Šta je novo?

Nexus 6

Još kad bi ovaj nub znao da ugasi enkripciju tek bi onda bilo demoliranje, ovako je samo pokazao ko je tata 🙂

^Dobro,dobio bi jos jedno 5,6 sekundi na otvaranje tample run -a

Da,ali se usporenje kod te enkripcije najvise oseti kod ucitavanja igrica. Racunao sam tample run 2x,2x3sek 🙂

da se nađemo na 10? 😀

meni je sve nešto kilavo na nexusu... ne znam kako je pobedio 🙂

http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test/4514/Motorola/Nexus-6-32GB

Glavni snabdevač AMOLED ekranima u svetu je Samsung i kompanija svoje konkurente snabdeva samo ekranima sa stare proizvodne linije, koji zaostaju 2-3 godine u odnosu na sadašnju generaciju ekrana koji su nazvani SuperAMOLED. Razlike između ovih ekrana mogu da se navedu na nekoliko stranica iskucanih sitnim slovima, a mi ćemo pokušati da navedemo samo one glavne:

Pa naravno, samo S serija i Note imaju najbolje s-amolede, ostalim uvaljuju one od pre par godina. A svaki noviji krsten IPS je klasa za te kilave stare amolede.

Poslednja izmena:
Pa neka menjaju dobavljaca,mora li amoled,za svoje pare kupuju sta im treba,a ovce treba sisati
Bas mi ih zao nevidjeno

Retardirana motorola. Mada ima lepo da se prodaje u usa.

Poslednja izmena:
Ameri i parametar za kupovinu,samo da je americko
95% njih i dalje misle da je motorola u njihovom vlasnistvu

Izgleda je ovak telefon potpuno zaboravljen... xD

Vidim, ni na oglasima ga nema. Danas listam oglase, zamolio me drug da mu uzmem Moto G 2014, i listajuci Motorole, vidim Nexusa 6 nidje... 🙂

Kad je totalni fail. Pocev od velicine do baterije, ekrana i svega ostalog. Jedini plus je sto je Nexus i sto ce dobijati redovan update, sve ostalo nula. Redovan update da kosta 500-600 eura? Malo se to precenilo.

Kad je totalni fail. Pocev od velicine do baterije, ekrana i svega ostalog. Jedini plus je sto je Nexus i sto ce dobijati redovan update, sve ostalo nula. Redovan update da kosta 500-600 eura? Malo se to precenilo.

+1
apsolutno se slažem, baš su zabrljali stvar sa šesticom. Od početka je bilo problema sa količinom uređaja, neću da ulazim u priču zbog čega, ali prvo to. Pa onda veličina. Burn in i ghosting na displeju... to ne vredi premium cene koju su google i motorola isforsirali za ovaj uređaj.

Zabrljali stvar u evropi i drugim delovima sveta ,potencijalno pokidali u usa. Videcemo koliko su ih prodali za par meseci

Tli. :d Salim se. Mislim da je prodaja dosta losa tj. onaj ko zna sta kupuje ga sigurno nije kupio.

Dobrih telefona nikada vise, neki su cak smesno jeftini i sa skoro pa stock Andr. interfejsom, kinezi pokidali, poznati proizvodjaci imaju hw malo bolje telefone od N6 koji su kompaktniji i imaju bolje autonomije, nexus 5 i dalje podrzan i dobar telefon za male pare.. moze do sutra da se nabraja i zakljucuje zasto ovaj phablet sa par propusta ne moze da prodje bolje.

Poslednja izmena:
ljudi mora da se pomire sa tim, da Motorola sada pravi premium Nexus, sa najboljim dostupnim komponentama i da je gotova era 350 dolara. Ljudi hoce 3giga rama, qdh ekran, snapdragon 805, adreno 420, 6 incha i 12 mpx za manje od 400e, pa to nema ni kod mediatek xiaomia 😀

Sve je premium sem ekrana i baterije. A to je valjda najvaznije kod danasnjih telefona, jer jelte u ekran gledamo, a i zelimo da mozemo duze da gledamo u telefon, tako da i baterija mora da ispuni ocekivanja. Kamera isto, nista nesto posebno, iako je trebala biti bolja od proslogodisnjih flagship telefona, mada ajde to je Nexus, pa onda ni ne ocekujes da koristis kameru.

^^ Ima... Meizu mx4 pro,oko 400$ . sto najgore duplo boljo telefon od ovog nexusa.

Nisam ja jedini rekao da je preskup,svaki drugi amer koji ga je opisivao rekao je da je preskup(ako se uzima bez ugovora,preko googla) ,ne nudi nista za novac koji trazi.

Evo na ovaj sam naleteo,poslusati zakljucak.

Nexus 6 Review!:

[YOUTUBE]WU6nGe2JOtw[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
@fkloznica, taj meizu ce da dobije update za kinesku novu godinu, al 2020. Smesno je uopste uporedjivati sa Nexusom. stock android, prvi u redu za update naredne 3 godine, to je oduvek bila prednost nexusa i bice nezavisno dal kostao 100 ili 1000 dolara. Nexus se kupuje zbog stock androida i update-a, a sada na sve to dobijes vrhunski hardware i opet je jeftiniji od konkurencije.

Da li si ti uopste svestan da ovo nije ni trebao da bude nexus uredjaj ? Googlu je propala silver strategija i onda je na brzaka trazio buduci nexus,od ponudjenih modela je izabrao motorolu moto s ili kako je sada zovu moto x pro.

http://www.androidpolice.com/2015/0...-moto-x-de-nexused-nexus-6-called-moto-x-pro/

Da li je era jeftinih nexusa prosla saznacemo ove god. Po meni je ovaj nexus izbacen cisto da se izbaci nesto.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno