Šta je novo?

Nexus 6

A ima li šanse da je taj telefon od 6" o kome se toliko priča samo neki Motorola model a ne Nexus, i da Nexus izađe kasnije, tim prije što Google nije stavio N5 na rasprodaju kao što je prošle godine uradio sa N4?

Ili ako ovo glomazno čudo od 6" jezter Nexus onda možda N5 ne žele ugasiti baš zato što znaju da taj od 6" mnogi neće kupiti već će svi koji žele normalan telefon kupovati i dalje N5.

Pa piše dole da je u pitanju Droid Turbo, koji je rebrendiran za AT&T.

Ako Nexus 6 bude na bazi ovog turbo droida bice super. Pet i po incha, manje dimenzije nego G3, veca baterija, bombona.

Imam informaciju da se Nexus 5 nece proizvoditi, prestaju ovih dana. Neko bitan iz googlea tvitnuo pa obrisao. (pusten aber juce,ne znam izvor,zao mi je...)
Jednostavno , hocu da verujem u sve price sem da je ona nakaza od 5,9 incha novi Nexus. :mad:
Kako se hendluje onim: kako se vadi iz dzepa - torbice , na brzinu ? Case za ovog monstruma treba da ima rucke kao na sherpi ?

Poslednja izmena:
Pa zalepis ga za ruku i nema potrebe da ga drzis u torbici :D Odlicno, spustice cenu n5 :D

Jbš nov tablet i telefon daj više taj l da izađe.

Kako ni samo idu na nerve svakovrsni leak- ovi,rumori, procuri i sve ostalo sto shatro slucajno novinari saznaju iz "nezvanicnih izvora" ! Ili pokazi masinu,ili od..bi, pun mi vise raznih shamy, sami & co abera, svaki mi zivac pokidase. Kad god izlazi nesto sto me zanima ,mesec dana me drze na ivici infarkta,a ne mogu da se suzdrzim da ne virnem... :confused:

Poslednja izmena:
Pa to je i fora. Stvaranje hajpa,jeftin marketing :)

Ovde marketing ne pomaže ako bude 5.9"

Ma prodavace se lagano ako uopste i izadje. Sve vise ljudi na xda misli da nece ni izaci a i ja sam istog misljenja. Zasto izbaciti nesto sa s805 kada vec za 2,3 meseca izlaze mobovi sa s808 i s810 64bit. Dovoljan im je ovaj tablet da prezentuju android L 64bit. Neka nexus ostave za sledecu god :)

Poslednja izmena:
Nexus 5 32GB je na Play Store 399 EUR. Ne verujem u skoro spuštanje cene. Moje mišljenje je da će - umesto dva modela - prodavati 5 i 6 paralelno kao telefon i fablet. Pa ko šta voli.
telep - i mene zanima taj L, toliko pričaju o njemu. Hoće li stvarno doneti optimizaciju korišćenja baterije i novi ART?

Nema ovo veze sa nexusom. Telefon je ocigledno za verizon. Tipicno odvratan za droid modele koji zavrse kod tog operatera.

Definitivno je to to:
gsmarena_001.jpg

http://www.gsmarena.com/motorola_nexus_6_goes_through_cpuz_reveals_specs-news-9881.php

kako ono beše, nexusi nemaju hiend spec :d

Koliko gb ima ovaj model? 23 gb slobodno od 32? To je malo

To je juce kacio na reddit neki lik sto radi za att u usa. Kazu da do sada nista nije masio,a ne sme da deli slike moba jer ce naj%bati.

Uglavnom. Isti je kao mob sa one slike gde stoji pored g3. Nazad je isti moto x samo nema onaj veliki moto znak,ram je od aluminijuma. Ima dual flash. Slike su za njega neuporedivo bolje nego na n5. Za displej kaze da je odlican. I za kraj,cigletina je iako on tvrdi da lepo lezi u ruci.

Sve u svemu n5 do kraja :)

http://www.reddit.com/r/Android/comments/2ip6bm/cpuid_of_motorola_shamu_nexus/

Evo pa procitajte njegove odgovore na pitanja. Skoro je na sve odgovorio

Poslednja izmena:
Ovi iz gsmarene ne znaju da racunaju. Na osnovu informacija sa slika, ovaj telefon ima 5.2 incha ekran ili 4.98 incha bez on-screen dugmica.

Dpi i ppi nije ista stvar.

UPDATE: As pointed out by one of our readers, the 560 figure on the CPU-Z benchmark test is dpi, not ppi. So there is no mystery after all. The Nexus 6 will measure 5.9 inches. 

Poslednja izmena:
5.9 au pa da li su ludi?
Još ako ivice ne budu kao kod LG-a to će biti baš ružno i ogromno...

Nazad
Vrh Dno