Šta je novo?

Nexus 6

Ali ako joj tepas, nista nece biti.

Definitivno tuga
Velika steta ,mislio sam da ga uzmem ,ali cena plus sve ostalo .....

Uskratice Google podrsku za update, da ih natjera na N6 ako prodaja bude slabo isla. Ne bi me cudilo da namjerno *****aje N5 sa nekim nesredjenim greskama bas iz tih razloga. Sta ima da ne znaju srediti leak posle 2-3 updatea. 🙂 Zasto nema leaka na N4 pa naravno jer je vec uskracen telefon, od ovog updatea zaboravljen.

Zanimljivo malo preletiti sta kae Franco, neka unapredjenja u kernelu sa kojima radi kao munja:

https://plus.google.com/+FranciscoFranco1990/posts/KB6JYHDG5U8

Poslednja izmena:
@yooyo

Nexus 6 kod nasih dilera pao na oko 520e. Jeftiniji 60e nego u germaniji 🙂
Znam da si pisao da hoces da ga kupis

Taj nexus nema smisla kupovati kad note 4 koji kosta isto toliko sa dve godine garancije. Nije sad da ja nesto favorizujem Samsung, ali u toj phablet klasi ne vidim trenutno bolju kupovinu. Za manje para Huawei ascend mate 7.

Slažem se sa ovim gore 🙂
Ovaj telefon će svi živi preskočiti ...

Kakav je ovo update N6 ponovo dobio, zar nisu mogli te ispravke da ubace u prvi 5.1 koji su izbacili.

Puno para za takav krs 😀

A baterija po onome svemu je bar za 30% slabija od One Plusa koji imas.

Pa nije svima baterija ultimativni razlog koji određuje kupovinu telefona.

Pa pitao je za bateriju, zato sam to odgovorio. Posto ima OPO da zna otprilike. Mada ima na netu testova, pa moze da vidi kako i sta, jer cisto sumnjam da ima i jedan ovde kod nas ko ima N6, bas zato sto i nije nesto za te pare.

Čekaju svi nexus 7 koji će praviti LG...

Do tada gledaj druge telefone - npr neki sa QHD ekranom...
Dobra rezolucija za ikonice 🙂

Poslednja izmena:
Tako im i treba kad su alavi.Dva najveca faila, pokusaj sa duplo skupljim uredjajima i prelazak na 4:3 ratio na tabu...eto im rezultata.[emoji1]
Treci fail-zajednica..skoro pa i da je nema.

Jel sam lepo pre godinu dana napisao kada su ljudi izvoljevali nad nekim kompromisima kod n5 da kada izbace napucan cutting edge nexus i stave high end cenu da će svi pljuvati.

ništa na šestici nije napucano osim cene. ekran neka prastara generacija, baterija prosek. isti je kao nexus 5 u svoje vreme, a duplo skuplji.

N6 je trebao da bude na osnovi LG G3, znaci prilicno dobar dizajn i mali bezeli, prosecan IPS displej, odlicna kamera sa OIS-om (mada je odlicna i na N6) i uopste da bude unapredjena verzija N5 sa slicnom cenom kao kada se ta petica pojavila. Od G3 bi svakako imao bolji softver a i da je sve ostalo slicno, pa i autonomija, to ne bi negativno uticalo na uspeh, bio bi to mozda i najprodavaniji Nexus do sada.

Ovo je samo razlog vise da n5 2015 pokida. Gledam u tebe huawei 🙂

Nije,ja navijam za njih 🙂 lg smara besno
U sustini ko god samo ne lg 😉

Ma nece se vratititi na staro ja mislim. Mada su se vratiti sa 9kom na htc. Od tih kineza pre xiaomi bih ja 😀

И ја бих можда највише волео да видим Шаоми или Леново у тој улози. 🙂

Xiaomi tesko jer se ne mirisu sa googlom. Lenovo ne pokusava toliko da se probije na usa i eu trziste koliko huawei. Po meni su oni logicni izbor.

Nazad
Vrh Dno