borab je napisao(la):Pitanje je sledece. Da li bi doticni, da je vlasnik firme,priznao garanciju za tu memoriju. Verovatno ne. Od te pretpostavke uvek podjem kada nesto reklamiram. Mada, objektivno, mozda je memorija i bila takva, pa su mu majstori "namestili". Sta mu je za ciniti. Da proba kod nekog servisera, koji ima tecno srebro, da pokusa da mu nadomesti te pinove.
shone190 je napisao(la):Ljudi zar vam nije jasno da za fizicko ostecenje (konkretno memorije u ovom slucaju) ne vazi garancija. Kako ce Tales da dokaze da nije naopako stavio modul u slot ili nesto slicno? Ako bi se takve reklamacije uvazavale, uvek bih dan pred istek garancije uzeo komponentu i polomio je sa pricom kako sam hteo da promenim raspored u kucistu, ali se ona gle cuda zbog greske u proizvodnji polomila. Ili jos gore da recimo uzmem i *****avam se sa prodavcem, pa kada mi vrati reklamiranu memoriju, ja je opet ubodem naopako, otpadnu dva pina i tako dok mu ceo lager ne ispraznim
Koriscenje racunara ne podrazumeva svakodnevno vadjenje i ubacivanje memorije. Zamisli da svaki dan skidas IDE kabl sa HDD-a i vracas. Nema sanse da bi pinovi izdrzali vise od 50-ak vadjenja. Sta onda, odem u firmu i kazem daj novi posto je ovaj u garanciji? Dajte bre, manite se prica za malu decu!
Cekaj bre, znaci donesem u firmu polomljen modul na pola i kazem da je pukao pri vadjenju i prodavac treba da dokaze kako je modul sam od sebe pukao ili je bila fabricka greska?!?!?gx-x je napisao(la):u tome i jeste stvar shone, ne treba tales da dokaze da nije stavio obrnuto memoriju, vec prodavac treba da dokaze da jeste. Nevin si dok se ne dokaze suprotnoMusterija je uvek u pravu. Trla baba lan da joj prodje dan. Zvacu usta da ne budu pusta....
:bottle:
E stvarno ste carevi kada ne provaljujete poentu priceVladd je napisao(la):Primer ti je los, posto bi konektor na hardu izdrzao mnogo vise od 50 prikljucenja, ali ne bi kabl, i to uz vidno ostecenje konektora.
Ti, druze, mnooogo karikiras, preuvelicavas i sluzis se zamenom teze. Niko ovde posebno ne brani konkretno Talesa jer niko i nije bio sa njim kada se sve to desilo. Ovde se govori sta raditi u slucaju kada neko promeni slot memoriji JEDNOM i otpadnu mu drugi i treci metalni listic sa konektora iako je je SVE radio prema uputstvu. Talesov slucaj je povod za takvu diskusiju a ako je sve tacno sto je naveo onda i ocigledan primer.shone190 je napisao(la):E stvarno ste carevi kada ne provaljujete poentu price
Evo onda jedan "realniji" primer. Kupim 30 ide kablova i sednem da non-stop ubacujem i izbacujem iz HDD-a. Posle recimo 1000-og pokusaja se polomi jedan pin na HDD-u i sta onda? Odnesem ga prodavcu i kazem, ****** u garanciji je daj novi!
Ili recimo da uzmem ide kabl i naopako ga guram u HDD tako da se jedan ili vise pinova skroz uvuku u HDD i naravno dodjem da ga reklamiram, a vidovita Zorka iz te firme treba da dokaze da ja nisam nevin.
Ma pustite bre te price, a i videli ste kako je kristalan snimak Tales okacio kada je provalio o cemu se ovde radi, da ne bi dobro videli modul.
Pozdrav!
