Bilo bi cool da se pojavi neki 4.5" mini Nexus, sa istim hardware, samo ekran da bude 720p. Ali mislim da od toga ništa neće biti.
Project Ara?Sledece godine treba da dodje Ara, tako da mislim da ce to biti ta "mini" varijanta...
Nexus 5 32 GB je 400 dolara sto izadje oko 320 eura a ja sam svoj platio 325 eura
Nece biti tako, verovatno ce povuci nexus 5 kao sto je bilo i sa svim prethodnim do sada.Sad gledam u ogasima Nexus 5 16GB ima i po 200€, propada cijena ko zetonPosle nove godine ce biti nov toliko
Extra.
Gde je to takva cena da kupim ja jos jedan?Sad gledam u ogasima Nexus 5 16GB ima i po 200€, propada cijena ko zetonPosle nove godine ce biti nov toliko
Extra.
Gde je to takva cena da kupim ja jos jedan?
Nerealna je ovo cena.
Ovako izguljen ni ne vredi više.
Nerealna je ovo cena.
Tesko da ima mesta za jos veci pad cene. Najjeftinije se mogao uzeti N5 preko US play stora i tako je izasao 280e. I indenticna mu je cena ovde, verovatno jer ljudi hoce da ga se sto pre otarase nebi li povratili novce. A posto je jako redak u narodu mislim da ce jos drzati cenu kao polovan - kao i htc one npr.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari