@Srga: Baš tako prijatelju...tako i ja radim već godinu i kusur dana u svom gradu. A da je to jedini ispravan način je i dokaz da i pored par velikih firmi koje imaju svoja predstavništva i desetine malih "a la" moja firma mi sasvim finu prodaju imamo i posle uvedenog PDV-a...za razliku od nekih

. Vezane su mušterije za nas jer im stvarno titramo maksimalno. A kako? Pa evo ako se neko razume u hardver (to se kroz neki neformalni razgovor sazna) bože moj, pa može i sam da ugrađuje, ali ako želi, možemo i mi. Dajem im izbor. Nalepnice ne stavljam a i zašto bih kad im je servis (uključujući i reinstalaciju sistema) besplatan godinu dana. Ko se ne razume, ali ima "prijatelja" koji zna :zgran: ...e to već insistiramo da kad dođe po dotičan deo da ponese i kućište, ali zato izađe sa par extra filmova na hardu i ponekom novom igricom

(yebiga moraš da ih nekako potkupiš inače će klinci da se uče na "našoj" mašini).
Što se tiče ovog slučaja ja lično imam "lika" koji je završio elektrotehnički i služi mi baš za ovakve situacije(inače radi u državnoj firmi za neku crkavicu)

. Tipu je otišao pin na 2.4D celeronu. Donese mi, kaže mi da ne radi. Konstatujemo da nije baš onakav znalac za kakvog se izdavao prilikom kupovine :d . On to prizna

. Pozovem "lika". On uzme i zalemi. Naravno radi

. Tip presrećan što ima računar. Lik zadovoljan što je dobio 5€!!! za 10min. posla (od nas). Mi prezadovoljni jer je tip pola familije poslao da kupe računar kod nas inače ih se odriče.
E sad, da postoje i smarači od mušterija, postoje, ali mi radimo taj posao i to je to...i u dobru i u zlu. Ili ga radi ili ne.
Niš je veliki grad...pa ako S. Palanka može da ima 2,3 lika koji znaju da rade ovakve stvari, imaće ih Niš na desetine. Pokušaj finim nastupom da izdejstvuješ ovakvu pomoć od dotične firme. Ako te otkače... ma boli te uvo. Ubuduće kupuj na drugom mestu i razglasi kako su se poneli prema tebi. Loš glas daleko se čuje. :eyebrows:
Pozdrav. :wave: