izaberi pogled koji ti se najvise dopada. Nista posebno, s' obzirom da su ruke vozacu staticne :(
Ali zanimljivo, u svakom slucaju. Evo i slicice...

GolfCam.JPG

Da, i sta jos ne valja kod Camera hack-a... Motion blur utice i na unutrasnjost vozila, sto nekako kvari utisak, mada znam da je neizbezno. Druga, a mnogo gora stvar je sto se iz nekog nizeg vozila nista ne vidi (odnosno vidi se 3m ispred vozila). Ovaj screenshot je iz stock Golfa.

rosta je napisao(la):
Pa za razliku od predhodnih, ovde su uvedena ostecenja. E sad ja pitam, da li je potrebno popravljati auto ili ne, i kako?

Nije potrebno popravljati auto, posto ostecenja ne uticu na performanse. Zapravo, ostecenja ne uticu ni na mesh, vec su u pitanju samo izmenjene teksture. To je cak postojalo i u Undergroud-u, ali se samo od sebe popravljalo kada se vozilo vrati na sva cetiri tocka.

Ovde kao resenje postoji taster R, odnosno reset, nakon cega je vozilo opet kao novo. Vozilo se popravlja i na startu svake trke, kao i svaki put kada odes u Safe house... Glupost! A policijski automobili bas lepo demonstriraju moguci damage model.

Agilni je napisao(la):
Nije potrebno popravljati auto, posto ostecenja ne uticu na performanse. Zapravo, ostecenja ne uticu ni na mesh, vec su u pitanju samo izmenjene teksture. To je cak postojalo i u Undergroud-u, ali se samo od sebe popravljalo kada se vozilo vrati na sva cetiri tocka.

Ovde kao resenje postoji taster R, odnosno reset, nakon cega je vozilo opet kao novo. Vozilo se popravlja i na startu svake trke, kao i svaki put kada odes u Safe house... Glupost! A policijski automobili bas lepo demonstriraju moguci damage model.

Hvala na odgovoru. Preturao sa po safe house-u pola sat i nista nisam nasao a nije mi bilo jasno da li uticu ostecenja na nesto. Uzgred, igra je mnogo dobra.

nema na cemu...

uz pomoc TSearch(opisan program u nekom od mojih postova) sam uspeo da uhakujem Bounty poene. prvo sam probao da povecam sebi poene da se ne bi gusio sa pandurima dok skupljam iste ali mi nikako nije uspevalo. onda sam pokusao da smanjim poene koje takmicar trazi da bi se trkao sa mnom i ....
uspeo.smanjio sam liku 400.000 poena i sad "HOCE" da se trka sa mnom ;)
pomoc:
1.skinite program
udjete u igru, pa safe house a onda spustite igru s WINDOWS dugmetom
pa otvorite program TSearch
2.open proces-speed.exe
3.levi klik na malu lupu(search)
4.unesete vrednost za bounty koju trazi lik sa black liste
5. 4 bytes
6.search-kad nadje, OK
7.dupli levi klik u levom prozoru,pa kad se pojavi u desnom izmenite vrednost u zeljenu-slobodno u manju nego sto vi imate da bi mogli odma' da ga izazovete.
8.uzivajte u ostatku igre ,)
zbog ovih poena sam hteo da batalim igru(na 7-om sam mestu) ali cu sad da je zavrsim-valjda.
program je tezak ispod 2MB

Poslednja izmena:
da li postojo neke sifre za varanje. sa kojima bi naprimer dobio kes ili bodove?

citas li ti nesto? samo sa ovim programom. sazvakao sam ti.

pa uostalom....ima se dovoljno i para i bountia ako se drajva :)

Ima se dovoljno para.Izaberes par kola koje volis to je to.Ne mozes sva da volis

ako je bas neophodna lova, skines program gamewiz, startujes igru, zapises kolicinu love koju imas, sa alt+tab se vratis u gamewiz, u search ubacis cifru, vratis se u igru, potrosis bilo koji iznos love, pa onda opet u gamewiz sa novim iznosom, koji, cim ga program nadje u memoriji, mozes menjati ili zamrznuti (da mozes trositi koliko hoces, a lova ostaje na starom) :)

faca je napisao(la):
da li postojo neke sifre za varanje. sa kojima bi naprimer dobio kes ili bodove?
Ima li jedan razlog da varas u ovoj igri? Po meni ne, ako ti je toliki smor uzmi neciji 100% save i gotovo, i tako vremenom postaje samo teze (uslovno receno, igra je laka)...

Mene igra pocinje izuzetno da smara... Stigoh do 4og mesta i sada odlepljujem! Taman resim neki milestone, nakupim bodova pun kamion, i onda kako da pobegnem muriji??? Sada se i otkljucao jos veci wanted level od 4ke. Znaci nevidjeno koliko su smorili... Garant ce mi za prvo mesto trebati 10 milijardi bounty poena... uffff :mad:

Nije milijardi, ali je miliona. :D
Za prvog na listi treba tacno 10.000.000 bounty points-a. ;)

@Zivota: Cek da vidis level 5 ili najgori 6, a ima bogami i 7 ;)

Vrh Dno