Šta je novo?

Nexus 6

Isti broj korisnika kod nas ce biti i koliko moto x (2013, 2014), znači neće biti više od par desetina u Srbiji.

Ako slucajno ne dovede neki operater, nece ni zaziveti Nexus 6 kod nas. Zalosno je sto tako dobre telefone niko ne uzima kod nas, meni je bilo mnogo krivo sto nema Moto X, obe generacije, ni Moto G. Kvalitetni telefoni sa odlicnom cenom u odnosu na ono sto nude. A ovamo dovode neke kineze i nabudze cenu kao da su od zlata, a ne vrede ni dinar.

Moze da ga dovede ko god hoce, kada 95% ljudi u srbiji nema pojma sta je Nexus.

No ja bacam sledecu prognozu, da bas dosta ljudi preci sa N5 na M9 😉

Dobra prognoza 🙂

Sta radi dosta fluidno a nije iphone ili cigla nexus 6 ? Htc flagship 🙂

Ima da se nacekamo. 🙂 ja se mozda isprsim i oko 450 ako bude kao po najavama.

Odosmo u off

Pun pogodak je ovaj N6 ,fon napravljen kao da je u Srbiji radjen ,sve mu ponesto fali a ima i viska koji ne radi 🙂

52d64d31747d84810e129119948c33ca.jpg

a ovo je kao nastalo samo od sebe, bez dejstva mehaničke sile? :S: zadnji poklopac se odvojio zato što je neko seo na njega
kapiram da ne voliš Nexuse, ali budimo ozbiljni... ako postoji ozbiljan potencijalni problem sa ovim telefonom, onda je to burn in sa amoled ekranima, a ovakve gluposti ne shvatam ozbiljno

Poslednja izmena:
Nije to krivljenje, vec se samo poklopac odvojio tj. odlepio na sredini dok po coskovima nije i zato tako izgleda.
Dakle telefon nije iskrivljen vec plasticni poklopac koji se na sredini kako neki kazu sam odlepljuje.

Neki su pisali da je to zbog baterije. Naduva se i onda izgura poklopac napolje 🙂

Upravo tako. Ako ne pazis kako punis bateriju to se moze desiti, meni se desilo na Nokia 5530. Mislio sam da novije bateriju imaju neke zastitite, ali izgleda slaba vajda od toga.

Ne razumem - kako se to pazi kad punis bateriju? Sedis pored nje i tepas joj?

Upravo sam vizualizovao to... 😀

Pazi se tako sto
se ne drzi na punjacu ako je napunjena,ne koristi se telefon tokom punjenja itd.

Sta ce se desiti ako se baterija "napunjena" a telefon je i dalje na punjacu? O boze...

Nazad
Vrh Dno