A kako da mu poveruje prodavac da je samo jednom vadio memoriju i da je nije naopako stavio? Uostalom ove "karikirane" primere sam naveo posle jedno 5 postova nakon cega nekima jos nije jasna poenta price, ali si ti ocigledno procitao samo poslednju stranu ovog thread-a pa se prikljucio. Ajde ti mi onda objasni kako bi reagovao (kao prodavac) da ti neko dodje sa recimo polomljenim AGP slotom i kaze "Ja sam samo hteo da skinem karticu i ocistim kuler, kad ono odvali se ceo slot?"DejanNS je napisao(la):Ti, druze, mnooogo karikiras, preuvelicavas i sluzis se zamenom teze. Ovde se govori sta raditi u slucaju kada neko promeni slot memoriji JEDNOM i otpadnu mu drugi i treci metalni listic sa konektora iako je je SVE radio prema uputstvu.
Vrlo lako je dokazati: kada je kupac uzeo racunar on je radio, a sa nastalim kvarom kod kupca PC ne funkcionise zbog kvara na delu na kome je kupac vrsio eksperimente.gx-x je napisao(la):@Shone190: Jasno je meni da ce reklamacija automatski biti odbijena. Ono sa dokazivanjem je sledeci korak kad ti tuzis prodavca, on na sudu mora da dokaze da si ti kriv, a ne obrnuto. Bilo bi dobro da je tako od samog pocetka i da ne moras da se cimas, al ***. nije.
shone190 je napisao(la):A kako da mu poveruje prodavac da je samo jednom vadio memoriju i da je nije naopako stavio? Uostalom ove "karikirane" primere sam naveo posle jedno 5 postova nakon cega nekima jos nije jasna poenta price, ali si ti ocigledno procitao samo poslednju stranu ovog thread-a pa se prikljucio. Ajde ti mi onda objasni kako bi reagovao (kao prodavac) da ti neko dodje sa recimo polomljenim AGP slotom i kaze "Ja sam samo hteo da skinem karticu i ocistim kuler, kad ono odvali se ceo slot?"
Pozdrav!
shone190 je napisao(la):E pa zamisli onda da nije ceo slot odvaljen, vec jedan komadic.
Ljudi jel' se vi *****avate ili nam fali ovde jedan photo-shop editor, kako bi moglo i da se crta ljudima koji ne razumeju?
Zaboravljas cinjenicu da je on posle mesec i kusur dana dosao, a ne posle sat vremena. Voleo bih da vidim kako bi ti uvazili garanciju za taj TV kada bi dosao posle mesec dana sa polomljenim pinovima na skartu.gx-x je napisao(la):Dacu samo jedan primer: ako kupite TV, donesete ga kuci, krenete da privezete skart kabel na video i primetite da su pinovi na skart portu polomljeni, bez problema ce vam kvar otkloniti ili zamenuti TV.
Najbezobraznija moguca stvar je staviti nalepnicu na kuciste. U takvoj firmi ne bih kupio pa da je cena upola manjaBitrAtE je napisao(la):Ma nema sanse da mu uvaze reklamaciju.Mada je i greska s njihove strane sto u garantnom listu nije neglaseno da se otvaranjem kucista gubi garancija.Naprimjer kod mene u firmi je ovo naglaseno i nikom ne uvazim garanciju ako kupac otvori kuciste jedino poznanicima za koje znam da znaju da barataju s racunarom mada na moju odgovornost...
Ja nisam pominjao nalijepnicu,ne stavljam je i ja sam protiv toga ali pazi kako mislis da se firma zastiti od nestrucnog rukovanja hardwareom.Drugo ako kupac smireno dodje da prijavi reklamaciju bez dranja i psovki uvijek sam spreman da pomognem iako znam ponekad da je komponenta ostecenja nestrucnim rukovanjem,tako sam naprimjer jednom covjeku priznao reklamaciju na graficku kartu iako ju je on sprzio pri o/c-uMladen je napisao(la):Najbezobraznija moguca stvar je staviti nalepnicu na kuciste. U takvoj firmi ne bih kupio pa da je cena upola manja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari